lördag - rovia!

hallå!
idag vaknade ja halv tolv konstigt, somnade typ halvfem igår (på natten/morgonen)
men ja. så enda sen jag vaknade halv tolv så har ja suttit vid datorn o fixat massa saker, och kollat på o.c säsong2. älskar den serien! nu ska jag fixa mig ser ut som ett troll haha. sen ska ja ut med rovia o så kanske hon ska sova över hos mig så ska vi kolla på film och sånt. jag bloggar kanske mer ikväll eller imorgon så skriver jag om vad jag gjort i veckan och så! ha det så bra
/ frida <3


gothia kvällen med angelica!

hallå bloggen!
idag har varit en rolig dag eller iallfall kvällen!
jag var på gothia discot med angelica, det var sjukt roligt , sista dagen var det oxå för iår!
men nästa år ska ja dit OCH speciellt med angelica, tack för en sjukt rolig kväll <3
jag har as ont i mina fötter bara för ja har stått o dansat i typ tre timmar :s haha, nu ska ja sova är skit trött!
bloggar imorgon tror jag. godnatt, xoxo

/ fridaolofsson



hemma från en sjukt härlig dag med jasmine! :D




hallå bloggen!
idag skulle jag till gothia discot med några kompisar, men så blev min mobil i offline läge ? så jag fick inte tag på dom jag skulle dit med om vilken tid och så, så ist träffade jag jasmine, verkligen längesen jag träffade henne!
vi möttes i mölndal och gick till hemköp och handlade lite. sen gick vi till åby och gick runt där, gick till netto o köpte dricka - huztler såklart ;). sedan gick vi till typ ett ''trädhus'' där vi satte oss och snackade, haha sen kom det några killar i typ 18 års åldern en av dom tog av sig sin tröja o han var sååååå snygg! :| jag o jasmine typ dregla .. iaf jag :p haha. sen gick vi runt och typ snacka o massa annat, sen gick vi till mölndal igen så köpte jag en FRIDA tidning! hahaa är galen i den - o nej inte baraa för vi har samma namn -.- haha. iaf, sen tog jag bussen hem och nu ska jag läsa min tidning samtidigt som jag kollar på american pie , hahaa. imorgon ska jag, mamma & magnus till björkö där vi ska till magnus mamma. det ska bli kul! :) sen kanske jasmine sover över om inte vi ska sova över där , kommer bli sjukt kul isf! :D
tack för dagen jasmine, riktigt kul - hoppas vi träffas oftare nu! (L)

/ fridaolofsson



bild från dagen. - inte den bästa bilden men inte något jag bryr mig om precis haha den bjuder jag på ;)



stolt över min sko! haha

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


äntligen skaffat comviq!

hejsan,
idag har ja varit hemma och suttit vid datorn bara- kul. sen gick jag till affären och köpte comviq startpaket alltså nytt sim kort och det var ju såklart comviq, äntligen! har haft det förut typ för 2 år sen. men så bytte jag till telenor för ett sånt familjeabbonemang, men ville inte ha kvar det nu så ja bytte. iallafall, imon kommer min syskon hit , så kul nä va taskig jag e men a det är inte så kul att dela rum med sin tre år yngre syster 1 hel vecka -.- . haha. justde igår var jag med rovia skit kul, först var vi i backa, så handla ja leggins, sen åkte vi hem till henne och åt sen träffade jag min pappa, sen åkte ja med rovia och hennes syster o kusin in till stan, så handlade jag vita shorts, underkläder och typ en orange klänning och en rosa/orange konstig typ linne , haha finns ingen förklaring men a.
det var allt jag hade att berätta, haha.
/ frida <3

bilder på sakerna jag köpte:



shorts , cubus 149kr




tröjan , rut m.f.l 99kr

torsdag :D

idag har jag gjort precis ingenting , ba lyssnat på musik typ hela dagen , haha.
och nu så skulle jag gå ut på balkongen och sola men nähä då har solen såklart försvunnit så det är skugga ute nu :( det var ju kul..
imorgon ska min kusin och hennes kille komma hem till oss och vi ska grilla och så,
och på lördag kanske jag ska till liseberg, hoppas det!
ha det så bra :D
/ frida (:
 här e en bild på mig från idag , :P


RSS 2.0