when you say nothing at all

H E M M A äntligen!
roligt var det ju ute, men är sviiiin trött.. undra om ja kommer somna tidigt ikväll? nä tror inte det! ligger alltid vaken till typ 3 innan ja tvingar mig själv att sova..

spelade lite nintendo DS förut(min systers) och ska fortsätta med det nu samtidigt som ja tittar på..DUN DUN DUN..supernatural *suprise, suprise* -.-'


bild från idag


underbart väder! håller det?!

hej sötaaa!

kom nyss hem ifrån rådasjön med min kusin Denice.. vi åkte dit vid halv fem typ sen åkte vi därifrån för en halvtimme sen typ. vi badade en gång, men det tog ett jäävla tag innan vi hoppa i! hahah, det var inte jättekallt i vattnet men inte varmt heller - man överlevde helt enkelt! :D sen la vi oss o sola(i den lilla solen som fanns kvar utav dagen då) på en filt och lyssna på musik o åt massa gott! hade det as härligt iaf!!!

nu ska vi strax ut igen, men eftersom man är lite kall fortfarande efter man badat o det blåste lite vid sjön så får man ju ta på sig en tjocktröja nu! men den är grymt mysig så det är ju bra! :P

vet inte om ja bloggar mer idag, annars hörs vi väl imon! ;)

ha det gött!


blekfis!


Dagens låt - Blondie - Call me


Hur bra ?!

hur bra sjunger inte den här tjejen från American Idol 2011?? sjukt bra, hon gör låten as bra! :D



en dag med greta, o sen denice!

åh, är helt slut!!

först var ja inne i stan med greta, vi gick runt i några timmar och letade efter shorts till henne(räven kan ju fan inte gilla någonting-.-) sen gick vi och tog en glass! haha, sen åkte vi till åby och satt där en stund o sen tog ja bussen hem och åt och sen gick jag ut och träffade min kusin Denice som bor i Malmö, så henne har jag inte träffat på ett år typ..? kul hade vi iaf!

lite bilder från dagen :

fett skönt att ''åka''(vafan säger man?) på en gungbräda!!

denice

snygg pose Denice :D

säger bara en sak : det finns alltid ett barn inom än! ;)

 

/frida


Onsdag 29 juni

Gomorgon!

skulle tvättat idag klockan 10.00 egentligen, men så när man ska hämta tvättmedlet och ställa det framför dörren(så man inte glömmer det) ja, tror ni inte det är slut då?! j*vla skit! hade verkligen sätt fram imot att äntligen få tvätta(not) så man har det gjort! och så är det slut !? och mamma och magnus jobbar så jag kan ju inte köpa nytt..! fint, jätte fint! -.- men ja satte upp en ny tvätttid på fredag, men får se om jag hinner tvätta då..för jag ska ju till min pappa i helgen och då kan ja inte stå o tvätta till klockan 21.00 och sen åka till honom.. ajja!

om någon timme eller så kommer greta hit och vi ska la ''chilla på livet'' lite och sen ska ja antagligen följa med henne till stan en stund! har dock inga pengar själv, vilket är trist!(så går det när man slösar allting på kläder, första veckan i månaden då man får pengar)

ha dunder bra i detta härliga väder som är idag..! :D


gårdagens outfit btw!



kofta - Ullared, tubtop - lindex(gammal), shorts - H&M, skor - skopunkten, väska - BikBok

Dagens låt - Rihanna - California Kingbed


dagens låt kommer senare!

klockan 15.00 kommer dagens låt upp här på min blogg, så se till att ''kika'' in här då! ;)

Grattis syster!

Grattis till min syster som fyller 12 år idag! GRATTIS! :D
stor flicka nu, hahah.


Moa(som fyller år idag) är hon till höger! :P

 

idag ska vi ju somsagt fira henne med blåbärspaj och muffins! och så kommer våran mormor och kusin hit och sedan magnus mamma(våran låtsasfarmor) :D efter vi firat henne ska jag iväg och träffa jossan! känns som en evighet sen jag träffade henne? även fast det var senast i söndags..haha! men det blir väl så när man umgås typ varje dag och sen inte träffas på en hel dag! hahaha, ajja!

ha en härlig tisdag, så hörs vi senare eller nåt! :D


Rösta !!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!







Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!










Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!









Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

ja, eftersom att jag inte har någonting att göra så passar jag på att ha lite kul o designar ännu fler klänningar på nelly.com(har ju redan gjort typ 7st - haha!!) - så snällasnällasnälla rösta på mina klänningar jag har ju gjort flera styckna men tryck på texten ovanför ''rösta på min klänning här!'' så kan ni se alla andra klänningar jag gjort. och en sista sak - NI ÄR BÄST OM NI RÖSTAR!!! :D taack i förväg!

PS. jag länkar alla som röstat på min/mina klänningar när tävlingen är slut! :)


uttråkad.se

finns det någonting som är tråkigare än att vara uttråkad..? tror inte det!
ja har verkligen INGENTING att göra nu. vill se på supernatural(wow) men ja orkar inte(vänta lite, skrev jag nyss det där :|?) och det finns ingenting att göra nu pårikgtigt alltså..! :o
någon som kan underhålla mig..? :D  woooooho nu kom min mamma in med melon .. nu gjorde det allting mycket roligare - not!

ha det så bra såhörs vi när ja har någonting mer intressant att skriva.. <3

en bild på mig och jacqueline för ungefär 2 veckorsen när jag, hon, jossan & greta var på liseberg för att se på Eric Saade! visst är vi gulliga? jomenvisst! :)


Godmorgon!

godmorgon!  sovit gott? det har jag, förutom att min syster kom in på morgonen till mitt rum och tände lampan o sen gick ut..(?) aja!

igår så var jag ute med greta o jossan. och vi var i åby o sen gick vi till maxi sen tillbaks till åby och gick upp på ett tak o satte oss o det tog ju inte alls typ 1 timme för mig att komma upp eller så..? :S haha! det är jag det!

här är iaf ett par bilder från dagen igår! enjoy



fråga inte vad jag gör...

man blir som man umgås..



jag när jag försökte komma upp på taket..

 

såhär såg det ut efter man klättrat upp..














<3









/ frida olofsson


Just nu !



har precis gjort en as god smoothie med blåbär och hallon..!
samtidigt som jag kollar på .. supernatural! hehe

Dagens outfit för idag ser ut såhär..


men ja ska ha utsläppt hår så tro inte ja ska se ut så i huvudet.. haha (a)

Dagens låt - Ron Pope - Save me


ut med jossan & company..igen!

hejhej , skulle bara göra ett kort inlägg innan ja drar ut o träffar dom bästa igen!
var bara hemma en snabbis o åt mat.. samtidigt som ja kollade lite på ett gammalt avsnitt av supernatural haha..! -.-'

ha de så gött, hörs kanske sen pusssss <3

 

 


Midsommardagen

Godmorgon!

skulle egentligen tvättat klockan två idag(om en timme) men jag orkar inte det idag, så istället drar jag ut med jossan o så kanske vi träffar kalle och greta..? :D

vad vi ska hitta på det vet jag inte än! men något kul som vanligt.. haha (:

min outfit för idag:





kör på snetoffs idag! brukar aldrig ''fixa'' mitt hår så mycket, brukar annars gå runt med utsläppt eller vanlig toffs, varför ja inte ''fixar'' min frisyr är väl för jag inte vågar? hahah! nä men javet faktiskt inte.. konstigt det där, men ska börja med det nu faktiskt! ;)


wohooooo för greta!

Greta var den som svarade rätt utav alla som kommenterade(hon var den enda) :/ så nu får hon en länkning!
klicka hääär för att komma till hennes blogg, som hon ALDRIG uppdaterar i, hah! -.-'

och det rätta svaret var då , att jag skulle se på supernatural ! ovanligt..? nä!


min midsommar dag/kväll!

först vid 12 tiden kom kenny och erica hit, sedan vid fyra kom jossan till mig och vi satt och spelade kort(roligt liv, hehe) tills vi skulle äta mat ute på gården( i det fina vädret - som vi inte hade, istället fick vi storm ;=)) och efter det gick vi hem till mig och åt efterrätt(jordgubbar, med vispgrädde och socker - vanlig midsommar efterrätt eller..? :D) sen åkte vi buss till något ställe, sen tillbaks till mölndal, väntade  på bussen till åby sen gick vi till statoil i åby för jossan skulle köpa kaffe! och dit kom greta, sen var vi ute i några timmar o sen tog jag bussen hem och nu sitter jag här och slappar framför datorn o lyssnar på musik..

om en pytteliten stund ska jag göra något som ni som följt min blogg ett tag kanske kan lista ut..? inte för ja tror många kommer svara på detta, men du/ni som skriver rätt svar får en länkning! haha, så börja lista ut! det har med en tv o göra, hehe kanske för lätt..? ja är ubersämst på att komma på ledtrådar..belive me! ;)

Jag just nu! :

 

/ frida olofsson

 


med jossan

Nu kom jossan precis hem till mig också..! ;)
roligt ska vi ha! hon ska vara här och fira midsommarafton med min familj!

Vad ska ni göra idag? :D

Ha en trevlig midsommar!

en bild från bröllopet!


Dagens låt - Remy Zero - Save me

känner ni igen låten ifrån smallville..? det är ju seriens ''theme song'' ni vet i början av programmet..?
den här låten kom jag på idag att jag skulle söka på för jag verkligen älskar den !! hahah, jag gillar inte serien så mycket dock, den är okej. men låten är så skön att lyssna på! och nu tog ja mig äntligen tid till att leta efter den på youtube(det tog typ 30 sekunder, menmen!) sitter i mitt rum helt själv och lyssnar på den just nu faktiskt, hahah ''live uppdate'' ;)


Vad tycker ni om låten?

Glad Midsommar på er!!

Glad midsommar!
idag så är mina planer att jag ska vara med familjen och så har kenny(magnus bästa vän) och erica(magnus systerdotter) kommit hit nu och så kanske min kusin hanna och hennes pojkvän kommer hit! så ska vi antagligen grilla, haha i detta vädret.. får hoppas att det inte börjar regna då! fast det är ju sveriges sommar, så det är ju inte förvånande isåfall..! menmen!

detta ska jag iaf ha på mig idag, får se ifall jag kanske byter kläder sen när vi ska gå ut och grilla eller så..!



kofta - gina tricot, klänning - cubus.

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLIHOP!! :D


Tävla om en Onepiece!

Jag är med och tävlar om en Onepice på miixx.se blogg. om du också vill vinna en Onepice så klicka här ---> http://miixx.myshowroom.se/tavling-6/#comment-9142 :D

Just nu: supernatural!


Dagens låt - Chris Brown ft Justin Bieber - Next to you


Torsdag 23 juni

Godmorgon!

Vaknade halv tolv idag, wow! det var något nytt haha...

ska iaf börja städa mitt rum nu(det ska nämligen storstädas här inne, hehe-.-) och sen ska jag ta mig en låång dusch och sedan får jag se vad jag hittar på för något, klockan är ju redan 14.00 nu så nu får jag ta och skynda mig så inte hela dagen försvinner! ;)

Vad ska ni göra idag..?

PS. Glöm inte rösta på mina klänningar på www.nelly.com! ni kan hitta dom någonstans bland alla mina klänningar, hehe eller så går ni bara tillbaks till mitt gamla inlägg där jag lagt upp länken till där ni kan rösta på dom..! TACK i förväg ! :D<3


jared padalecki från supernatural, hej snygging!

99 frågor om mig!

1. Mitt namn? - frida
2. Exakt ålder? - 15 den 1 september
3. Vart bor du? - göteborg ♥
4. Syskon? - 2 halv systrar, 1 låtsas bror o två låtsas syskon typ
5. Husdjur? - ingenting längre :/
6. Färg på ditt hus? - brun/gult tegel
7. När är du född? - 1 september 1996
8. Klass? - ska börja i 9an i höst
9. Vilket år tar du studenten? - 2014
10. Har du något jobb? - nej
11. När ska du sova ikväll? - vet inte
12. Mitt största intresse? - umgås med kompisar och familj, sitta vid datorn, lyssna på musik och kolla på supernatural!!
13. Duschat idag? - nej, men ska efter detta testet.
14. Kramat någon idag? - ja, mina systrar
15. Pussat någon idag? - ja mina systrar
16. Vad har du ätit? - frukost
17. Dagens klädsel? - gråa mjukis, vit genomskinlig t-shirt och ett par duntofflor(as mysiga!)
19. Dagens sötnos? - vet inte
20. Dagens roligaste? - magnus antagligen haha
21. Har du många vänner? - jadå
22. Vad ska du göra idag? - dushca, KANSKE tvätta, städa mitt rum.
23. Vem kramade du senast? - moa o ronja(mina systrar)
24. Hur många vill du ha sex med? - haha fan vet jag?
26. Hur många har varit otrogna mot dig som du vet? - ingen
27. Har du pojk-/flickvän? - nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - min moster tror jag
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - jossan - tror inte ja fick<3

Favorit

31. Film/Serie? - supernatural
32. Låt? - för många men bla - thomas stenström - detsamma
33. mat? - grillat
34. Dryck? - coca cola light, pepsi max, vatten, juice
37. Stad? - göteborg förfan
38. Land? - har inte varit utomlands mycket men skulle vilja åka till USA så det då.. :)
39. Ämne i skolan? - idrott, engelska & bild
40. år? - änsålänge, 2009 och neråt

Senaste
41. Personen du tänkte på? - vet inte
42. Personen du kysste? - ingen
43. Gången du spydde? - 6an
44. Gången du grät? - några veckor sen kanske
45. Pizzan du åt? - hawaii
46. Gången du var i göteborg? - idag, nu, alltid
47. Gången du var i stockholm? - när jag var typ 2 år
48. Gången du var full? - aldrig varit full
49. Gången du var hög? - aldrig
50. Personen som såg dig gråta? - kommer inte ihåg

Antingen eller
51. Svart eller vitt? - svart
52. Hund eller katt? - båda
53. Ute på disco eller hemma och mysa? - hemma och mysa
54. Tv-spel eller datorspel? - tvspel
55. Singel eller upptagen? - upptagen typ?
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - inget.
58. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad.
59. Big brother eller paradise hotel? - bigbrother
60. Svart hår eller blont? - svart hår
61. Blåa ögon eller bruna? - blåa
62. Choklad eller lakrits? - choklad!
63. Göteborg eller stockholm? - dum fråga, göteborg! ♥
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - högerhänt
65. Coca cola eller fanta? - colaa
66. Pizza eller kebab? - pizza.
67. Randigt eller prickigt? - randigt.
68. Älska eller älskas? - älskas
69. Leva eller dö? - leva!

Antal
70. Personer du älskar? - många
71. Personer du hatar? - 0
72. Personer som sagt jag älskar dig? - haha vet inte, det är flera stycken :)
73. Personer du strulat med inom en 24-timmars-period? -  
74. Glassar du ätit på en dag? - 2?
75. Antal festivaler du ska på/har varit på iår? - inga
76. Gånger du haft minnesluckor? - vet inte.
77. Piercingar har du? - 2
78. Personer du saknar just nu? - flera
79. Gånger ditt hjärta brustit? - 0

Vem
80. Vill du kyssa nu? -
81. Ska du träffa imorgon? - massa folk! :)
82. Sjöng du senast för? - mig själv
83. Hade du senast en msn konversation med? - oj det kommer jag inte ihåg, använder inte msn längre..
84. Spelade du tv-spel med senast? - mina kusiner tror jag :D
85. Vill du ta med på en resa nu? - angelica, haha visst skulle vi resa utomlands någongång i livet HAHAH ?
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Sa du sten?
87. Förtjänar att dö? - våldtäcksmän..? haha asså det bara kom upp  
89. Vill du sova brevid inatt? - mig själv?

Vad
90. Gör dig glad? - MINA VÄNNER & FAMILJ!!! och skratt :D
91. Gör dig ledsen? - falska människor, ensamhet
92. Vad vill du helst göra nu? - börja städa och duscha!
93. Önskar du att du slapp göra? - tvätta
94. Vill du ha nu? - ny dator, PENGAR!!!!!!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Dator, moppe, pengar, hel rosa eller röd onepice och ett gymkort!
96. Längtar du till? - söndag - träffa angelica!
97. Tycker du om dina betyg? - nej, kunde varit bättre.
98. Ångrar du i ditt liv? - ingenting som jag tänker på just nu..
99. Är det bästa som har hänt dig? - att jag började i åbyskolan♥

tävling

Jag är med i en tävling på Nellys hemsida där man kan designa sin egen klänning!
Var med ni också! ;)
  

                                            

rösta, rösta, rösta på min klänning!! :D
tack i förväg!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

åhhh , jag gjorde två andra klänningar också som ja la upp här på bloggen, men min dator är helt cp så den stängdes av!!! blir så himla irriterad -.-


never gonna leave it


ready, set, go!




20-21 juni 2011

Tänkte skriva lite om dom här två dagarna som jag inte bloggat någonting på eftersom jag varit upptagen båda dagarna! o medans ni läser kan ni lyssna på denna sköna låt:


Igår åkte jag och Lisa in till 421 där jag skulle byta den gula klänningen jag köpte(, till en likadan fast blommig, som jag tyckte var finare!!)
Efter det åkte vi vidare till frölunda torg där lisa åt på donken och köpte present till jossan. Sen åkte jag hem till mig och Lisa till sig så åt jag och satt lite vid datorn, sen kom Lisa till mig och vi fixade oss tillsammans och lyssnade på musik! :P Sen åkte vi till jossan där vi alla(jag, jossan,lisa,greta,jacque&alex) gick ner till lokalen och satte oss för att äta, o ja kan ju bara säga att det var ju inte direkt en lugn stund.. jag och jacqe mådde verkligen inte prima kan jag lova er, vi har SÄMSTA humorn verkligen, vi skrattade så vi började gråta, o ja fick ont i magen och vi skrattade så vi spottade ut drickan! hahaha inte okej alltså, försök sätta mig o jacqe i samma rum i 5 minuter.. det kommer inte sluta bra kan jag lova...! hahahah! iaf, sen åt vi efterrätt o sjöng för vår älskade jossan, o hon öppnade presenter! sen gick vi hem till jossan en stund och lisa skulle hem.. tråkig hon är :/ sen gick resten av oss ut och hade det skoj som vanligt..! hehe.. :$ vi va la hemma vid 12 ungefär..? där satt vi uppe till typ halv tre o pratade i telefon med jockeboi haha , o så prata vi o skratta o hade kul..

Imorse vaknade vi o fixa oss och åt frukost, sen gick vi ut och lämnade av jacqe hemma och sen tog jag bussen till bifrost där ja träffade hanna, så gick vi på en promme,(promenad) sen gick jag hem och satt vid datorn i typ en kvart tills jossan ringer mig o ber mig åka med till frölunda torg med henne, och det gjorde jag ju så gärna.. eller? orkade VERKLIGEN INTE kan ja lova er, ja var sjuuukt trött och seg. men efter tjat så följde ja med henne, o där åt vi på donken, sen gick vi runt o kolla i affärer o jossan shoppade en massa för sina presentpengar.. lyx hon har som fyller år i början på sommaren, o får massa pengar så hon kan köpa massa snygga sommarkläder..medans man själv fyller år 1 september då va...'-.- menmen, när hon köpt färdigt allting så åkte vi till åby o träffade greta o jacqe o var med dom i en timme typ, sen åkte jag hem och nu sitter jag här och lyssnar på musik och facebookar..! ;)

njuuuut, bara njuuuut av dom ''fina'' bilderna ja lägger upp nu shooooop!






födelsedgsbarnet..Grattis igen!!


Whatcha Got

Har ni hört Dessies låt? Tycker ni den är bra, jag har lyssnat skit mycket på den, både orginalet och remixen men jag tycker remixen e sjukt mycket bättre än orginalet faktiskt... men om jag ska vara ärlig så var inte själva låten så jättebra, alltså den var inte dålig men den var inte sådär ''jäättteebra'' men bra var den, o jobbigt att den fastnar på huvudet! haha :D


Gavin Degraw

Jag har fått Gavin Degraw-sjukan! Jag har börjat lyssna hela tiden på hans låtar den senaste veckan, jag verkligen älskar hans låtar och hans röst!! Jag har ju vetat vem han var sen jag var liten liksom och även då har jag tyckt om hans låtar, men nu den senaste veckan har jag börjat lyssna jättemycket på hans låtar. och det tycker jag ni också borde göra, för det är det värt!! Ni som vet vem han är/lyssnar på hans låtar, vilken är eran favorit låt/låtar..? Mina är ''Chariot, I don't wanna be & More than anyone'' 

Gavin Degraw - Chariot





Gavin Degraw - I don't wanna be





Gavin Degraw - More than anyone

 


Gavin Degraw - Follow through

med Lisa!

är hemma hos mig just nu med lisa, vi ska börja fixa oss till jossans födeslsedagsfest/middag!
uppdaterar imorgon, för ja sover hos jossan inatt, puss!

Grattis älskade JOSSAN på din 15-årsdag!! älskar dig!! <3


Dagens outfit :)



¨


kofta från Ullared, Linne från Cubus och jeans från Cubus


dåligt väder = mystime!

ja som ni kan se där uppe så ska jag alltså ha en myskväll med mig själv nu, jag ska kolla på film och äta glass och godis.. något man alltid kan unna sig någon gång(det där ska inte komma ifrån min mun. haha :()
aja, ska kolla runt lite på datorn ett tag till, sen ska jag leta upp någon bra film, tror jag ska se på ''I am number four'' är den bra..? :)

åååååh är sjukt irriterad, jag har tappat två styckna lösnaglar och jag har inget lim så jag kan sätta på dom igen, utan det har hanna! :( trist det där va? :S


6 timmars sömn, ändå pigg som en pig(gris)...


                 bild från igår


Vi gick och la oss hlav fem i morse blir det..? och kollade på ''snabba chash'' fast vi såg inte klart hela filmen utan somnade runt halv sex istället.. hahaa OCH DÅ var jag faktiskt trött, efter en hel fullspäckad dag av bröllop, och filmkväll med vänner! Jag vaknade kvart över tolv idag iaf och var skit pigg! gick upp och städade lite i mitt rum, bäddade sängarna o så.. sen diskade jag all disk som fanns, sjukt mycket sen satt vi i vardagsrummet, åt frukost och kollade på Aquamarine, inte sett den filmen sen jag var mindre. Bra är den ialla fall haha! :D

Just nu ska vi gå till hemköp så ska jag panta och kanske köpa något gott..? får se på det! ;)

ha en kul söndag, för det ska jag ha! haha justde sen vid halv fem ska jag och hanna till lokalen och städa hela lokalen, skit kul! haha nä men lite skoj är det väl när man är där med hanna också.. och det bästa som kan hända är att det finns tårta kvar..! :O

/ frida

 


Jag är pigg som en pig(gris) ..

är med jossan i vardagsrummet och letar efter en bra film som vi kan se på, jossan vill bara se på komedier eftersom är typ skrämt upp sig själv o tror det är ngn i mitt hem, HAHAH..okej ifs så kanske det är det,(jag har andar i mitt hem) men hon ibillar sig bara att det händer saker, så hon vågar fan inte gå på toa sj varje gång hon ska dit, eller till köket eller ngnstans så hör man alltid ''fridaaaa , följ med mig dit och STANNA däääär med mig'' ba men vafan jossan! -.- hahahah..

ajaa, jag vill se gamla avsnitt av supernatural men vill hon det eller? nepp, för det är skräck serie, hahaha åååååsna, ja är ju somsagt beroende utav den serien, så medans man väntar på att säsong 7 ska komma ut i september får man ju nöja sig med dom gamla avsnitten man har..! eller? Har ni någon serie/film som ni är beroende av? ja kan typ allt om supernatural, okej kanske inte ALLT precis men jävligt mycket ändå! Det är sjukt hur mycket jag älskar den serien verkligen, utan den, ingen mig! hahah typ så..

Nej men nu tjatar jossan på mig ute i vardagsrummet(jag sitter i mitt rum på datorn o bloggar) hon är ju så jävla rädd, så hon vågar inte vara där själv, o ja sprang fort som fan in på mitt rum så ja kunde blogga, haha och eftersom ja va så snabb så ville hon inte komma efter, hon bokstavligt talat drar i mig såfort ja går någonstans eller såfort ja reser mig så skriker hon ba ''VART SKA DU?!'' man ba käääft!

hahaaaaahha neeeeej men nu ska jag kolla efter film eftersom man inte kan somna efter att man druckit en Franks(energidryck) den enda sanna energidrycken som får mig pigg! :O klockrent, typ det längsta jag varit uppe till utan att behöva sätta upp mina ögonlockar med tejp. -.-'











/ frida


Mamma & magnus bröllop 18 juni 2011




Mikael Wiehe - Strö all min kärlek. Mamma och Magnus bröllopslåt! och i kyrkan var det en tjej som sjöng den för dom, åh gud vilken röst hon hade, sjukt fin!! :O





 













ronja, mamma & moa.. sjukt finaa! jag älskar er!!



suddig bild, men var skit nervös(haha jag nervös, det är la änna mamma som ska vara den nervösa elle?) så jag skakade haha :P



en nervös hanna som tog kort OCH SKAKADE haha !



haha, jag lägger in ett smile, så kommer mamma & hanna helt dead serious..



de två brudtärnorna frida & hanna!



mina underbara systrar Ronja & Moa !! Visst är dom söta ?! :D



Någon som tycker vi är lika? cuse i don't .. :/











hahah! va bara tvungen att lägga upp denna bilden, kolla moa till höger.. HAHAH!





så fina! jag älskar er..! (L)





vickan, hanna och jocke!





jag och Doddo! :D


Vi gick upp klockan halv åtta på morgonen, redan då när jag vaknade hade jag tappat min lösnagel på ena fingret, haha! Vi gick upp, bäddade - kollade på tv, sedan vid 09.00 kom Jesper, killen som skulle fota hela dagen på bröllopet! han var jätte trevlig och rolig! :D Han fotade oss eller mest mamma när Erica(magnus systerdotter) skulle locka hennes hår och så.. sen åkte han till magnus och bestmannen och skulle fota dom. Under tiden så ficade vi oss, fixade våra hår, sminkade oss och ja allting som behövde fixas helt enkelt! sedan kom det en bild(amerikanare tror jag den hette? haha aja) typ en raggar bil var det! haha skit cool! så körde han som ägde bilen oss till kyrkan där hela mamma och magnus släkt var! Min mamma var as nervös och det var jag och hanna också såklart! hela våran kropp skakade skit mycket.. o de pinsammaste ja o hanna gjorde var att vi svärde i kyrkan o prästen var några meter framför oss*hoppas inte han hörde* :| hahah! men vafan,(se nu svär ja -.-) ja tänker inte direkt på när jag svär?! det är som o säga typ hej för mig? ja säger det i nästan varje mening, haha! :P Moa och ronja gick först, sen gick mamma och Lasse(min mosters man, mammas pappa/min morfar är ju död(älskar dig morfar) så han kunde ju inte vara där, men mamma har alltid tyckt att Lasse varit som en extra pappa för honom så då såklart ställde han ju upp! så gulligt! och längst bak gick jag och hanna och som tur var, så ramlade ingen av oss(thank god) haha, men ja var påväg att börja garva as mycket när vi stod där framme vid altaret haha pinsamt ! sen efter allting var klart, så gick vi ut ifrån kyrkan och hälsade på alla, o tog massor av foton!! skit kul ju hahaa! kändisar för en dag..? nä men nästan, han Jesper var förfan som en paparazzi typ haha! men såklart så regnade det hela dagen, fast vissa säger att det betyder tur när det regnar på bröllop o andra säger att det är otur, men man får väl helt enkelt tro på att det betyder tur! ;)
Sedan åkte jag, hanna, mamma och magnus till lokalen i raggarbilen, haha! så när vi var där stod man o tjötade med alla gästerna, sedan satte man säg och så höll några tal och vi åt god mat och sedan tårta! jättegoda, *hoppas det blev tårta över så dom tar med sig det hem..!* haha inte för att ja tror på det, men man kan ju alltid hoppas på det ;) haha ett vanligt fail var att på tårtan hade dom skrivit ''Anna & Magnus 19 juni'' och dom gifte sig den 18 juni(idag) haha! jaja, sånt som kan hända..
sen vid halv sju körde mormor hem mig där Greta, Jossan & Jacque var hemma hos mig för vi skulle ha en filmkväll och se på skräckfilmer, men det blev mer som komedi vafan, hahah! vi kollade på instängd(the decent) 1 och 2 och jag var den enda som satt o skrek skit högt så fort de hoppa fram något men själva filmerna var inte så läskig, för vi satt bara o skratta och snackade om vad dom gjorde för fel o hur dom såg ut och fantiserade och sjöng om dom o sånt som vi brukar göra! haahha askuuuuuuul! :D

sen vi 00.00 drog jacqe och greta hem och nu sover jossan över här .. hon ligger i sängen o läser mina FRIDA-tidningar haha, men ska vara social med henne nu och gå till stora rummet o kolla på film, KOMEDI säger jag bara, ja vill skratta hela natten lång!!!!!!!!!

Denna dagen/kvällen har varit helt jävla underbar, fyfan vad lyckad denna dagen varit!!! tack för alla som medverkat(vilken är ju en hel del, hehe) hoppas ni läsare haft en lyckad dag, för det har fan jag!!! hahah ååh vad jag är på bra humör!

& tillsist vill jag bara säga Grattis till Mamma och Magnus på deras bröllopsdag 18 juni 2011! Älskar er, ni är bäst! ♥


nails, check!

Nu har jag satt på mig lösnaglar eller a Hanna gjorde det på mig. dom är inte så långa som dom jag hade på mig på skolavslutningen var så det är ju bra för nu kan jag ju göra saker med dom, såsom skriva på tangentbordet(kanske inte det svåraste, men..?) haha, o snart så ska jag gå och sova för vi ska upp tidigt imon bitti och göra i ordning oss. + att det ska komma hit en kille och fota oss när vi gör i ordning oss och sen på bröllopet, så ska han göra en typ ''scrap book'' till oss! nice!

GUD va ja längtar tills imorgon(tror nog min mamma gör det liiiiiiite mer än jag, eller? :D) för då är det först mammas bröllop som ska bli awesome! sen efter det ska vi till en lokal och äta mat och så.. sen ska jag hem vid åtta tiden, där jag väntas utav mina vänner jossan, greta, jacqe o lisa tror jag? så ska vi ha en filmkväll hos mig med massa gott, hela natten är vi själva - och det ska bli så kul och mysigt...! TAGGA TILL DET ;)

Ajjaaaaaa, ni får ha det göttans, så hörs vi på söndag eller något.








Eric Saade på Liseberg!

Var ju som sagt på Liseberg med ett gäng vänner förut och såg på snyggingen Eric Saade!
Vart massa låtar från hans nya album o sen låtar som jag inte hört förut, hehe. men duktig var han/ÄR HAN! & snygg också ;) så ddet blev ju en lyckad dag, haha!

här kommer det lite bilder och videos(ingen bra kvalité, varav min dåliga mobilkamera men det får duga) ifrån dagen! :D

























tyckte den bilden var as cool med ljuset, visst är den? :D



fina tjejor!





 
















tiden går as segt..?

klockan är bara tio i ett och det känns som om klockan är minst 3..?
sjukt segt har det gått idag iaf.. jag har hunnit sitta i typ 1 timme o kolla på film, städat, gått ut med sopporna, duschat och nu ska jag platta mitt hår sedan åker jag till åby och träffar greta! väldigt skönt ändå att tiden går segt, för då hinner man ju göra något innan dagen är slut! haha :)

nä mina kära vänner nu får jag sätta igång, för det tar typ en halvtimme för mig att platta mitt hår, eftersom det är så tjockt..det är som en hästman vafan haha! ajja, ha en underbar fredag!

/ friday



                                  jag just nu:


som ni kanske ser, så är mitt hår helt kaozzzzzzz

Fredag!

fredag idag! blir alltid lika glad på fredagar.. fredagar är ju min dag vet ni(friday) ;)

Idag ska jag iaf till liseberg på kvällen med greta och jossan och kolla på Eric Saade ´som kommer dit klockan 20.00! kul ska det bli! :D

sen ska jag hem och umgås med mamma, hanna(min kusin) och erica(magnus syster dotter) för dom ska sova över idag tills imorgon, för vi ska prata om smink och allt sånt till bröllopet imon.

kan inte fatta att det är imorgon dom ska gifta sig redan! det har gått sjukt fort tycker jag!
Det är så himla gulligt, för dom förlovade sig för 1 år sedan(18 juni) och nu ska dom gifta sig ett år senare(18 juni!) :D

sitter iaf just nu och lyssnar på musik och kollar runt på olika bloggar och sånt, ska kolla efter moppar och datorer nu också(jag ska få moppe i födelsedagspresent och en dator, så man måste ju kolla efter det! ;))

men först måste jag gå ut med sopporna snabbt och sen dammsuga mitt rum - så hejdååååååå !

/ frida

 


<3


pizza

hejsan !

nu har jag kommit hem från frölunda torg med mammi.
jag träffade aldrig lisa o kalle förut utan ja va bara hemma o kollade på supernatural.

vi handlade iaf saker till bröllopet. såsom, servetter saker till håret, blomblad till borden osv..

Jag köpte även en bröllopspresent till mamma & magnus. men det visar jag upp i bloggen efter dom fått den!

o så köpte jag en present till min kossa(jossan) som fyller år på måndag! :D

nu ska jag äta pizza och kolla på simpsons, sen blir det mer supernatural! ;) *kvällen är räddad*



kan ni gissa vad det är för något ? (bröllopspresenten) ;)


äntligen fint väder!!

godmorgon! sovit gott? Det har jag! äntligen har jag fått sova ut, haha fast det blev bara till 10.41 -.-

menmen! idag ska jag träffa lisa och kalle en stund, sen vid halv fem ungefär ska jag med mamma till frölunda torg och hjälpa henne att handla servetter o massa saker inför bröllopet på lördag, älskar sånt! :D

uppdaterar mer senare !
Ha en fin torsdag! 
 
btw; varför heter det lill-lördag egentligen? ja menar det finns ju bara en lördag så som det finns en torsdag , en fredag osv..! konstigt det där.. :S

 

/ frida


Dagens outfit :)



 




linne - gina tricot, shorts - H&M, skor - skopunkten, armband(lila) - fått utav hanna när hon var i Grekland, det adra armbandet - handgjort av min mamma



Dagens outfit :)

kofta och linne från lindex (gamla)
shorts - h&m
väska - bikbok

 

 

har precis kommit hem från åby där jag var ute med greta, efter en stund kom nellie och josse och sen kom jacqe och sen åkte vi hem, haha så vart det med det! :P 
 

imorgon kanske jag ska åka med greta och hennes bror till djursjön, greta ville det.. men jag får se om jag orkar gå upp tidigt bara för det, haha och sen kanske ja skulle träffa josse ändå så då går det ju icke..! men men, o sen orkar jag inte gå upp tidigt för det är det enda jag gjort denna veckan typ, o ja menar jag har ju sommarlov..!? nä usch, imon vill jag nog sova ut!! :D


har ingenting roligt att skriva idag så istället får ni massa bilder och fråge saker! kul va? ;)

OM DIG
1. Namn - Frida Anna Mikaela Olofsson 
2. Bor - Mölndal
3. Syskon - två halv småsystrar, 1 låtsas syster och 2 låtsas bröder(alla är mindre än mig)
4. Ålder - 14, fyller 15 1 september
5. Född - 1 september 1996
6 Ögonfärg - is blåa
7. Längd - 166.1 cm
8. Skostorlek - 38-39
9. Höger eller vänsterhänt - Höger
.10. Stjärntecken - jungfru
11. Hårfärg - mörkbrun
12. Födelseort - frölunda sjukhus
DAGENS..
1. Låt - Timbuktu - resten av ditt liv
2. Saknad - år 2009 och neråt
3. Kläder - svarta shorts, vit/rosa randig tröja, sen bytte jag till ett röd/rosa linne & nu har jag ett vitt tubtop.
4. Smink - osminkad
5. Underkläder - Vita trosor och svart bh
6. Mat - varma mackor nyss
7. Köp - bindor, choklad o räknas det om man bytte skor tillbaka skor..? :D
8. Göra sen - kolla på supernatural, sova
9. Godis - choklad
10. Pinsammaste -
SVARA ÄRLIGT
1. Tycker du om att plocka svamp - nej
. Tycker du om godis - beror på vad för godis, inte så mycket lösgodis längre :s
3. Hur många gånger i veckan äter du godis - typ varje dag :/
4. Äter du oftast nyttig mat - vet inte, typ?
6. Är du stark - insidan - ja, utsidan - nja typ inte
7. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - armarna kanske?
8. Tycker du att du själv är söt/snygg - kan tycka ibland, men inte alls ofta
10. Du ger mycket komplimanger till andra - adå
11. Är du nöjd med ditt förnamn - ja
12. Du tycker att du själv är smart - skolsmart? nej! smart i o tänka, jodå.
13. Vad är det sämsta hos dig - att jag tänker för mycket, är osäker på mig själv och vågar inte saker
14. Vad är det bästa hos dig - att jag är pålitlig och ärlig
15. Har du bra självförtroende - nej
16. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn?  en halvdag kanske, haha nä men mycket!
17. Du tycker om att vara med killar - ja
18. Känner du dina grannar - nej
19. Vad har du för färg på dina underkläder -vit o svart
20. Använder du BH varje dag - ja
21. Svär du ofta - Ja
22. Gillar du skolan - ja
23. Har du någon gång skolkat - ja
24. Spelar du något instrument - Nej
25. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - balett när jag var 5 år, dans(aorobics) när jag var 9-10 år och handboll när jag var 11-12 år
27. Har du några tatueringar - Nej, men vill ha när jag blir äldre
29. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag? - hela tiden haha, inget liv

 

BRUKAR DU...


1. Brukar du sova? ja?

2. Ta mediciner du inte borde ta - Nej

3. Snusa - nej
4. Dricka - nej

5. Skada dig - gå in i saker ja haha xd

6. Klä dig i svart - ja
7. Hata folk - nej

8. Lita på folk - ja

9. Skada dig med flit - nej

10. Drömma mardrömmar - nej

11. Gå i skolan - ja

12. Gå i kyrkan - nej

13. Vilja dö - nej

 

NÄR...


1. Åt du senast - 1 timme sen typ

2. Läste du ut en bok senast - vet inte, men det var i skolan för några månader sen typ

3. Köpte du något senast - kläder? i söndags

4. Svor du senast - idag

5. Sjöng du senast - nu till newkid - minns mig som en människa

6. Klagade du senast - nyligen säkert, haha

7. Klantade du dig senast - kommer inte ihåg

 

HAR DU...

1. För många vänner - kan man ha det?

2. Förföljelsemani - vad för något?

3. Någon annan psykisk sjukdom - nej

4. Skadat någon - jaa, eller inte ''skadat'' men kanske gjort så personen fått ont?

5. Färgat håret - gjorde det senast i tisdags förra veckan!

6. Några piercnings - ja, i öronen, har haft i näsan och ska ta i naveln till hösten.

7. Några tatueringar - nej

8. Egen dator - ja

9. Gjort bort dig rejält - ja det har jag säkert!


DÅ & NU

denna låten spelades mycket under ''fjortis tiden'' 2008-2009
jag saknar den tiden otroligt mycket, alla stunder inte hur man såg ut fyfan haha :D


då:








































NU:





















































/ Frida olofsson

love ♥


Visste ni att..

* Jag HATAR spindlar, spelar ingen roll ifall dom är pyttesmå eller stora, jag HATAR DOM!

* Jag är rädd att gå i mörka trappuppgångar

* Jag äter aldrig sallad

* Jag har gått ner 13 kilo sen maj förra året

* Jag hatar när folk vill ha uppmärksamhet och spelar över HELA tiden

* Jag delar rum med min syster som bor här varannan vecka(+ min andra syster fast vi delar inte rum)

* Jag har inga riktiga syskon: två halv systrar(samma mamma, olika pappa) som fyller 9 och 12 år snart, en låtsas syster o bror som är 13 och 14 år från min pappas sida då och en låtsas bror som är 14 år som är magnus son, sen har magnus en till son som är 19 men jag har aldrig träffat honom och magnus träffar han inte så ofta heller, så jag ska träffa honom för första gången på lördag

* Min mamma ska gifta sig med magnus nu på lördag

* Jag älskar skolan

* Jag har typ inget betyg i matte och so, eller jag har G men det är väldigt svaga G typ

* jag hade två råttor för 2 årsen som hetter Douglas & Lillen

* Min högsta dröm är att bli skådespelerska

* Jag älskar choklad

* mitt favorit godis är naturgodis, röda bilar, röda läppar & mentos

* den bästa serien engligt mig är supernatural

* Min klass är den bästa klassen jag haft

* jag har världens ångest inför gymnasiet(för det är då jag måste lämna min klass)

* Jag är rädd för att växa upp

* Jag har aldrig varit full

* jag är beroende av facebook - fast vem är inte?

* jag är galen i deoderant, haha det är något helt sjukt med det, men jag älskar deoderant !

* Jag har varit kär typ 2 kanske 3 gånger i mitt liv, onödigt kär men vad ska man göra ?(:

* Man kan fråga mig vad som helst och man får alltid ett ärligt svar tillbaks. oavsätt om man tror på det eller inte, det är upp till var och än men jag är en ärlig människa, så är det bara.


något annat som ni vill veta om mig? Fråga då! ;)


inget att skriva..

så istället kan ni få se på klänningen jag köpte från Cubus i söndags, kom ni ihåg ja la upp en bild på den..?
men nu får ni se hur den ser ut på! ;)

visst är den söt..? :D


Dagens låt - Timbuktu - Resten av ditt liv

 

åh vad jag älskar denna låten!
har ni hört den? om inte så lyssna nu nu nu ! jag brukar aldrig lyssna på timbuktus låtar, men jag hörde denna låten på nrj för typ 1 månad sen kanske..? och jag typ leta as mycket på youtube o spotify efter denna låten men jag hittade den inte, o nu så har hans nya album kommit ut så då blev jag as glad när jag hittade den låten härromdagen! Ni som har hört den, vad tycker ni om den..?
  HISS/DISS? ;)


jag just nu:



dagens outfit:
svarta leggins och en tröja/tunnika - fått utav hanna ! :)



2 timmar kvar tills jag ska dra mig iväg

Godmorgon,

vaknade upp hos hanna för ca två timmar sen.. vi åt frukost och gick sedan ut på en promenad och pratade.
o nyss kom jag hem, har bytt om o sånt. ska snart packa ner något att dricka som jag ska ta med mig till slottskogen sen där jag och min mentor ska ha picknik! mysigt, fast inte så jättemysigt med tanke på vädret. det är lagom varmt, men mulet? usch! vill ha sooool nununu...! :(

hoppas hoppas att det kommer tillbaks snart, det var ju ändå rätt så fint väder ute igår på dagen, eller? :/

Ajja, ska lyssna på massa musik nu innan jag drar mig iväg - om två timmar dock, segt!

Ha en bra tisdag så hörs vi kanske senare om jag orkar blogga,

det kan ju lätt bli så nu på sommarlovet att man inte orkar blogga för att man är ute hela dagarna, men jag ska försöka!

/ frida



mulet väder idag :(

Godmorgon på er!

vaknade klockan 12 idag, är så stolt(brukar alltid annars vakna typ nio, senast halv tio typ..?)
ajja! jag har iaf hunnit duscha och tagit på mig kläder och suttit en stund vid datorn, nu ska jag gå ut till köket och göra frukost, är as hungrig! haha eller det blir mer som en lunch egentligen..? hehe..

idag ska jag antagligen passa mina systrar en stund medans mamma o magnus ska träffa prästen(dom ska ju gifta sig på lördag!! :D) sen kanske ja träffar jossan en liten stund, o kanske senare så ska jag ha filmkväll med hanna! det var längesen..
så, så ser mina planer ut för idag!

och imorgon klockan ett ska jag träffa min mentor så ska vi till slottskogen och ha picnik tror jag haha mysigt :D

ha en härlig måndag allihop, så hörs vi kanske senare!


/ fridaolofsson




en bild från skolavslutningen, HAHAH vi hade en vikare typ halva 7an och lite smått i 8an som är glassbilschaufför(?) så vi fick en ''överraskning'' att han kom o bjöd alla på skolan med glass, hahah :D

Dagens köp:



från Cubus


från Cubus



från H&M



från H&M



närbild(dålig) på armbandet jag fick utav hanna, visst är det fint? :D




300 kr fattigare..

Var med angelica förut i 421(ett köpcenter) o shoppade lite.. det blev en ny deoderant, behövs alltid(eftersom jag använder min deoderant varje minut typ..?:S helt cp men jag klarar mig inte utan den, haha beroende or what ?! o nej det är inte för att jag stinker, haha men jag är bara beroende av den :P,  svarta shorts, en gul klänning och ett röd/rosa linne! :D alltid lika bra att ha dom där sakerna, eller? :D

Ajja! när jag kom hem eller när ja hoppade av bussen där ja bor rättare sagt träffade jag hanna o gick på en liten promenad med henne, det var as skönt med tanke på att jag inte rört på mig på två veckor typ..? + att jag saknat henne under den veckan hon varit i kreta i Grekland! men det märks inte speciellt mycket att hon varit utomlands med tanke på att jag är brunare än henne! hahahaha hon är skit sur! xd

ska strax lägga upp bilder på det jag köpt idag + ett armband som jag fick utav hanna som hon köpte i Grekland till mig - skit fint! :)

 


en bild jag tog förra helgen!


träffa bästis senare <3

godmorgon !

har varit vaken i någon timme nu o har bara slappat framför tvn o kollat på film.
har iaf gjort i ordning mig o ska senare träffa bästis angelica! har saknat henne förjävla mycket!
vi träffas ju nästan aldrig längre ?! :( men det ska ändras under sommaren! ;)

vi ska iaf till allum så jag äntligen kan få byta mina skor som var en storlek för stora för mina fötter. får bara hoppas att dom finns kvar i den storleken ja vill ha o att dom finns i båda färgerna(vit o svart)

det var ju dom här skorna jag köpte för nästan en månad sen, men dom två till vänster är det jag ska byta! :)

 

Vad ska ni göra idag då..? slappa kanske? bada, sola?  ajja! hoppas ni får en härlig söndag iaf..för nästan alla har väl fått sommarlov väl? :D haha förutom stackars angelica som får de på onsdag.. haha måste bara reta henne lite.. så medans ja kan sova ut hur länge som helst imorgon så måste hon upp tidigt till skolan..! :D


mys!

har varit ute med greta jacqe o kalle en stund förut, kom hem för en halvtimme sen.
Nu ska jag lägga mig i sängen o kolla på film o käka gadiiiiz!(godis - min morfar sa alltid gadiz, haha *intressant fakta*) Men ni får ha en fortsatt härlig lördag så hörs vi imorgon!! puss på er :D

dom här filmerna ska jag se på nu ;)
med hetingen zac efron i den första filmen o dom andra roliga folken i det andra filmen :D


Charlie st. Cloud

 

 En mor till salu





one wish

nu har jag varit hemma i någon timme typ, konfirmationen var rolig&tråkig, väldigt långtråkig för dom sjöng bara massa psalmer o a allt som man gör i kyrkan, o tobbe sjöng ju! han sjung robbie williams låt ''Angels'' den sjöng han på julavslutningen i vintras också o han gör det fan bättre än orginalet tycker jag då! :P
fast jag filmade aldrig när han sjöng på konfirmationen men jag slänger upp en video på när han sjöng den på julavslutning så kan ni få höra hur fint han sjunger..! ;)




våran musiklärare spelade fel i början så spola fram till 1.10 så börjar han sjunga :)
 


nu sticker jag!

godmorgon på er!
någon vaken än..? :)

just nu sitter jag o väntar på att ta bussen till åby för att möta upp jossan o sen gå till våra vänners konfirmation dels för att se vår käre vän tobbe sjunga! han är jätte duktig på att sjunga!! kanske kan filma o lägga upp på bloggen ? ;)

aja, vi hörs senare idag. puss på er! :D


Dagens låt - Pitbull ft Ne-Yo, Afrojack, Nayer - Give me everything(tonight)


Ulrik Munther

Godmorgon på er..!

vaknade typ halv elva imorse och har se dess suttit och snackat med magnus lite.
idag har jag inga planer på vad jag ska göra, mina systrar kommer hit ialla fall! :P

igår så var jag med greta alex o jacqe(vi tre sov över hos jacqe i onsdags efter skolavslutningen) vi vaknade elva och var as trötta så vi satt vid datorn, vi turades om haha.. o så gick vi o la oss o typ ''vilade'' sen blev vi hungriga så då gick vi till donken och käkade, det blev vår frukost! mys.  sen åkte jag hem och bytte kläder för det regnade ute - skit kul, första dagen på sommarlovet och det regnar !? :o
aja, sen åkte jag till åby o mötte greta o jacqe där o sen gick vi till mölndal o tog spårvagnen in till liseberg för att se Ulrik Munther! där mötte vi också upp jossan o hennes kompis som vi satt med efter det fick vi hans aoutograf, HAHAH så fult, det var typ två tjejer, eller det var fler men som vi såg kom ut från kön gråtandes  när dom hade fått has aoutograf, man ba ta det lungt det är en helt vanlig kille vafan, hahaa okej han är sveriges justin bieber men aaaaaaaa.

en video från när han uppträdde igår, självklart så dog min mobil mitt i en låt, haha, men jag han iaf filma i 5 minuter ;)


Skolavslutning 8 juni 2011 ♥

här kommer ett gäng bilder ifrån min skolavslutning.. bilderna är inte i ordning men det får duga ändå (:






våran tradition att gå o äta pizza med några ifrån klassen efter skolavslutningen har hållt i 3 år nu..? :D















































































































Tidsinställt inlägg - min skolavslutnings klänning

Suddiga bilder på min skolavslutnings klänning, men det kommer bättre bilder senare! ;)





klänningen är från NewYorker & jag älskar den! :D


Pelikan dagen 5 juni




nellie :D


tobbe & jocke ! :)



vi shaka loss !



amira ! :D





sarmed



jag & lisa :)



jocke, nellie och jag :D



jacqeuline :D



nellie och tobbe dansa :D



sarmed och kalle :D



kalle och hans choklad :)



lisa, tobbe & sarmed! :)



massa härligt folk :D









nellie och lisa!



jocke, jag och nellie :P



lisa och tobbe dansar :D




haha



lisa, tobbe, sarmed och kalle :P



nellies min är för skön! haahaha





haha eow, godiset hade varit framme i solen ett tag ! :s





jacque och greta dansar :D





naw jocke :)



liiiiiiisa :D




ja bara älskar denna bilden på mig kalle o lisa:D


Bilder ifrån sisjön den 6 juni med ett härligt gäng!







































 


Min nya hårfärg! Vad tycks ? :D

Äntligen klar! vad tycker ni..? själv älskar jag det!
jag var tvungen att täcka mitt ansikte för jag såg förjävlig ut så tro inte jag är fjortis nu :)


just nu:

just nu sitter jag med färg i håret och kollar på bigbrother finalen, missade ju den i söndags eftersom jag var på pelikan/familjefesten med ett gäng vänner! :D
skit kul hade vi iaf!

och gud va gött att Simon vann bigbrother 2011!!! :D:D

haha ser ut som om ja har skit kort hår , men det har jag inte mitt hår sitter uppe i en bulle! ;)


mulet väder..nu?!

hej!
det har varit mulet väder heeeela dan idag, fast det är inte kallt utan varmt! så det är ju en fördel ;)
men det sägs även att det ska bli dåligt väder imon, typ som idag. kanske tillomed regn!? det hoppas jag verkligen inte, för under dom här tre åren jag gått på denna skolan, så har det inte varit en enda solig skolavslutning ?!
är det så för er också? det är skit trist ju, även ifall det inte är kallt ute utan skönt väder så vill man ju iaf ha soligt ellerhur..? ajja, får hoppas på det bästa, vilket är att det blir sol för en gångs skull på skolavslutningen som är IMORGON!:D
nu sitter jag iaf hemma hos jossan och ska snart käka, sen ska vi dra ut till jacqe och greta kanske...?
sen ska vi iväg och sola förhoppningsvis! :P

senare när jag kommer hem ska jag kanske färga mitt hår ifall mamma orkar(ska tjata på henne!)
jag skulle ju egentligen iväg med min mentor på någon mentor sak med massa andra mentorer och deras ''mentor elever'', men jag fick ställa in det idag eftersom att jag har massor att göra, ska packa inför imorgon(jag och några till från klassen ska ju sova hos jacqe) och så ska jag ta med mig mina skolavslutningskläder till jossan för att jag ska komma till henne två timmar innan vi börjar(vi börjar 09.45) så ska vi fixa oss tillsammans! ni får se hur jag ser ut på skolavslutningen kanske imorgon ifall jag hinner ta kort och lägga upp den här på bloggen, annars får ni se på torsdag kanske..! :D

ha en bra dag så hörs vi kanske sen, imon eller på torsdag!! :D

/ friday


en bild på mig från i söndags, haha :)
btw; hahaha ja är så dålig, ja försov mig idag igen?! jag gjorde ju det för typ 1-2 månader sen också.. alarmet ringde, men jag var alldeles för trött så jag somnade om, men jag kommer inte ens ihåg att jag gjorde det..? haha men så kan det gå när man somnade typ tolv igår natt -.- och sen har de ju varit ett ''mini lov'' så då har jag ju gått upp mycket senare, hehe :D

härliga sommar

Hejhopp ,
nu är jag hemma från sisjön. Det var skit kul där, vi träffade greta, jacqe, dala och jocke där också! :)

så vi har legat o solat o badat i flera timmar, så nu är man helt slut! fast dagen är inte slut än..om en timme ska jag möta upp nellie och lisa så ska vi till högtrycksfestivalen i statsparken i mölndal som börjar klockan 18.00 och slutar kl 23.00, kom dit! :D

nellie kanske hinner lägga in bilderna från igår och idag och skicka till mig så då får ni se massa bilder, men annars blir det väl imon..?

Justdet! imorgon ska jag antagligen färga mitt hår !! :D

Dagens låt - Jeward - Lipstick


sisjön

Nu sticker jag snart iväg till sisjön med jossan, nellie och lisa! :D


en till bild på mig och newkid från igår, visst är han dö snygg?!


VÄRLDENS BÄSTA DAG

å ja är så glad, HAHAHAH de kan inte bli bättre typ..? jag är på toppen humööööör !!
skrolla längst ner så fattar ni varför...;)

bilder från dagen(lite bilder, mååååååååååånga fler kommer imorgon typ) :



my legs











NEWKID












fattar ni att jag är asglad eller ?! fyfan va glad jag är, bästa dagen !
så snyggg är han! :O <3


Bilder!

Här kommer ett gäng bilder från Denise födelsedagsfest ;)

jag och jossan!



a ni förstår ju..inte riktigt frisk va.. Denise i bagrunden btw!! ;)


<3!




jag och greta :)

jag och jacqe!





greta, jossan, alexandra, jacque, jag, denise och matilda! :)


lite bilder från igår, fler kommer..! ;)

Denise presenter från mig :D
jag :D

lite bilder från igår, fler kommer..! ;)

Denise presenter från mig :D
jag :D

Godmorgon på er..!

åå va trött jag är, vaknade för typ en kvart sen eller något? typ det längsta jag sovit nä haha men på länge iaf, brukar annars vakna typ 9 max..? :O
Ajja! Igår var vi ju på denises födelsedagsfest, det var skit kul och hon blev glad för min present så det var ju tur det ;) haha
efter festen typ halv tolv, var jag, jossan, alex ute och var med tobbe i typ en halvtimme, sen stack jag och jossan hem till henne, och där var ja as trött haha så ja decka efter en stund..! typiskt mig?
iaf! idag ska vi till Liseberg typ halv fyra - fyra? och se NEWKID! TAGGA SOM FAN :D
måste på toa nu, kommer kissa på mig snart vafan :(  PANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK
/ FRIDA OLOFSSSSSSSOOOOONNN

kvällens outfit





kofta - lindex, byxdress - hm, shorts - monki

Hemma från havet !

Hej på er, haft en skön dag ute i värmen? det har jag!
tänkte lägga upp lite bilder från dagen och dagens outfit bild! bra va? :D

har väldigt bråttom nu, för jag ska snabbt byta om till ett par andra kläder som jag ska ha på mig på Denise fest, kanske hinner lägga upp en bild på det? Ajja, vi hörs mer ikväll(senare) eller imorgon om jag hinner, puss sålänge ha en fortsatt härlig Lördag! :D


Dagens outfit:
shorts - monki , tröja - bikbok(jossans)


båten

..


























havet

Nu drar jag snart iväg ut med pappa och resten av min ''plast'' familj till havet och åker båt! härligt va..?
vet inte ifall jag hinner att skriva mer när jag kommer för jag måste fixa mig och sen åker jag till jossan innan vi drar iväg till Denise för att fira henne! Det kommer väl säkert bilder upp på bloggen imorgon eller så..? :D
Ha en underbar Lördag allihop!!
/ Frida Olofsson

sverige - moldavien

Någon mer än jag som tittar på fotbollen..?
haha eller jag börjar titta lite då och då, för det är på på tvn som är mitt framför mig just nu så har lite svårt att inte titta på fotbollen, haha! men självklart hejar jag ju på Sverige om jag ska ''heja'' på något lag, och dom har gjort 2 mål.. härligt sverige! :D
Vilka hejar ni på då?  :P

Dagens låt - Tim Berg - Seek bromance


hos pappiiii

imorse klockan tio gick jag ner och tvättade(skit tråkigt, men måste göras!) medans det tvättade o höll på var jag ute på gården i det fina och VARMA vädret med min mamma och mina två systrar och gjorde smycken!
blev väldigt nöjd med dom två armbanden jag gjorde, fast det armbandet med dom vita pärlorna/stenarna är inte riktigt klart än, vi måste beställa hem ett sånt lås till det.
efter det var vi och storhandlade hela familjen när magnus kom hem från jobbet..
sen när vi kom hem åkte mina systrar hem till sin pappa och jag var hemma en stund innan jag åkte hit till pappa!
ska fråga pappa sen ifall jag kan få åka till åby och träffa lisa och kalle, ifall han inte vill att jag ska vara hemma idag eftersom jag inte varit hos honom på länge(jag sov bara över en natt sist jag var här + att jag var ute med mina vänner så jag träffade han inte alls typ). Men får se hur det blir! ;)
planerna för denna helgen/början på nästa vecka ser iaf ut såhär:
Lördag - födelsedagsfest hos Denise som fyller 15 år, GRATTIS! :D
Söndag - vara med dom bästa tjejerna(greta, jacqe och jossan) på pelikandagen/familjefesten i mölndal centrum en stund, sen åka in till Liseberg och se världens bästa NewKid!! Tagga till det..! :D
Måndag - Högtrycks festivalen med jossan, greta och jacqe!
Tisdag - på dagen har jag inga planer, men på kvällen vid halv sex..? så ska jag med min mentor till slottskogen och spela brännboll med andra mentor och mentorelever + att Nigah och kanske Jacqe ska dit också! :D
Onsdag - SKOLAVSLUTNING!!!!! Efter det, iväg med jacqe, greta, jossan och alex till en kinarestaurang och äta där! sen hem till jacqe och ha lite kul :D
schtek!
(bild tagen från google)

detta gjorde min dag! ja, det och vädret ;)

fick precis reda på att Newkid kommer till Liseberg nu på söndag igen !?
kan ni fatta att jag är glad eller? fy i helvete, asså åh jag har lust att typ falla ihop och skratta eller bara svimma typ..? YESYESYES !! :D
asglad är jag nu verkligen, haha igår skrev jag ju hur sur jag var och att ja hatar mig själv o blabla och nu har mitt humör gått upp till toppen av hur glad man kan bli, fyfaaaaaaaaaan va ja älskar livet just nu AHAHAH svär det bara för att han visste hur ledsen ja blev -genom sina tankar- så därför tog han beslutet att komma tillbaks :D hahaha nä skoja bara.. men as gött ju..! :D
jag är så glad va!
Någon mer än jag som ska dit och se han..? ;)




så snygg! ;)

mina smycken!

örhängerna gjorde min lillasyster till mig, visst är dom söta..? :D









HISS/DISS? :D

 

Det blev inte att åka till sisjön för min del utan istället åker jag nu iväg med min familj och handlar uppdaterar mer när jag kommer hem! ;)


schtek ;)

ligger just nu ute i solen och schteker haha och gör smycken! har gjort ett armband änsålänge med rosa pärlor på ska göra ett likadant nu med vita pärlor på, jätte fint blev det iaf(kan lägga upp bild på dom senare kanske) har precis tvättat klart nu också så ska snart dra iväg med tjejorna till sisjön och schteka vidare ;) haha

sen blir det att åka hem till min pappa, sova över där tills imon och sen ska jag träffa jossan, så kanske vi drar in till göteborg på någon ''justin bieber - parad'' ? :) får se hur det blir innan vi ska på födelsedagsfest hos våran klasskompis Denise som fyller 15 den 6 juni..! Grattis till dig !

Ha de gött ute i denna underbara solen, så hörs vi mer senare om jag hinner :P


mina 3 idiots :D


Nordens ark - bildspel






















naw <3

















































smiiiiiiiiiiiley



























haha :D



tobbe in tha fågelholk :)



kan ni se snöleoparden ? ;)








modell för en dag.. haha :)











and i'm freeeeee, i'm free fallin'




minigris



<3





HAHAHAHAH fan va ja garva när han/hon kom upp sådär HAHAH
















jossans släkt


...

snart kommer det massa bilder från NordensArk - resan med klassen..
jag la ju bara upp typ 6 st bilder ? så nu kommer det ett helt bildspel, kul va..?! :D

sunny days

Halloooooooj!

var i frölunda med greta, jacqe och jossan idag det var as kul! 
sen åkte jacqe hem och jag var ute med greta och jossan resten av dagen/kvällen det var också as kul haha :D

imorgon ska jag tvätta typ tio på morgonen(om det finns tid då) och sen ska jag kanske med greta, jacqe och jossan till sisjön och sola och bada kanske..? :)






jacqueline <3

greta <3


haha

Detta är verkligen inte alls kul..någonstans

Godmorgon på er! Har ni haft en skön morgon ?
Det har inte jag iaf! varit typ ''sur'' sen igårkväll då jag fick veta att newkid var på liseberg och uppträdde innan Petter och September.. Jag är verkligen inte alls glad någonstans just nu.. ååååååååh helvete säger jag! -.- :O
Jag träffade ju lisa och nellie igår en stund innan dom skulle dit och dom fick träffa/se han! och jag hade kunnat följa med ifall jag inte var så dum o lånade ut mitt lisebergskort till Amira..! hahaa nejdå nu ska jag inte vara sån, hon fick såklart låna det haha, men å och sen när jag kom hem vad hittade jag inte i skåpet? jo, 3 lisebergskort! allvarligt talat! :O inte okej alls!

asså varför är lisebergs hemsida så efterbliven att dom inte skriver att newkid skulle varit där för ?!
han är bäst verkligen B Ä S T! jag älskar hans låtar, lyssnar verkligen på han VARJE DAG är helt besatt av hans låtar typ..? haha :(











lalalalala

älskar vädret ute! det är helt underbart ute!!

imorse så gjorde jag mig i ordning, kollade på supernatural haha kommer ni ihåg när jag alltid tittade på den serien..? well, nu har jag börjat igen ;) sjukt bra serie, så börja titta! :D Obs! serien är beroendeframkallande

sen åkte jag och jossan in till mölndal och gick runt och kollade lite i affärer och sånt, sen kom kalle, nellie och lisa(har saknat dom 2 tjejerna obeskrivligt mycket!!) och vi gick till åby och satte oss och typ direkt gick kalle hem..? tråkmåns! aja, så satte vi oss på stentrappan och snackade o sånt, sen kom jocke ut och jossan stack hem och sen gick alla hem, haha låter kul va? det var det även fast det inte låter som det nu! ;)

nu sitter jag framför datorn och kollar runt lite på facebook, ska lägga mig i sängen nu och kolla på supernatural
blir nog det hela kvällen fram tills bigbrother! imorgon så tror jag nog att jag ska sätta upp en tvättid för det behövs verkligen! -.-

Ha det så braa alla bloggläsare :)



en minnesvärd dag <3


Dagens låt - Thomas Stenström - Detsamma

Hörde denna låten för första gången idag, är jag efter kanske..? Ajja! jag var inne på funnythings-bloggen och hörde den där. sen lyssnade jag på den säkert 10 gånger om inte mer..? Älskar den låten, och som dom skrev på den bloggen så kan jag faktiskt hålla med om att den är bättre än Eric Amarillos låt ''vill du ligga med mig då?'' även fast jag gillar den låten också.. men den här är ju skit bra, säkert en sån låt som kommer spelas mycket nu i sommar, tror inte ni det? ;)


RSS 2.0