1 dag kvar!

hejsan bloggen!
igår skrev jag ju inte, men det var för jag hade verkligen ingen ork. kände mig helt krasslig o mådde inte alls bra, men idag mådde jag bättre, fast jag var supertrött!! var påväg att somna typ flera gånger i skolan. iaf idag var jag i skolan då som vanligt.. sen när jag kom hem gjorde jag muffins som jag ska ha till min födelsedag imorgon, när några av mina släcktingar kommer. nu äter jag kycklingsallad som min mamma gjort, supergod! och till det kollar jag då som vanligt på supernatural säsong 4. senare ska jag plugga matte och engelska som jag har till imorgon, i matten har jag typ en sida kvar av kapitlet som man måste vara klar med senast imorgon. och i engelskan så ska jag träna glosor, som vi ska ha förhör på imorgon, sen har jag SO läxa oxå som man ska kunna tills på torsdag, men orkar inte med det så gör det antagligen imorgon. vi ska kunna om dekokratin, kommunens inkomster partiernas ordförande och deras partisymboler, orkar verkligen inte, men ska sköta mig och få bra betyg nu i 8an så då får jag ju börja med att plugga hur jobbigt det en är! på tal om annat: IMORGON FYLLER JAG ÅR! NANANAN :D <3
hoppas det blir en lyckad dag, o att dom INTE SJUNGER för mig i klassen, tycker det är så sjukt pinsamt och jag hatar det verkligen, man bara sitter där i typ 30 sekunder o skäms så man blir helt röd i ansiktet, iaf jag! haha.
nu ska jag sluta skriva för jag ska kolla klart på supernatural nu.. ha det så bra så skriver jag mer imorgon!

/ fridaaaaaaaaaaaaa :D

seg söndag - påväg o bli sjuk??

hej,
igår var ja hemma hela dagen o gjorde ingenting typ, köpte Ben&Jerry som ja sen åt till supernatural - alltså bättre än det kan du ju inte bli! satt sedan uppe vid datorn till tre typ! :| satt och kollade på anaginas video klipp så sjukt roligt, tills jag blev för trött så ögonen bara slocknade och jag var tvungen att stänga av datorn och sova! idag vaknade jag kl 7!? fattar inte varför ja vaknar så tidigt..kanske för skolan börjat o jag går upp tidigt på vardagarna. men jag vill ju sova ut på helgerna, men tyvärr så går inte det och problemet med mig är att har jag väl vaknat KAN JAG INTE somna om. så jag har suttit vid datorn bokstravligen hela dan! tråkigare kan det ju inte bli. nu sitter jag och kollar på bella&tyra show, är typ besatt av den nu började titta på den igår, hehe. skola imorgon också.. orkar verkligen inte! och inte nog med det, jag tror ja börjar bli sjuk!! jag är lite förskyld, är sjukt varm, trött och känner mig helt krasslig! :S inte kul! nu är det bara 3 dagar kvar tills min födelsedag, fyller år på onsdag! hoppas jag får mycket fint, nä men det är inte det viktiga eller jo nu när jag vet att jag ska få ett bankomatkort*äntligen* så blir jag ju glad, tror jag kommer få pengar, hoppas jag iaf har verkligen inte 1kr just nu. så när jag får pengar blir det ut o shoppa! och jag har hittat massa fint ute på nätet så det är ju bra. nu orkar jag inte skriva mer bloggar imorgon ikväll, eftersom jag ska ha skola, och när jag kommer hem ska jag storstäda hela lägenheten! boring, men det måste göras! ni får ha det så bra, så hörs vi imorgon!


/ frida


fem dagar kvar tills min födelsedag ! :D

hejsan.
har inte skrivit på en vecka nu typ bara för jag har haft dataförbuud, haha har typ det hela tiden -.-.
nu har skolan börjat, började för 2 veckor sen .. har varit sjukt kul faktiskt,  har inte haft så mke läxor än men de har ju varit lite iaf.. på onsdag nästa vecka fyller jag år! :D vi tog klassfoto i förra torsdagen, ja blev verkligen inte nöjd med någon av bilderna på mig :/ stör mig! iaf, nu ska ja inte göra så mke vara med min familj typ, kanske kolla på film senare får se ;) ha en bra helg!
/ frida

poträtt bild av mig o på min klass :D





trött, tröttare, tröttast

hej! nu sitter jag här och kollar på anaginas blogg videos, hon är så sjukt rolig! orkar inte göra någonting annat för jag är så sjukt trött, kanske ska fortsätta kolla på Mr. and Mrs Smith, har sätt den flera gånger innan, men den är ju så sjukt bra!! nog med det, idag var jag i skolan. rätt så kul faktiskt, förutom att jag var väldigt trött, men ja, jag har ju inte riktigt vänjt mig vid att ledigheten har tagit slut om man säger så:) haha. efter skolan, satt jag och nigah och snackade i åby, sen kom greta ut, så gick nigah hem och då satt jag och greta och snackade en stund sen gick jag hem, så åt jag och satt lite vid datorn, sen gick jag ut en stund med rovia, har inte träffat henne på 1 vecka nu! kan ni fatta? bara för jag har varit borta hela helgen o så har det ju varit skola eller a i en dag, men det är ändå rekord på att vi inte träffats på 1 vecka!! hahaa - can't belive it. och en sak ja stör mig på som handlar om detta är att pga att vi har börjat i skolan nu och att vi inte går i samma skola så kommer inte vi att träffas lika ofta, och bara för jag har ett sånt dåligt och segt schema! men jag får väl nöja mig med att träffa henne på helgerna o så iaf ;) nog av det. imorgon ska ja till skolan, börjar kvart över åtta imorgon :( men tur att ja börjar typ nio o senare flera gånger i veckan :D efter skolan så ska jag var med josse och några mer som jag inte känner, haha hatar sånt! tycker det är så otroligt pinsamt när jag är med en person ja känner o andra som jag inte alls känner :( haha, men får försöka stå ut! nu ska jag kolla klart på anagina, och sen så ska jag sova ska upp halv sju imorgon!
ha det så bra, så hörs vi antagligen imorgon kväll!

/ frida

tillbaks till verkligheten..

idag gick ja i regnet till skolan, haha bara för ja inte har något busskort än.
det var faktiskt kul att komma dit o träffa min klass som jag inte träffat på hela sommaren!
vi fick ett helt nytt schema, som jag hatar mest ! på måndag börjar vi halv tio , så slutar vi kvart i fyra , tisdag börjar går vi från 08.50 - 16.00 onsdag 08.15 -15.25 torsdag 09.00 - 15.40 fredag 08.15 - 14.40! asså seriöst sämsta tiderna ju! :o ja saknar faktiskt mitt gamla schema men det är ju ny förendring nu så... och inte nog med att tiderna är sämst, vi ska ha SO två gånger i rad på torsdag först SO sen lunch sen SO igen .. :/ och samma med no:n på tisdagar , alltså imon ska vi ha no första lektionen o sen obligatorisk studietid sen no igen! alltså vad är det för något schema? åååååååh asså skjut mig, vill inte ha det schemat , o sen ska vi få betyg nu oxå ja kommer typ dö! men så är det o gå i skolan, i 8an. nu ska ja inte sitta o klaga mer på det. idag när jag kom hem hade jag fått min FRIDA tidning ifrån posten(ja premunerar på den) så de gjorde min dag! nä haha. sen så städade jag hela lägenheten, så skjut tråkigt men ja får ju 400kr för det så då ska man jú inte klaga.. imorgon blir det upp klockan 7 för att sedan göra mig iordning för skolan, läxor och skit. men ska verkligen jobba stenhårt nu och ta det mer seriösare än vad jag gjorde i 7an.. och på torsdag ska vi ta klassfoto, hoppas det inte blir helt knasigt , haha. ni får ha en fortsatt bra dag!

/ frida :D

eclipse, sen sova!

hejhej
denna helgen har jag varit hos min pappa, där var oxå jasmine.
i fredags kom ja dit med jasmine då, så gjorde vi inte så mke, åt o kolla på film o så, sen i lördags så köpte vi godis o kollade på film, fish tank o lite på prom night, kommer inte ihåg varför vi stängde av men a, sen körde vi anden i glaset, de hände ingenting..kanske för jasmineeeeee var otroligt rädd! haha förlåt att ja skrev det jasmine :p
men vi spelade in samtidigt, så hörde vi någon som knackade när vi lyssnade på inspelningen, det var skit läskigt! och ja skulle göra en sak vid köksbordet, så stod det en typ plåtbricka mot väggen på köksbänken, o ja lovar att jag inte nuddade den, så bara från ingenstans, (vi hade inte börjat än) så bara ramla den ner och ja fick nästan en hjärtattack, så sjukt läskigt var de sen efter de slog mitt hjärta jätte snabbt vi var as rädda haha.
men de var en lyckad kväll förutom att när vi hade kört anden i glaset o vi gav upp - hehe. så kollade jag och jasmine på fish tank, den var rätt så bra. det enda dåliga var att typ i slutet av filmen somnade ja en stund, haha men jag har varit sån hela helgen! haha i fredags gjorde jag likadant, haha. sen åkte jag hem ifrån pappa idag och jag har kollat på supernatural som vanligt, haha! och så åt vi pizza (a) haha, och sen har jag suttit vid datorn, just nu håller jag på att titta på eclipse på datorn, den är sjukt bra! men ja borde egentligen gå och sova nu, eftersom det är skola imorgon och jag ska gå upp klockan 7. men jag kan bara inte sluta mitt i filmen, nu kommer det spännande haha! men nu får ja sluta blogga för ja måste se klart på filmen så jag kan sova sen! hoppas bara inte jag somnar IGEN... haha.
godnatt, bloggar mer imorgon!!

/ frida

hemma hos mamma igen!

hejhej.
idag åkte ja hem till mamma igen, saknat familjen nu haha även om de var typ 2 dagar sen ja såg dom :|
iallafall , sa att ja skulle lägga upp bilderna ifrån lotta på liseberg med rovia. men jag har inte fått dom av rovia än så det blir nog imorgon.. haha just nu kollar jag på lotta på liseberg på tv4 play, haha man kan se mig o rovia sitta o vinka i luften ibland, haha.
nu ska ja fortsätta o titta sen tror ja sova, ska försöka sova tidigt på kvällarna nu, eftersom ja börjar skolan på måndag så ja måste vänja mig vid att sova mycket istället för att somna typ 3 på nätterna haha. sån e jag
nu ska ja sluta blogga annars kommer ja somna framför datorn, o de vill ja inte! imorgon ska ja passa min syster medans mamma o magnus jobbar hahha :/
sovgott!

/fridaolofsson :D

härlig dag med rovia på lotta på liseberg!

heeeeeeeeeeeej!
idag har varit en superawsome dag!
först vaknade jag av en uuuuur skön säng! haha, sen åt ja frukost och fixade mig o sånt. sen åkte ja till rovia o hämtade henne och så åkte vi in till liseberg där vi först gick in till netto och handlade dricka, godis o lite så haha. sen gick vi in till liseberg och ställde oss i en kö för att komma in o sen sätta sig på stolarna för att sedan se genrepet bland annat - till lotta på liseberg, haha låter kanske lite tråkigt, men tro mig det var det inte! det enda som var tråkigt det var när man fick stå i kön utan att röra på sig för det var så trångt, i typ 3 timmar! sen såg vi ERIC SAADE och ja och rovia typ dog! haha vi skrek sönder vad han än gjorde - sprang, gick, tog 1 steg, log, kolla på oss, sjöng, vad han än gjorde hahah! omg, och alla tjejerna skrek typ sönder - bokstavligt! haha, så nu har jag as ont i min hals :( men ja får ju skylla mig själv, haha tyckte verkligen synd om pappan som satt framför oss från första början vi blev insläppta! haha, han är ju säkert döv nu! haha. imorgon ska ja kanske till göteborgs kalaset eller va de nu heter, med rovia. ska bli sjukt skoj, iallafall.. har inget mer att berätta nu, förutom att på måndag nästa vecka börjar ja skolan, saknar min klass :( har inte träffat en enda ifrån min klass på hela lovet! :o tycker ja e lite skumt haha, men a.
ni får ha det så bra!
PS. bilderna ifrån denna dagen kommer lite längre fram när ja e hemma hos mamma igen!

/ fridaolofsson <3

hos pappa

hejsan .
idag har det regnat ute eller det gör det ännu, skit kul!
jag har varit inne och suttit vid datorn, haha det enda frida gör en regnig dag som denna! eller så kollar jag på film! helst supernatural, men den kan ja inte se på för att jag har redan kollat klart på säsong 1 och mamma o magnus håller på att kolla på säsong 2 just nu - buhu :/ nu sitter jag hemma hos min pappa, som jag inte varit hos på länge.. jag tror jag ska vara här några dagar nu, vet inte när jag kommer hem. iaf. skriver kanske mer imorgon om ja har en dator ledig, hihi.
vi hörs!

/ fridaolofsson <3

supernatural


åt vänster - sam & höger - dean


kan man älska en serie så mycket?!
jag är verkligen besatt av den haha . och en av dom anledningarna är att de två bröderna är så sjuuuuuuukt snygga speciellt dean!
serien handlar om 2 bröder som förlorat sin mamma när dom var små för hon brann upp av en demon typ, sen när dean och sam (bröderna heter så) blev äldre försvann deras pappa alltså han var ute och jagade efter den demonen som dödade hans fru & dean o sams mamma och det gör dean & sam också fast dom gör det utan sin pappa, men dom letar ändå samtidigt efter sin pappa, så den handlar alltså om att påvägen tills dom hittar sin pappa och demonen så ska dom döda massa spöken, monster, andar m.fl! haha, ja rekomenderar den faktiskt för den är sjukt bra , den är typ drama/skräck :D

bilder från mitt nyklippta hår :)

hej bloggen!
har inte skrivit på några dagar , för ja har inte haft datorn.
i torsdags var jag och klippte mig! det blev skit bra tkt jag, ja tunnade ut håret, klippte topparna o klippte upp det,  så det är ju visserligen kortare. men ja är nöjd med det ändå, kommer en bild på mitt nya hår längre ner! :)
igår gjorde jag INGENTING , mina systrar kom hem ifrån sin pappa men annat än det så har ja inte gjort någonting förutom att kolla på hela första säsongen av SUPERNATURAL älskar den serien! :D <3
nu ska jag fortsätta att kolla på supernatural, haha. så skriver jag kanske senare eller imorgon! ha de så bra,
/ fridaolofsson <3




lördag & söndag

hej bloggen!
igår var jag med rovia . sov där, kunde inte blogga igår då. hon skulle egentligen sova hos mig men det gick inte så ja sov hos henne istället. vi hade sjukt roligt! och hennes syster är typ snällaste o sjukt rolig man skratta typ hela tiden när man e nära henne haha :D och hon är bra att prata med oxå, så förstår vem rovia har fått sin bra personlighet ifrån! och om hennes syster kan baka, asså ja åt typ en kärleksmums tror ja de heter, som hon hade bakat asså det var som ja va i himlen godaste! och så hade hon gjort typ någon annan kaka som också var sjukt god. vi satt och prata om allt möjligt, sen kollade jag och rovia på en skräckfilm men haha den var så tråkig så vi stängde av och la oss i sängarna o snacka om massa och skrattade sönder ! haha. sen idag vaknade vi kollade på jersey shore och fixade oss sen åt vi och sen drog vi till åby o satt där och snackade sen gick vi till mölndal och satt och snacka haha det enda vi gör typ! så kom det fram en gubbe till oss och han va typ full :s och han ba: hjälp mig att hitta en taxi, vi ba vi vet inte vart dom finns, sen sa han: hjälp mig ringa till taxi måste komma hem, vi ba men vi har inga pengar haha, så tjatade han så vi följde med han till taxin, innan vi hitta en fick vi typ vandra runt i hela mölndal och han var segare än en snigel vafan ! asså ja o rovia gick i en takt som vi tkt var seg och han ba gå inte i förväg, gå inte så snabba, -.- haha. sjukaste dagen sen såg vi snyggaste killen, trodde vi skulle dö haha :D .
iallafall , i veckan var jag och campade med familjen i varberg - funcity . haha det var kul förutom att vi tältade PRECIS UTANFÖR en jävla hoppkudde med 1000 ungar hoppandes och springandes haha så irriterande speciellt när man ville sova när kl va typ elva ba för ja va sjuuukt trött så fick man vänta tills typ tolv halv ett bara för det var då alla ungarna gick hem haha. och jag hatar verkligen hatar när man vaknar upp ur ett tält , för det första är man helt jävla v varm, så äckligt känns det, och inte nog med det man ser ut som typ ett troll när man vaknat haha och håret står åt alla håll, det är verkligen hemskt haha! sen har jag inte gjort mer..
det var allt om min vecka! ha det så bra
/ frida <3

RSS 2.0