onsdag - 2010 - 3/31

hejsan ,
igår skrev jag inte för jag var i mölndal med mamma, och sen när jag kom hem pluggade jag till NO provet som vi hade idag, vilket gick sådär. hade stopp i hjärnan - skit jobbigt höll fan på att bli galen, haha.
men men får hoppas att det går bra. efter skolan åkte jag, mamma och hennes sambo till mölndal först åt vi kinamat*gottgott* sen gick vi o handlade. efter det åkte vi hem och nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik.
snart kommer sista delen av CSI triologin. så bra. imorgon ska jag inte göra något speciellt. ledig på fredag så skönt och hela nästa vecka då. mina systrar kommer hem på fredag och ska vara hemma hela lovveckan- jätte lungt man kommer få ha det. haha, men i alla fall imon ska jag städa mitt rum ser ut som andra världskriget del2, -.-. men ja det är sånt man måste fixa här i livet, hahah låter helt poetisk. men ja, nu ska jag väl fortsätta lyssna på musik och så, ha det så bra. skriver imorgon antagligen.
/ frida



bild-043

tisdag 2010 - 3/30

hejsan alla :)
idag har jag sov morgon , eller a jag gick upp kl 7 när ja kunde gått upp halv nio(börjar kvart över tio).
men ja, jag ville gå upp kl 7 bara för att jag ska slippa stressa.
så ja nu har jag gjort i ordning mig och är helt klar ska gå till bussen om ung en halvtimme. o
ch jag slutar kvart i fyra idag :( fast som vanligt så kanske ja slutar halv tre, eftersom jag har drama sista lektionen drf slutar ja på tisdagar kvart i fyra, och vi håller på med ''mamma mia - the movie'' pjäsen, men eftersom jag och några andra i den gruppen inte har någon roll så brukar vi få sluta halv tre. så skönt, sen ska jag till biblioteket med mamsen , haha:P.
och sen vet jag inte vad jag ska göra kanske plocka i ordning i mitt rum,
typ mölndals eller iaf bifrosts stökigaste rum! -.-
ialla fall, har inget mer intressant att skriva om nu så ha de så bra resten av dagen ;)
/ fridaa


söndag 2010 - 3/28 - frölunda torg.

hejsan!
söndag idag. vanligtvis brukar söndagar vara den mest tråkigaste dagen på veckan - men inte idag.
jag åkte till frölunda torg med angelica idag, vi gick först till bikbok och handlade och sen till din sko för jag skulle handla - ja skor. och det kan man ju säga tog ganska lång tid. haha, men sån är jag det är alltid jobbigt att shoppa med mig ska ni veta (y) haha. sen kom jag fram till ett par vita textilskor, faktiskt rätt så fina, men väldigt stora känner jag nu :/. sen gick vi till newyorker - frölundas BÄSTA affär! första gången jag var inne i den då men jag verkligen älskar den, den har typ allt man vill ha till ett billigt o bra pris ;) förvånatsvärt billigt faktiskt :) jag köpte ett par svarta mjukisar som har typ lite häng, haha. dom kostade 199kr och så köpte jag 2 t-shirtar en gul och en blå för 50kr st.
sen gick vi till 7eleven och köpte våran favorit - islatte, så himla god! haha, sen gick vi till mc haha tjockisar :|,
sen åkte vi hem och nu sitter jag framför datorn och ska snart tunna ut mitt hår, har säkert sveriges tjockaste hår! så det ska bli skönt att få tunnare hår. ialla fall, imorgon är det skola då, fast det är väldigt skönt att det är den tidigaste skoldagen på veckan. och nästa vecka är det påsklov - så skönt! :P nu har jag ingenting mer att berätta om så ni får ha det så bra, hejdå!
/ frida.

lördag ? 2010- 3/27/28 ?

hejsan,
just nu är kl runt 1 på natten, morgonen ? och jag vet inte om man fortfarande kan kalla det för fredag eller lördag eftersom ja pga av att klockan är runt 1. i alla fall, idag/igår(fredags) var jag i skolan och vi hade sån EQ dag, nu kanske ni undrar vad det är - och ärligt talat så fattar jag det knappt själv så att jag kan förklara, menmen det är en sån dag man börjar tidigt o slutar tidigt, och ist för vanliga lektioner gör man andra saker som idag/igår-fredag, så var det en sån hälsa och kost dag, så det började med 7A och 7B gick till varsitt rum i hemkunskapen och gjorde frukost i grupper, haha. sen hade vi idrott det var 7B mot 7A
(för er som undrar jag går i 7B), och jag vet inte vem som vann och bryr mig faktiskt inte för jag är inte lika tävlingsinriktad som VISSA ANDRA är. haha sen hade vi bamba och sen möttas alla i en sal och kollade på någon film om typ hälsa, sen gick 7A och 7B till varsitt klassrum och så gjorde vi lite saker där - orkar inte skriva exakt allt. när vi slutade(kl. 13.00) stod jag och några andra utanför skolan i typ en timme och snackade o sånt, sen när jag kom hem skrev jag stördordslapp till ett SO arbete som ska vara inlämnat på onsdag nästa vecka-jag vet jag är lite tidig men ändå.. sen efter det åt jag pizza sen var jag inne på mitt rum och satt vi datorn o lyssnade på musik och lite så, senare kollade jag för 3:dje gången på ''magiska systrar'' en komedi action som handlar om två systrar som är häxor o ja lala orkar inte skriva om den. sen kollade jag på ''red eye'' sjukt bra film från 2005, en typ thriller som handlar om en tjej som ska åka flyg till miami på flygplatsen träffar hon en kille och dom börjar prata och sånt, sen hamnade dom på samma flyg, och efter några minuter efter planet lyft berättar han att han kan få hennes pappa död om hon inte gör exakt som han säger, så det handlar typ om att hon ska försöka komma där ifrån, faktiskt väldigt bra och spännande ni borde se den, kan lägga in trailern på den någon dag. nu har jag inte något mer att berätta om, har typ redan berättat om hela min livstid, nädå. haha men aja, ha det bra nu ska jag sova är as trött!
/ frida.

lördag 2010 - 3/13

hej alla,  har inte skrivit här på en evighet.
det beror på att jag skriver på soclog ist,
så där finns jag om ni undrar ... 
bara så ni vet - dom som bryr sig då :)
ha det bra!
/ fridaa

RSS 2.0