don't you let me go tonight

godmorgon på er!
har precis ätit frukost ska snart börja göra i ordning mig för sen ska jag hem till mamma och träffa angelica igen innan hon ska hem idag. igår var jag ju med henne också, vi gick runt lite i mölndal och sånt,  sen gick vi hem till henne och kollade på film. vi såg i rymden finns inga känslor, jag har sett den tusen gånger ungefär, men såg den för hennes skull eftersom hon aldrig har sätt den ;) imorgon blir det att jobba med förskolebarnen igen, längtar inte direkt super mycket eftersom att man blir så himla trött när man kommer hem, inte ens när jag kommer hem efter en lång dag från skolan är jag så trött! men lite kul ska det bli ändå och träffa mina homiees evelina och linnea haha dom hänger efter mig o ba ''vi är dina katter nu'' ba men va? och så kallar dom mig mamma... .. .. :| ahaha såsöta dom ba kan du hjälpa oss att ta på oss mamma? ja ba men ni kan ta på er själva, eller det är oftast evelina som frågar -.- men så säger jag alltid ''om du tar på dig själv får du en kram'' så typ springer hon allt vad hon kan och tar på sig sina yttekläder o ba ''nu får jag tre kramar'' haha. jättesöta är dom ju! Ha det bäst !
/ fridaaaaaa

Godmorgon på er !

godmorgon på er, vaknade för ca tio minuter sen. självmant!
hur är det möjligt? jag har varit jätte trött denna veckan och ändå vaknar jag vid nio.. inte kul eftersom jag fortfarande är väldigt trött!

igårkväll var jag ju på födelsedagsfest hos Emelie. det var jättekul.. vi kollade på saw 3 usch va äcklig den var.
sedan umgicks vi och skratta typ.. sen kom jag hem till pappa igen och då kollade vi på grown ups, fast ja, jag såg inte ens klart den jag såg tio minuter typ sen var jag tvungen att gå och sova för jag höll på att somna framför filmen, haha. idag så ska jag förhoppningsvis träffa Angelica ifall pappa låter mig hehe. och imon kommer jag hem till mamma igen! ska kolla runt lite på datorn nu och sen äta frukost..
ha en bra lördag!


/ frida  








Nu drar jag mig snart iväg!

hejhopp!
Nu är jag helt färdig till festen.
väntar bara på att pappa ska bli klar så han och annelie kan köra mig till mölndal där jag ska möta upp dom andra så ska vi ta bussen tillsammans till festen..!
slutade klockan 11.45 idag, gött!
väldigt lugn dag faktiskt, så det var kul :D
men på måndag börjar galenskaperna igen, heeeela nästa vecka..gud asså jag orkar inte ens tänka på att jag kommer somna varje minut när jag är där, haha. imorgon kanske jag träffar angelica bästis! hoppashoppas.. annars får ska jag bara vara hemma hos pappa och göra ingenting typ.. kul.
ska dra mig iväg snart så ja..
ha en kul fredagskväll! ♥

Dom tar kål på mig..

hallå alla fina människor där ute!

fjärde dagen på min prao denna veckan!
vart en väldigt rörig dag med många barn springandes runt benen på än!
man blir så trött när man kommer hem, ja menar jag har aldrig varit så trött när jag kommer hem ifrån skolan, fast det är ju i och för sig en annan sak när man jobbar i en förskoleklass med små 6åringar som springer runt och gapar och allt..!
haha men så söta är dom va!
iaf, efter jag slutade runt halv tre idag(slutar alltid 15.00 men fick sluta tidigare) så kom jag hem och packade till min pappa, sen åkte jag med bästa josse till mölndal(jag vet att du läser detta, nu är du stolt va?!) haha ;) så skulle jag köpa present till min vän Emelie som ska ha fest imorgon! *längtar* efter jag hittat en fin present gick vi runt en liten stund i mölndal tills min pappa kom och körde hem henne och sen åkte vi till Lindome. när vi kom hem åt jag pannkakor och sen satte jag mig här vid datorn, nu kollar vi också på Halloween 4 , fy va läskig den är säger jag bara!
imorgon är det sista dagen för denna veckan på praoen! sen är det bara nästa vecka kvar och sen ska jag tillbaka till min skola igen, kommer kännas väldigt konstigt!
men aja
ha det så bra så skriver jag mer i helgen hoppas jag, ifall jag har tillgång till en dator!

Första dagen på jobbet..

Shoo! Vad händer? Själv sitter jag och kollar på tv ska zappa runt lite på kanalerna tills jag hittar något intressant att kolla på! Idag var det första dagen på jobbet(jag praoar ju) som förskolelärare på förmiddagen och sedan på eftermiddagen var jag i fritidset och jobbade eller vad man ska kalla det, jag gjorde inget speciellt satt mest och stirrade ut genom fönstret och målade en teckning som jag sedan gav till en tjej i förskolan, haha. På förmiddagen började ja halv nio och då hjälpte jag till med sexårsgruppen med min handledare beatrice, hon är jätte snäll! Jag satt och spelade kort med några barn, vi spelade bla skit gubbe om någon vet vad det är?:D Jag slutade klockan halv tre ungefär. Kom hem och diskade duktiga mig! Sedan åt jag tacos med familjen och kollade sedan på tusen gånger starkare, igen..för typ fjärde gången? Tröttnar aldrig. Dels för att sveriges snyggaste kille är med eller vadå sveriges? VÄRLDENS jag skojar inte - Charlie gustafsson. :$ Jag och angelica är typ helt galna, vi typ dör varje gång vi ser honom på bild/film. Bokstavligen inte friska på hög nivå! Men åh han är 19..! Varför?! Iallafall, ska sluta skriva om honom nu och kolla på tv nu! Haha, detta är absolut inte kul..! Sov gott, :D /Frida

film sen dejta kudden!

Visst är det härligt att bara sitta i sin säng och kolla på tv och film? Min säng är så härlig att sova i! Haha okej, ska skriva annat nu. Är helt död nu känns det som! Mina ögon håller på att slockna, fast jag inte ens är trött? Hur är det möjligt..? Aja. Kollar på tv nu på något program på tv6 men ska sätta på en film nu och sen sova! Idag har varit en skön dag. Tur det.. Imon är det den sista lediga dagen innan måndagen, då jag ska praoa! Det ska bli kul, jag ska ju praoa som förskolelärare och jag tror det kommer bli kul, speciellt eftersom jag älskar barn! Dom är ju så söta och livliga! Haha:D nä men nu ska jag hitta en film och sen dejta min kudde! Godnatt gott folk!

Godmorgon!

Eller jag vaknade tjugo över nio imorse så det är ju ingen god morgon precis.
Var för ungefär en halvtimme sen ute med Angelica och hennes hund Sotis, jätte fin hund!
Vill också ha en hund!! Det vart ialla fall svin kallt ute, tappade typ känseln i hela kroppen usch..!
Nu sitter vi i sängen och lyssnar på musik och ska strax kolla på film, tror det blir Grown ups..?
Verkar jätte bra! Någon som har sätt den? Senare ska jag hem och då ska jag kanske träffa Jasmine, vet inte riktigt än det beror på när jag är hemma! Ska sluta skriva nu så vi kan sätta på filmen och äta igårkvälls godis, ha det bäst!

Lindsay Lohan

En av mina stora idoler är Lindsay Lohan. Hon är sån sjukt bra skådespelerska och sångerska! jag fick reda på att hon kunde sjunga i hennes film ''Freaky Friday'' men fick reda på för nåt årsen att hon har låtar! jag lyssnar på henne jätte ofta, för hon har sån fin och speciell röst. Hon har haft det väldigt svårt och jobbigt den senaste tiden. Och jag hoppas hon kommer bli bättre och börjar spela in massor av nya filmer för jag älskar att se henne i filmer för hon är en sån bra skådespelerska. En av mina favorit filmer med henne är ''Georgia rule'', hon har en jätte bra roll i den filmen som hon verkligen passar till. Utav hennes låtar har jag flera favoriter, men hon har inte gjort så många. Men två av mina favorit låtar hon gjort heter ''Confessions of a broken heart'' och ''Stuck''. Stuck hörde jag faktiskt för första gången i tisdags och älskar den stort! och Confessions of a broken heart hörde jag för länge sen typ då den kom ut och älskar den jätte mycket för det är en låt som jag känner igen mig i väldigt mycket.
Så, någon mer än jag som har Lindsay Lohan som sin idol? Eller bara någon som gillar henne? Vilken är eran favorit film med Lindsay..?


















i'm here for you

hej !

sitter brevid angelica just nu, kom hit för någon timme sen..
ska sleepa här inatt, längesen!
senare ska vi äta thaimat! gottgott!
och senare bär det av till coop för att köpa ... Ben&Jerry!
längesen nu fan, haha :D
och inatt ska vi dygna, eller iaf försöka för det är alltid jag som ska vara den första att decka vid typ 1?
hemskt ju!
och snällabästa angelica hjälper mig att fixa header till mig! den blir jätte fin. bakgrunden har jag redan fått upp, min favoritrosa! :D as glad nu ju haha.
skriver kanske mer inatt eller så! ha det bäst denna underbara fredag!

puss




en bild ifrån bion med angelica den 14 januari :)

sometimes i wish that it could all be like when it was perfect

hejhopp.
virus i datorn - anledningen till varför jag inte kunnat blogga..
vet jag kommer med nya bortförklaringar varje gång hihi.. men nu är det faktiskt sant..!
men jag är iallafall hemma hos min pappa. där det finns en dator, jeey! så nu ska jag troligtvis uppdatera under hela helgen!
idag var det den sista dagen i skolan, eller ja såklart, det är ju helg? Men det var sista skoldagen på 3 veckor nu, för nästa vecka är det sportlov, och dom två veckorna efter det(v. 8-9) så har jag prao i min gamla skola som förskolelärare, ska bli riktigt kul faktiskt. och eftersom att jag ska praoa i skolan, så får jag äta gratis i bamban, yeääh..! och rovia ska praoa med mig där också, fast i årskurs ett.
har inte så mycket mer att berätta, mer än att just nu väntar jag på jasmine som ska komma hit, saknat den tjejen inte träffat henne faktiskt sen vi kom hem ifrån sälen! så det var ju ett litet tag sen..
ska glo vidare på internet nu - skriver imorgon.
puss frida

RSS 2.0