uppdaterar lite..




Sitter ute på gården med familjen och typ chillar på livet, nä men senare ska jag ut med jossankossan :)
Hoppas ni har det bra idag på valborg allihopa!! Nu när det är så fint väder ute och så, älskar det :)

/ friday



Dagens outfit :)

linne ifrån ullared, shorts från monki.



armband ifrån FRIDA-tidning nr 9 -2011 :)


Godnatt!

tänkte bara uppdatera om dagen lite snabbt, vill ju inte att det ska vara helt tomt under dagarna hehe.
iaf, efter skolan så åkte jag hem och satt vid datorn en liten stund, sen tog jag bussen och träffade greta så gick vi till netto och handlade sen tog hämtade vi upp jacqe, så gick vi tre till sisjön(samma ställe som vi var på med jossan jag och greta i onsdags) där doppade vi oss, lika kallt var det fortfarande som sist! sen satte vi oss på berget och åt och spelade kort och satt och snackade sen drog vi hem! Och nu är jag skit trött så ska sova nu!
Godnatt på er!




haha klockren! :D

stanna

Vandringen idag var riktigt härligt,  man typ trodde det skulle vara jätte tråkigt att bara gå och gå och gå.. Men nej det var det inte! det var as skönt att bara gå och så hade jag musik i öronen samtidigt under dom typ två timmarna vi gick så då gick det mycket snabbare.
Senare idag ska jag ut och gå med hanna igen så det blir mycket träning idag haha :P

hahah , en bild på jacqueline och greta.

typ hela dagen igår och idag så gick ja runt och sa ''stanna'' till dom så skulle dom stå helt blixt stilla och sen sa jag ''börja'' och då fick dom gå igen, det låter inte så kul men ni skulle sätt dom, dom stannade upp mitt i stan, i affärer, på gatorna och alla ställen typ så alla folk kolla på dom som om dom vore helt störda, HAHA så här är en bild på vandringen idag när ja sa att dom skulle stanna :D


vandring

20 över 8 ska jag dra mig till bussen och så hoppar jossan på så åker vi tsm till kållered ishall där hela klassen ska samlas och ha vandring tillbaks till skolan tror jag det var? vi är framme runt ett sen slutar vi! härligt!

Hörs senare!


svar på tal

Anonym om hemma från en underbar dag ute vid sjön!:
gud va fint!
Vilken kamra är den tagen från?

Svar: den är tagen ifrån min kompis jossans mobilkamera, hehe men visst blir det bra bilder? :)

                                                                                                                                               

Idag efter skolan drog jag in till stan med jacqueline och greta. Först gick vi runt och kollade lite i affärer sen satt vi oss och åt, och sedan gick vi runt i affären igen sen köpte vi glass och åkte till åby där vi träffade kalle och pontus och så spelade vi fotboll med dom två, roligt vart det! visst låter min dag rolig? haha nä inte så mke eftersom ni fått läsa det så eftersom ja är otroligt lat just nu och orkar inte skriva varje detalj. men det var iaf kul!




Greta till vänster och jacqueline till höger läs hennes blogg HÄR :D


hemma från en underbar dag ute vid sjön!

Kom nyss hem efter att varit ute vid sisjön med jossan och greta!
vi hade skit kul, först träffades vi vid netto och handla lite gott sen gick vi till sisjön, så motion blev det idag också!!
 så när vi kom dit packade vi upp och hoppade i i vattnet, eller hoppade och hoppade..det tog ett jävla tag med massa tjat på vem som skulle hoppa i först innan vi verkligen gjorde det! hahah, det var sviiiiin kallt i vattnet! man kunde ju knappt prata när man var i vattnet, usch! sen satt vi ner och åt och snackade om allt mellan himmel och jord och sen gick vi runt och tog tusen bilder och så haha, sjukt mysig dag vart det iaf! Sen kom jossans pappa och hämtade oss och körde oss till åby och där var vi en liten stund sen tog jag bussen hem och nu sitter jag och kollar på desperete housewives. Nu har jag gjort det igen.. ja tar ett år på mig att skriva klart ett inlägg, fast nu var de bara för jossan skickade över bilderna till mig så jag satt och sparade och kollade igenom alla haha :) MEN NU JÄVLAR !



























härlig bild ellerhur? :D



oh snygg frilla ja har not , ( jag till vänster, greta till höger )





haha wtf ?






/ friday

picnik med dom bästa!

nu sticker jag snart iväg till bussen och träffar greta och jossan, så ska vi köpa med oss lite gott och sen åker vi till sisjön och lägger oss och solar och umgås!

mer uppdatering kommer tillbaks när jag kommer hem ikväll!



shorts från moonki *stavning* , linne från Cinco(köpt i somras) , svart bikini överdel ullared


idag!

hej på er!

imorse var ja ute och gick i safjället med hanna. sedan satte vi oss på ett berg och åt frukost och solade, skit mysigt!
sedan åkte jag in till stan med mamma och shoppade, eller a shoppa och shoppa det blev lite saker iaf!

sedan gick vi och köpte glass, skit god! Sen tog vi bussen hem och jag tog bussen och åkte och träffade greta och jossan och sen kom kalle och sen jacque o så var vi ute i värmen och gick runt och snacka och skratta som vanligt, underbart :D

kollar på bigbrother nu så skulle bara lägga upp ett snabbt inlägg, ha det bra!




min sjukt goda glass!











-.-

åhh , varför ska rodney lämna bigbrother för? han har ju en stor roll i huset, nu kommer de ju inte hända så mycket nu när han är borta! blir så irriterad, den som skulle lämnat huset var ju madelene, hon är ju så sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt(fick ja med att hon är sjukt med tusen ''u'' ?) tråkig, det enda hon gör är att sitta i soffan och glo eller sova och äta. okej, vad mer kan hon göra lixom - madde vs sengångaren ( sengångaren är roligare :) ) eller så skulle katerina med största dubbelmoralen åkt ut. är så jävla trött på henne nu!!!!!!

ahaha oj blev ett surt inlääggg, fast ja är väldigt trött nu så ska nog gå och sova nu tror jag eller så kollar jag på ett nytt one tree hill avsnitt, ajja får se hur det blir!

Godnatt på er iaf!


home!

Hej på er!
Nu har vi äntligen kommit hem till mölndal igen efter ett skönt påskfirande igår!
fick en ''påskpresent'' utav magnus mamma, det var ett lisebergsskort! blev skit glad, för det är ju apdyrt att komma in på liseberg, typ 80kr?!
Ajja,

hela denna dagen gick åt till att sola sola sola! och härligt var det! Fick tillomed färg efter bara tio minuter typ! Så bra pigment har jag! :D
Fast ja har inte druckit alls idag typ, så nu har ja världens huvudvärk gånger ett tusen! inte kul asså..
senare ska ja antagligen ut och träffa några vänner, om jag inte ska ut med hanna(min kusin) då när hon slutat jobbat beror på hur trött hon är haha, & ja hur trött jag är, är inte så taggad på att gå ut på en promenad idag känner jag.
annars då, hur har ni firat er påsk? brukar ni fira emd påskägg, påskmiddag coh kanske tillomed klär ut er? Det gjorde jag alltid när ja var en liten frida. alltså klä ut mig, men det andra kör jag med varje år. hehe, klart man ska ha ett påskägg(det fick jag utav min pappa) men ja tog inte med mig det till björkö(där vi firade påsken hos magnus mamma, med hans syster, bror och syster dotter) igår så jag sitter och äter lite utav det nu hehe :)

Tänkte lägga upp några bilder ifrån igår och imorse iaf :

 



igår kväll så typ somnade jag på kerstins(magnus syster) hund luna, så söt va!


idag när ja solade, fy vad varmt det är idag så jävla härligt!!






magnus mammas hus, så mysigt!


dagens inköp ifrån Ullared

  139kr /st

 130kr ?

 89 kr

 99kr ( snyggare irl )

 linne - 89kr, leggins - 59kr (dagens outfit btw ;) )

 rosa bikini överdel och under del - 39kr/st, svart bikini överdel 59kr


hemma igen..

nu så har vi kommit hem och ja har packat upp alla kläder ja köpt. det blev inte så mycket men det gick på 900 kr iaf! men nöjd är jag iaf, så det är ju bra ;) och det bästa av allt är att ja har typ 800 kr kvar nu! haha.

men ska lägga upp bilder på det jag köpt snart, så hold on ;)

senare ska jag ut med greta och jacqe, det ska bli roligt! :D

Hörs snart!

iväg till ullared!

Nu ska vi åka till statoil och tanka bilen, sen hämtar vi upp Greta och sedan åker vi direkt till ULLARED !

hörs när ja kommer hem eller tomorrow ! :d <3

musik tips!

Emily osment - let's be friends










 





tove styrke - million pieces

Godmorgon solstrålar! :D

sov hos hanna igår kväll, kul hade vi :D
så imorse när vi vaknat och ätit god frukost så gick vi ut på en promenad, sen gick ja hem och nu har ja precis duschat. nu väntar ja ba på att klockan ska bli halv två så ja kan gå ut till bussen och hoppa på bussen där greta sitter så ska vi in till frölunda torg, för jag ska handla påskpresenter till mina systrar för dom åker till sin pappa idag så kommer inte träffa dom på påsk :/ haha :D ska typ köpa massa hellokitty saker så som smink, body splash, parfym o sånt, det älskar dom! hahah

sen ska ja väl bara va ute med greta och hitta på något skoj :D
Och imorgon åker vi TILL ULLARED! fyfan va ja längtat alltså! ska köpa så mycket nya kläder, speciellt tröjor och sånt för de har ja ingenting av typ :s

aja hoppas ni får en fin torsdag, hörs senare med mer uppdatering!


/ fridayy

Nu ska de packas, sen ut på promenad med hanna och sedan sova över!

ja som ni ser så vet ni vad ja ska göra nu! :D
å kul ska det bli. Vart ju ute på en promenad med henne igårkväll också och gud va skönt det var! och ikväll ska vi ut i det fina o sköna vädret på en promenad igen!!
sedan ska vi kolla på sjätte sinnet tror jag. jag har sätt den förut och den är skit läskig och bra! någon som sätt den?
ajja, ha det så bra så hörs vi imorgon!

hehe. en gammal bild ifrån sommaren 2009 tror jag!
ser ni hör skönt det ser ut? solen som skiner,(fast det var på kvällen iofs) men skönt var det! :D


bilder från dagen


haha den bjuder ja på ;)









oj haha ser ut som en man eller nåt ;s

















 





HAHA





& den bjuder ja me på.. hoho ja e snäller idag :D



så.. det var alla bilderna ifrån idag. Det var verkligen sjukt underbart att vara där uppe tro mig, det blåste inte alls mycket och gjorde de det så var den sån sval vind så de bara skriker SOMMAR i luften (?) haha, aja ska se på bigbrother nu ha det gött !


åh äntligen är värmen här!

Hej igen! nu är jag hemma, vart ute en stund med Nellie och Josse. Vi gick upp på ett berg och satte oss och typ ''solade'' hehe, hur skönt som helst! :)

sen gick vi och köpte glass - twister för min del såklart! :D
skulle egentligen träffat greta idag och gått ut med henne, men eftersom hennes comviq är slut så har inte hon kunnat smsa mig och jag har inte varit inne på facebook så jag har kunnat prata med henne där, så har vi ju inte fått tag på varandra så därför gick jag ut med nellie och josse här vart vi bor!

Om en timme ska jag ner till tvättstugan och tvätta - skit kul not! sen blir det att gå på en promenad med min mamma och min kusin hanna! härligt ska det bli ;)

Det kommer upp lite bilder från dagen och kanske om greta har skickat bilden/bilderna från igår och i förrigår sen så lägger jag upp dom också :)

pusspåer !


Dagens outfit :)

Linne - bikbok
Tröja - bikbok

nu drar jag mig utåt en stund, sen kanske jag träffar greta? skriver mer senare, ha det bra!


riktig skön dag idag :D

Hej på er!

har haft säsmt uppdatering dom här senaste dagarna, men när det är LOV och FINT VÄDER ute , vad ska man sitta vid datorn för hela dagarna då ? och ja orkar inte gå in på mobilen, hehe latis. not
tänkte iaf berätta lite om min dag.

Först vaknade jag (dah?) sen åt jag och fixade mig sen kom greta och så gick vi till affären och pantade och handlade lite gott :D sen gick vi hem till mig och åt och spelade kort, haha! fett kul!! sen tog vi bussen till åby och träffade jossan och var med henne och så gick vi till en typ bandyplan där jocke och dala var och skejtade haha så tog greta en skateboard så skulle ja dra runt henne på den, jobbig jävel! haha nä men det var skoj , sen åkte jag hem och åt, sen gick jag ut igen och träffade kalle, jossan och julia som ja inte träffat på länge (gammal klasskompis) så det var kul! :D så gick vi runt där ute och gjorde massa buuuuuuus, haha! sen tog ja bussen hem och kolla på biggis (bigbrother) -.- haha :D men jaaaa,  bilder kommer förhoppningsvis imorgon! ifall greta kan skicka dom till mig för hon har dom på sin mobil :D fast en bild är från idag och resten är ifrån igår! då gjorde vi typ samma som idag - orkar inte skriva om det.
Hoppas ni haft en skön dag som jag och ett härligt lov som ja ska ha!

/ friday


Soool !

hej ! , just nu har greta kommit och vi ska dra ut i den fina solen och shcteeka !
ne haha , men när jag kommit hem från att jag vart ute så uppdaterar jag mer , ha de bra så länge ! ;)
PS: nu ska jag köpa den godaste glassen som finns !


nu blire frulle

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår toppen , det är härligt väder ute så hur kan man inte må bra ?! :D
imorse när ja vaknat så gick jag och mamma ut på en promenad och påvägen gick vi till plantagen och kollade lite och så köpte vi glass :D det blev twister! GODASTE isglassen, ger någon mig en twister då blir ja superglad! men när ja hade ätit upp typ halva glassen så tappade jag den i skogen :( det var inte så kul för då vart ja sur..;)

Nu sitter jag och väntar på att äggen ska svalna så ja kan göra äggmacka till frukost, apgott :D

Sen vid två så tar jag bussen och träffar Greta! OCH ROLIGT KOMMER DET BLI SERRÖ ;)

Ha det så bra idag,
& jusdet! fyfan va gött med LOOOOOOOV!!



hahaa..?

Hur bra ?!

asså fy va duktig och bra han är!! Jag får rysningar varje gång jag lyssnar på detta klippet :O




svar på tal

Fick en fråga förut av en tjej
(det gick inte att ladda upp bilden eftersom den var printscreenad..?)

Men det stod:

Hej fin blogg! Följa varandra på bloglovin? :)

Svar: Tack så mycket! och jag är tyvärr inte medlem på bloglovin. Och kan någon förklara vad det ''går ut på'' ? :D

Jag just nu..









nu så sitter jag vid datorn med hög musik på spotify och väntar på att några av mina släktingar ska komma hem till oss, då vi ska fira mammas födelsedag! ska bli sjukt mysigt :)

Vad ska ni göra idag ? eller vad som är kvar av dagen då.. :D


Dagens outfit :)

ignonera den stökiga sängen därbak!

tunnika - gina tricot (i somras)
skärp - gjort själv
tights - vet inte


-

Ångra inget du gjort, ångra bara det du inte gjort.

Regn igen?!

hello,

har på skön musik på min spotify just nu och kollar runt lite på datorn.

idag var det EQ-dag skolan idag. EQ = emotionell qompetens typ ? vet inte vad det betyder men ja.
men vi brukar ha såna dagar kanske 1-2 gånger per termin ? och man gör typ olika övningar osv, jag tycker EQ-dagarna är väldigt roliga! Och ett + är ju att vi alltid slutar tidigt, runt 13.00-13.30 :)
Idag på EQ-dagen så kom det olika folk med olika yrken. Det var en, skådespelare, brandman, personalchef, doktorrand, busschaufför, yogainstruktör, ingenjör och projektledare. Det var lite intressant att få reda på olika jobb och så, fast lite långtråkigt..

Iaf, efter skolan gick jag hem till jossan så satt vi vid datorn eller a först var vi ute med pontus och sarmed, men sen stack dom så följde greta med hem till jossan sen gick vi ut och så började det regna!? helt ovanligt här i sverige, ellerhur? :) ajja! sen gick vi till fritidsgården och spelade kort, skit kul somvanligt! :D Sen åkte vi hem alla och nu sitter jag och kollar på bigbrother - jag är alltså medveten om att jag skrev där uppe att jag sitter och lyssnar på musik, hehe men jag är seeg så ja har typ skrivit lite , gått iväg, och skrivit klart nu då typ så ja! haha ;)

Men ni får ha en fortsatt trevlig fredagskväll!

 



bild från idag på mig


Antingen eller









haha har ingenting roligt att skriva så här får ni några alternativ att välja mellan, motivera gärna varför du valt just det alternativet!
random frågar, men hallå det är jag :)

1. döv eller blind?
2. att drunkna eller brinna upp?
3. att aldrig mer få lyssna på musik eller aldrig mer få sjunga?
4. artist eller skådespelare/skådespelerska?
5. sommar eller vinter?
6. snö eller regn?
7. sova eller vaken?
8. data eller tv?
9. hus eller lägenhet?
10. rik och olycklig eller fattig och lycklig?
11. blond eller brunett?
12. kenza eller kissie?
13. dansa eller sjunga?
14. cola eller fanta?
15. snacks eller godis?




 


prov imorgon, jey!

har verkligen inte haft någon ork alls till att blogga idag och igår var jag i frölunda torg direkt efter skolan med jossan. Vi skulle sätta oss på ett fik och plugga.. jo det gick ju awesome .. förutom den delen med att vi inte pluggade , vi tog upp böckerna och det vi skulle plugga på så tittade vi igenom det, sen la vi ner det igen..! LYCKAT! haha, men annat en det, så köpte jag en present till min mamma som fyller hela 34 på torsdag! Grattis till henne :) och samma dag ska vi på mitt utvecklingssamtal i skolan..! Och jag känner ju redan nu då va att det inte kommer gå så bra, så det blir ju en trevlans nyhet på hennes födelsedag.. :D

idag har jag inte gjort så mycket, kom hem från skolan, dammsög mitt rum(duktig jag är!) sen renskrev jag min bokrapport som vi har som uppgift i svenskan att vara klar med tills imon. Vi skulle skriva bokrapport om den boken jag skrev på för nån vecka sen ''blåögd'' Den vart iaf jättebra! Den rekomenderar jag! Fast det dåliga var, att den hade säääämst slut! :( 

Men nu ska jag ut till vardagsrummet och kolla på Desperete housewives med mamma och magnus!

vi hörs imon, för efter det ska ja se på Bigbrother(såklart) så då kommer ja inte blogga mer.



åh herregud! en gammal bild på mig ifrån typ 6an ? pinsamt.

Hellcats + glass :D

Ska kolla på hellcats och äta god glass nu!
finaste värdret på länge idag också, underbart :D








Bilder ifrån lördags

Hej på er!
tänkte bara lägga upp tre bilder ifrån igår. Inte några speciella förutom EN :)




inte alls suddig bild, josse försökte fly därifrån :)



så himlans söt!


Justin bäst

Nu har jag kommit hem ifrån bion!
Och filmen var verkligen jättebra! och han är bäst kan jag faktiskt säga. eller jag gillar inte direkt alla hans låtar, men han är verkligen jätte duktig! För att vara 17 år gammal så är han verkligen verkligen duktig som kommit såhär långt, ja menar han är världskänd efter att varit känd i typ 2-3 år? helt sjukt..
lyssnar på musik nu och tar det lungt och äter chips, godis och dricker cola!
typ två bilder från idag, men har ingen USB-sladd med mig så jag kan tyvärr inte lägga upp några bilder :/
men jag lägger upp dom(om jag kommer ihåg) imorgon när jag kommit hem till min mamma!
Vad har ni gjort idag? :D
Har lite smått tråkigt, så kan ni skriva några roliga skämt/historier den som skriver roligast får en länkning? :P

Pusss !

strålande sol!

Godmorgon alla!
Sovit gott? Det har jag!
härligt väder är det ute idag också, så härligt!
sitter och lyssnar på musik nu för det får mig alltid på bäst humör! Jag älskar musik! :D
senare drar jag mig iväg för att träffa Nellie och Josse för att gå på bio! Denna dagen känner jag kommer va sjukt bäst :)
Hörs senare när ja har något annat att skriva om!

Giving You Up


Hem till pappa..

Hej på er!

just nu sitter jag i mitt rum och dricker fanta! världensbästa fanta :D

ska gå och äta nu innan min pappa kommer och hämtar mig!
senare vet jag inte vad jag ska göra, men imorgon ska jag på bio med Josse & Nellie!
har inte träffat dom två skitungarna på månader typ? så det ska bli kul!! :D
vi ska se ''Justin bieber - never say never'' :D någon som sätt den, är den bra? några av mina kompisar såg den förra veckan och dom tyckte den var skit bra, eller ja dels för att dom gillar Justin då men a haha :P

Hörs senare nu ska ja gå och ääääta !




NAW, en bild på mig och Angelicas hund sotis,  så söt!

vill ha!

  



Dom finns på Dinsko och kostar 249:-
dom är ju så sjukt fina! Dom ska jag köpa :D

min klass

min klass är den roligaste man kan ha !
alla har en konstig humor, som man skrattar åt ändå, varje dag händer något nytt, något roligt. MIN KLASS ÄR FAN BÄST !
HAHA okej, ja ska skriva att min klasskompis tobbe är bäst.. så ja tobbe är bäst! ( och han är rolig också :D )
han är den konstigaste varelsen som) jag känner sen kommer vi till Piff och Puff ! ( dala och jocke ) dom är lite speciella, roliga -ibland. men annars helt random som springer runt som två klätter apor!
Sen kommer vi till gretaaaaaaaaa , hon är också bäst på att göra så man inte har tråkigt och hon är sjukt snäll!
Jossan och jacqueline är typ likadana som greta  :)
och rovia och the rest of the girls är underbaraaa !

iaf, sitter på bildlektionen nu, detta är den första lektionen ja har för ja försov mig .. vaknade när vi började skolan (09.00) haha :( just nu så sitter vi och jobbar med någon slags konst sak med datorer så då passade ja på att blogga :D haha tobbe sitter och sjunger den värsta låten ! och ja är fortfarande sjukt trött så ja skulle kunna somna på PLATS. men bryr han sig? näääääe! :P

haha vi hörs senare !


/ friday

mr saxobeat

ååh va ja är trött asså!
vart uppe tills klockan ett i måndags natt(tisdag) sen var ja med jossan tills ja skulle hem och sen iväg på bio med Angelica, å gud va det regnade, fyfan!!

iaf, vi såg ''hur många lingon finns det i världen?'' den var sjukt bra och rolig! haha han som heter leif i den filmen va min favorit! så söt och snäll va!! haha :D

kom nyss hem ifrån skolan, ska börja plugga på mitt tredje omprov!(industriella revolutionen) guud va jobbigt, sen håller vi på med religion just nu i SO:n så vi ska ha ett förhör på fredag tror jag om katolska, ortodoxa och protestantiska kyrkorna! kan ju ingenting typ, så det kommer gå säämst :(
och när min syster kommer hem sen så ska vi städa rummet också, roligt! not.

Vad ska ni göra idag då?

Vi hörs senare om ja har något intressant att skriva!



leif är han som står bakom hon som gör peace tecken! haha så sköna är dom va ;D


iväg till bussen, sen bion!

Nu sticker jag iväg till bussen som ja tar till frölunda torg , och sedan tar jag och Angelica en buss därifrån direkt till bergakungen, :D


Hörs ikväll! ;)

bilden är ifrån söndags med Angelica :)


min nacke dödar mig

har skit ont i min nacke sen simningen igår, fyfan asså!
ajja nog om det :)
Jossan ringer till greta nu för hon svarar ju inte på facebook, så ska vi träffa henne tror jag.
sen vid typ 4 åker jag hem för då ska jag bara fixa mig sen ska ja ju träffa angelica och gå på bio :D
bara det ja ville skriva, ha de bra!
/ friday

Bio idag

Godmorgon på er! Sovit gott? Det har jag!

Igår satt jag och jossan uppe vid datorn till klockan ett typ?
Innan det kollade vi på ''Till det som är vackert'' den var inte bra, eller jag kan säga att jag har sätt bättre!
Sen somnade jag och hon (:
idag ska vi hänga tills typ fem ikväll för då ska jag på bio med Angelica. Vi ska se ''hur många lingon finns det i världen'' hoppas den är bra :D
Vi hörs senare om ja hinner blogga! ;)

Ni är dom bästa

förlåt för dålig uppdatering!!
jag har varit i skolan och sen direkt hem och varit med jossan, greta och jacqe så har inte haft någon tid till att blogga!
Var ju somsagt med jossan, greta och jacqe och vi var först hemma hos mig i någon timma och spelade kort(som vanligt) haha, efter det tog vi bussen till jacqe där körde vi blindbock, skit kul! alla har ett barn i sig sen satt vi och snackade om spökhistorier och sånt. Jag älskar att snacka om sånt, man blir så lugn - eller inte. haha men det är väldigt mysig tycker jag när man bara sitter ner och pratar om saker man sätt eller som har hänt! Men alltid när man pratar om sånt, så inbillar man sig alltid att man ser någon eller att man hör ljud osv.
nu har jag och jossan kommit hem till henne iaf! Jag ska sova där inatt, har ju studiedag imorgon så då kan vi vara uppe heeela natten.. a fast nä.. man ser mig alltid ligga någonstans i rummet sovandes när klockan är typ 12 på natten HAHA. ajaa, vi ska iaf se bigbrother snart och sen kolla på film och till det har vi popcorn och saft! :D
btw, idag hade vi ju simning med klassen, de gick la bra förutom att ja var sist(ett varv efter alla andra -.-) haha inte bra alltså men ja hoppade ju i sist , så kan skylla på det haha!
HA DEEEEEET BÄÄST

Hemma

Hej på er!

kom hem för en stund sen, har precis duschat och h ä r l i g t vart det!

just nu väntar jag på att Angelica ska logga in på msn och skicka bilder som vi tog idag :)
& snart börjar bästa programmet - bigbrother! är helt besatt av det och det är dom flesta i min klass också.
haha, varje morgon när man kommer till skolan hör man alltid ''såg du bigbrother igår elle? as kul!'' osv. Det är typ det enda vi snackar om.. nä men det mesta handlar om det ju ;)

imorgon börjar jag halv tio så ska gå upp klockan åtta, så hinner nog blogga lite snabbt innan jag går till skolan :D

GLÖM INTE BIGBROTHER NU KL. 21.00 !!!!!

/ friday


-

Väntar nu på att Angelica ska äta klart så ska vi dra till BurgerKing haha - det är jag som ska äta där. haha, tycker inte om BurgerKing egentligen men jag har inte ätit det på flera år så ska göra det nu, får se hur det smakar haha men jag älskar deras pommesfrites! Sen efter det så ska jag åka hem. :)
vi hörs lite senare ikväll eller om inte, så hörs vi imorgon!

Vad tycker ni?

hejhopp,
har ju lagt upp en ny design nu, som ni kan se. Vad tycker ni?
Jag och Angelica satt och kämpade med typ 3 olika men tyckte inte någon av dom va bra så tillslut gjorde vi den här och den blev bra tycker jag! Vi satt säkert hela natten med den från klockan tolv till tre typ, haha.
aja ska kolla på på ''Vilddjuren'' nu. Jag älskar den filmen sån sjuk humor va! :D
/ friday




Här är en utav dom headerna vi gjorde, jag tänkte ha denna fast ångrade mig sen haha.. vilken tycker ni va finast.. den här eller den jag har nu? :)

ut med hundet

Nu har vi vaknat och ätit frukost, så nu när vi pigga och glada. Eller ja, är jag det? Angelica gick in på min facebook igår och skrev massa saker, haha fast jag är inte direkt sur, men hon skrev bla ''jag älskar justin bieber, ja är kär i han'' typ så haha :D

Nu så ska vi ut med hennes hund så vi hörs snart

angelica anna olsson & ingen annan ♥

Tjenixen trixen angelica häääääär ;) frida ligger och halv sover i sängen brevid mig. Hon ser ut som en liten barbie docka när hon sover, fett söööööt! men hon är min & inte din även om du önskar det.. men hela dagen så har vi haft godisfest typ. Men vi har gjort en massvis med skoj idag. Men ska försöka få lite liv i frida och så ska jag fixa hennes hål i öronen som hon tror har växt ihop men som jag vet inte har gjort det. Ni får ha det så bra fridas bloggläsare, sluta aldrig läs här för här händer det nya saker varje dag! en blogg som bara blir större och större för varje dag. Ha en fortsatt trevlig kväll! ;)

ny header kommer snart upp!

Som jag skrivit i ett annat inlägg, så kommer jag att göra minst en ny header innan sommaren och ja, det är de jag ska göra idag! haha. Men jag kände verkligen direkt när jag gjorde den här headern att jag inte kommer vilja ha kvar den länge! Så nu är det dags att byta igen, hehe. Men som sagt den kommer snart upp, eller snart och snart senare ikväll för just nu så kan vi inte fixa den, för vi ska ha en annan dator men den kommer upp idag iaf!

GODMORGON ALLA !

Hur mår ni? Jag mår finfint,  förutom att jag snart ska behöva gå ner och tvätta -.- Men det måste göras!
Idag ska angelica komma hit, hoppas bara hon svarar på sms snart - tror hon sover fortfarande. Idag kanske vi ska till simhallen och badaaa ! as länge sen jag gjorde det ju! Och på måndag ska jag ju dit med klassen. Vi ska simma 800 meter , toppen! not. Och det värsta är att vi har bamba precis innan så då kommer vi säkert få håll. Fast jag ska nog inte äta någonting, vill inte ta risken att få kramp och drunkna!

Igår efter skolan kom Jossan och Greta hem till mig. Vi satt vid datorn en stund sen var vi och åt pizza, mums! Sen när vi kom hem satte vi oss ner och spelade kort! Skit kul.. haha tills Magnus kom och vad med, för han är ju sååååån dålig förlorare, haha! Och tillsist kom mamma också o va med, vi körde skit gubbe och bubblan.. sen gick jag, jossan och greta till affären och handlade vitlöksbröd(love it!) och kyckling,  så satt vi hemma hos mig och åt det. Sen spelade vi ''Hej knäckt'' skit kul spel, förutom att greta ska fuska hela jävla tiden! hahah. Men skratta gjorde vi iaf! Det blev en riktig lyckad dag/kväll igår. Får hoppas att denna dagen blir lyckad den med, om hon bara kunde svaraaaa !? as jobbigt!

Vi hörs sen!

ps. Jag hatar vädret!





en bild på mig förra året.


RSS 2.0