epic fail


HAHAHAH greta målade den bilden under, så jävla skön!! 


Tänkte berätta lite om min dag:
Först var det skola som vanligt.. började halv tio med so prov i religionen om judendomen och enligt mig själv så var det det bästa provet jag gjort(nja förutom omprovet jag gjorde för några veckor sen!) men helt ärligt så känns det bra, eftersom jag svarade på dom flesta frågorna fast sen vet jag ju inte ifall svaren kanske stämmer på alla! haaha (a) men får hoppas på ett G iaf..! 
Efter skolan drog jag, jossan, greta och jacqueline till donken och åt och hade det mysigt! sen tog jag bussen hem och pratade med mamma och min bästa moster som var här! och sen fixade jag i ordning mitt skrivbord! nu tänkte jag hoppa in i en skön dusch, för jag känner mig så sjuuuuuuukt ofräsch!!!




Före och efter!

Här är en före och efter bild på hur mitt skrivbord ser ut just nu, sjukt mysigt!


FÖRE:



EFTER:


Vad tycker ni? :)

Uek

Mitt hår är helt totalt katastorfalt just nu. Känns som om någon hällt dricka i mitt hår o det torkat, inte så fräscht huh? haha aja, ska duscha sen så då kommer det bli skönt!!

Just nu ska jag fixa med mitt nya skrivbord som jag fick idag! Det är av ljust trä och stort! Me like. Visar bild på det sen puss

Haha ursäkta bilderna


prov på onsdag..

Hej på er!

har varit på ungdomsmässan med klassen idag och det sög.. inte alls kul att sitta i typ en timme o snacka haha! -.-
efter det vid två så drog jag och jossan o handlade lite julklappar, eller jag gjorde. vi ska åka i december när båda får sitt barnbidrag och handla det sista till familjen! det är alltså den 20 december.. måste vänta jättelänge och det är lixom 4 dagar innan julafton! så får skynda oss, haha! :D

Kom iaf hem för en liten stund sen.. var ute i det kalla vädret med jossan och nu så tänkte jag läsa lite so! ska kunna betydelser för 51 fattar ni..51 fucking ord!!! helt sjukt + att vi ska läsa typ 5-10 sidor i boken också, roligt huh? VERKLIGEN INTE. alltså får jag inte godkänt på detta provet nu så dör jag, så kan ju börja med att göra en liten avskedstext.. Jag älskar min familj och alla mina vänner mest på denna jorden! ni är allt för mig.. nä skämt åsido! Men ja, ska plugga mycket nu så det fastnar, ha det gött! :)


Bild tagen i lördags, en sjukt hemsk situation bakom bilden men det behöver vi inte ta upp här! hahah :(

Jävla storm!

åh herre vilken storm det är ute! blåser ju som man knappt kommer fram :o
haha och kallt är det också, nej usch!! :(

Min helg har varit awesome!

I fredags var jag ute med jossan, jocke, tobbe, greta och jacque och vi satt vid ett ställe o hade det as kul o mysigt! sen drog alla hem förutom jag, jossan och greta då vi var ute i regnet och snackade och hade det skoj, sen drog greta hem och jag och jossan hem till henne för jag skulle sova där. På lördagen så skulle vi egentligen på öppet hus på ljud och bild skolan, men vi var för trötta för att gå upp så vi fortsatte sova istället - mycket bättre val haha! sen träffade vi greta och tog tåget in till stan där dom skulle handla lite julklappar och sedan drog vi hem till mig och käka pizza och hade det skoj, sen åkte vi till åby o var med jasmine en liten stund sen gick jossan hem till sig och jag och greta gick hem till henne och jag sov hos henne inatt med! haha skönt att vara tillbaka till min gosiga säng! Imorgon ska vi ha förhör i musiken(har inte pluggat än, men vi har gått igenom allting så kan allting typ, räcker att ja läser på typ en gång imon eller så ;) ) och efter skolan ska jag med jossan till frölunda o handla julklappar, eller hon ska det ifall jag inte hinner få pengar av min pappa! och sen ska jag sova hos honom tills imon eller på onsdag, får se hur länge det blir :)


Långt inlägg, men aja.. och tyvärr så kan jag inte lägga upp några nya bilder, för att det går inte att lägga över bilder till datorn från min mobil av någon konstigt anledning..? sjukt irriterande! -.- men ja har några bilder på mig och greta från igår! :)









Greta

Hejhej, Greta här som ni kanske känner till haha. Jag Frida och jossan har varit i stan och köpt julklappar. Sedan gick vi hem till Frida för vi skulle ''plugga'' men istället drog vi och köpte pizza och nu sitter vi här och lyssnar på underbar music. Kan säga att vi säger alltid att vi ska plugga men det gör vi alltid haha en ända gång hände det att vi faktiskt pluggade haha!

Om Frida från en kompis syn; Frida är en jätte go kompis med stor humor och är förstående hon är en jätte fin person. Jag och Frida är ganska lika på sättet ( och då på utseende också enligt en massa, inklusive MIN MAMMA haha! ) ibland kan vi tjafsa riktigt hårt och då blir vi riktigt sura på oss men vi båda vet att det inte går att vara osams för antingen börjar vi helt plötsligt bara prata med varann men ibland så händer det något roligt som vi bara måste säga till varann och dom stunderna älskar jag!

Det var allt från mig!


Fredag underbara fredag!

älskar fredagar!! så gött! :D

Idag hade vi matteprov i skolan och det gick som vanligt..sämst! men aja, 

Nu ska jag packa kläder o sånt för inatt ska jag nana hos jossan! mysigt! :)
Vad som inte är lika mysigt är att vi ska upp åtta imorgon för jag ska hem henne till ljud och bild skolan i kungsbacka på öppet hus. men aja får la stå ut! haha

Hörs imorgon <3

Om igår!

Efter skolan drog jag och jossan till mölndal där vi mötte upp alexandra och åkte till kungsbacka. Sedan skulle vi gå till aranäsgymnasiet på öppet hus. Ingen av oss har varit där förut så det var lite(jävligt) svårt att hitta! haha. fast vi fick hjälp av en snäll kvinna som berättade vägen och det var ju inte så svårt alls! (: 

När vi var framme vid skolan så var jag i chock! haha nä men fy va stor och fin den är! :o 
Kände redan när jag kom in i skolan att ''Här vill jag börja!'' Vi gick runt i några timmar och pratade med lärare/elever från olika linjer och inriktningar om ja linjerna och så! det var as kul faktiskt, haha! massa söta killar så det var ju ett + .. ;)

Dom linjerna jag gick till var först barn o fritid och sen estet - teater. 
Jag har velat gå på en teaterlinje på aranäs ett tag nu, men sen så ändrade jag mig..typ.. till barn o fritid för att jag tänkte att det är lättare att få jobb sen om man går där. (och jag vill gärna hålla på och jobba med barn i framtiden så varför inte lixom..?) men efter jag pratat med dom som går i barn o fritid linjen så gick vi till estet - teater och så pratade jag med en lärare där och hon berättade typ om vad man gör i 1an, 2an och 3an och så gick vi in till några elever som berättade massa om den linjen/inriktningen för mig och det verkar as kul verkligen! så jag är helt 100% säker på att jag kommer att välja teater på aranäsgymnasiet! får bara hoppas jag kommer in..? haha! :D
Men annat än det så är ju skolan nybyggd och väldigt fräsch och fin! skit stort, tre våningar och allt är så STORT! typ 100 klassrum, haha och stor matsal/bamba och ja allting var så stort så om jag börjar där kommer jag nog behöva kompass och en karta, ja trofande! haha men det lär man ju sig efter ett tag, typ?

'
Ajaa! skolan verkar iaf bra och min kompis går på den skolan(i 1an) och hon säger att den är bra och så! :)



bilder tagna från google

Dag 19: En bild hurdant hår jag vill ha



SÅ.SJUKT.FINT!

Almost famous.




Riktigt go dag idag! Börja med att jag var på ett möte med sommarskolan i en timme typ. efter det gick jag tillbaks till skolan med nigah och emelie och vi missade två lektioner(klassråd och so) skönt! sen hade vi engelska, bamba, svenska och sist idrott! älskar att ha idrott sista lektionen, fast skulle hellre vilja ha det som sista lektion på fredagar hade varit mycket skönare då! 

Ajaa! Efter skolan så tog jag bussen hem och har ätit min favoriträtt - masta med massa gott i! och sitter nu och lyssnar på låten som jag la upp längst upp i detta inlägget, så jääävla grym va! älskar beatet och refrängen och versen o allt! så grym är Eminem! ♥

Nu tänkte jag plugga engelska, ska skriva tio frågor om en text som vi läst och träna på glosor(som jag inte ens visste vi hade, :S) haha bra där! ;)


arkiv bild



Prov idag!

Nu ska ja snart dra till bussen o åka till skolan, börjar halv tio idag. Idag är det prov i no o ja har pluggat som attan o hoppas att jag får ett G på provet iaf..! Hörs sen!


4 timmars plugg!

Känner mig skojig stolt som pluggat med jossan och Greta i 4 timmar till no provet som är imorgon! Känner att jag kan allting, även fast man glömmer bort vissa saker men ska läsa på imorgon när jag sitter på bussen påväg till skolan och innan lektionen så kommer de nog gå bra! Vi färgade även jossans hår, jag började och sen " avslutade " Greta det, haha! Vi färgade det mörkare och det blev jättefint! :) Imorgon efter skolan ska jag och jossan gå på öppet hus på aranäsgymnasiet. Där jag ska börja, eller ja det beror ju på om jag kommer in eller inte haha!..:s Aja, ska sova nu så jag är pigg tills imorgon men först ska jag lyssna klart på eminem - almost famous. Är beroende av den låten, så sjukt jävla bra!! GODNATT !

Dag 18: En bild från min senaste resa


Jag i sängen uppe på ''loftet'' i stugan där jag och mina kusiner sov när vi var i Tyskland för ungefär 1 månad sen!

Måndag 21 november

Slutade fem över två idag och tog bussen hem och satte mig i vardagsrummet och har suttit där sen dess och kollat på tv o kollat runt på datorn! inte alls kul och jag behövde egentligen plugga no men ja orkar inte men ska nog göra det snart! haha :( Men först ska jag in i en dusch för mitt hår är eftervblivet


Ta mig tillbaks till i sommar! den bästa sommaren, helt klart!

ja dör va söt han som sjunger är! :o





Ryan Follese

Tävling

Är med och tävlar om lösögonfransar på Dessies blogg!  
Var med ni också och tävla! För att komma dit klicka här




Blev ingen bio idag..

Skulle ju på bio idag men det blev inte så.. så istället var jag ute med jossan, daniella och emelie! vi satt i åby och gjorde inget speciellt. Men FAN va kallt det har blivit!? vintern är ju verkligen här nu förutom snön då! Förra året kom snön redan i oktober typ..? men den verkar vara sen iår! skönt det, för jag orkar inte med massa snö, bara jobbigt.. och speciellt när det är slask ute, usch!! 

Ajaa, nu ska jag kolla på karatefyllan som jag började titta på igår när jag kom hem! är redan på avsnitt 5.. den är skit bra! haha.. imon ska vi ha ett förhör på musiken, och jag har inte läst på än så måste göra det också.. det är 3 sidor vi ska läsa så det kommer nog fastna för förra måndagen hade vi muntligt förhör och då svarade jag rätt så mycket på det han frågade, ba för jag läste när jag satt på bussen till skolan och vi har musik som första lektion! hehe :)

pusss 


HHAHAHAH asså ja orkar inte..

Dag 17: En vinterbild


En bild på mig för några årsen med bästis!

Nu drar jag strax!

Nu drar jag snart iväg till bussen som jossan ska hoppa på så åker vi till mölndal o sen till lindome o hämtar pengar sen tror jag vi träffar daniella och emelie! Ha en bäst lördag! 





Min outfit idag:

Svarta strumpbyxor - mammas
Svart tunnika/klänning - ginatricot
Mörkbrun/svart tröja - H&M



fixfix

ska platta mitt hår nu, sminka mig och a fixa lite sen drar jag ut med jossan och träffar några. ska hem till pappa snabbt också och hämta pengar tills imorgon, för då ska jag troligtvis på bio med gretchen! 

Hörs om en stund! ♥

spelas just nu :

HAAHHA



Lördag 19 november

Godmorgon!

vaknade för en timme sen ungefär och har varit med mamma och kollat runt på resor till sommaren! dock hittade vi inget bra än, för mamma vill hellre träffa rese''bolaget'' och prata med dom! 

Nu ligger jag bara i min säng och latar mig.. ska plugga no nu tänkte jag, gå igenom det vi ska kunna tills på provet på onsdag och sådär! Hörs sen! :)

Dag 16: En bild på någon/några jag alltid har kul med


Greta, Jossan och Jacqueline!

I had a dream i was king, i woke up still king.

pga mitt sämsta bloggande e v e r(!) så bjuder jag på maaasssaaaa bilder, så enyoj.


_______________________________________________________________________________________

































Fredag!

förlåt för seg uppdatering , men ja har inte haft något att skriva om..

är hemma hos mig med jossan nu. har varit det sen vi slutade(14.10) vi har suttit vid datorn, gått och handlat, ätit mat och snackat! skulle egentligen träffat greta och haft ''filmkväll'' men det blev inte så! så snart ska vi åka till åby och så kanske vi träffar någon eller så..!

Idag höll jag ju i idrotten! det gick skit bra, var först jätte nervös men sen kom man lixom in i det så det var ju skönt.. fick bara posetiva kommentarer av dom i min klass när dom skulle säga synpunkterna! hehe är riktigt stolt att jag klarade det! Efter lektionen så skulle min lärare prata med mig och säga vilket betyg jag fick på lektionen(som han gör med alla) och jag fick VG! :D as glad!! 

funderar på att ha en till egen lektion..? får se om jag orkar det! hehe.. 

nu ska jossan platta mitt hår(äntligen) ska bli skit skönt eftersom mitt hår ser verkligen ut som kriget just nu.. har varit kaos i flera dagar.. asså ja tvättade det härromdagen men det står åt alla håll och är riktigt lockigt..inte OKEJ någonstans! :s


HAHAHA, jag på idrotten för några månader sen!

Dag 15: En bild på en tid jag saknar


Dag 14: En bild på en barndomsvän


Älskar dig bästis! läs hennes blogg här

så nervös

Är JÄTTENERVÖS för jag ska hålla i idrotten imorgon..! 
Alla 9orna måste göra det, så typ hela min klass har gjort det förutom typ 3 st eller något..? 
och nu är det jag, så jävla nervös va!!! :(
Men ska göra mitt bästa så får hoppas den blir bra hehe! :D

Our idiot brother

Tänkte skriva lite om filmen jag såg igår.. 
Den hette Our idiot brother och handlar om en kille som åker i fängelse för att ha sålt knark till en polis(därav titeln..bla.) så efter åtta månader åker han till hans flickvän som han får reda på har skaffat ny kille så han har ingenstans att bo. Så han flyttar runt till sina tre systrar som han har. och hos varje syster som han bor hos skapar han massa problem och så får han flytta vidare till syster efter syster.. Så ja det handlar alltså om hans icke perfekta liv och det är en komedi. Filmen var okej, rolig ibland men inte någon film jag MÅSTE se igen om ni fattar vad jag menar..? men den var okej, så ja, jag rekomenderar inte den om ni vill se en jätterolig film kanske, men ni kan ju se den ändå och så kan ju ni avgöra om den är bra eller inte.. tur att det var en grej från mentor sverige då så jag inte slösade 100 kr på den, hehe! :P



Dag 13: En bild på en snygg person

ja är sämst på att lägga in såna här för ja har inte alltid tid eller så glömmer jag bort, så nu blev det två st på en dag eftersom denna skulle in idag och den där dag 12 som ja la upp innan skulle egentligen göra igår men hann inte! så 



Francisco Lachowski - mums

Dag 12: En bild på mig och 5 sanningar om mig själv



5(konstiga) sanningar om mig själv:

1. Jag HATAR spindlar.. börjar nästan gråta om jag ser någon som är precis vid mig haha :(

2. När jag ska dricka vatten ur kranen måste jag skölja ur glaset först(konstig sak som jag fått för mig hehe)

3. Jag hatar att läsa om mat( alltså tex.. Det bjuds på läsk och popcorn! eller idag blir det fisk och potatis i bamba..jätte konstig jag vet. konstig är mitt mellannamn!)

4. när jag kommer in i min svale måste jag tända lampan som är precis åt höger innan jag går upp(är rädd att någon ska stå under trappan till källaren eftersom att det är så mörkt när man kommer in i svalen)

5
. Ibland får jag upp en ''händelse'' i mitt huvud som tex att jag träffar någon på en buss osv.. och efter typ en timme eller precis efter så händer det.. inte precis som det jag sätt men liknande! Eller så kan jag prata om något o så händer det, så är det varje gång oftast.(Som en gång i somras.. jag och min kompis gick runt så snackade vi om att vi ville att NewKid skulle komma till Liseberg. Senare på kvällen smsar en annan vän som var på Liseberg och säger att han är där.. man kan ju tro att jag redan visste att han skulle dit och bara hittar på detta.. men det gör jag inte.. lite coolt men läskigt är det.. och det är oftast när jag är med Jossan!)

Godmorgon torsdag!!

Godmorgon!  :)

Idag är det torsdag redan! denna veckan har gått jättefort tycker jag..
Imorgon är det fredag längtar så mycket! :D

nu har jag tagit på mig kläder och lyssnar på musik(ett måste!) och ska snart sminka mig men först ska jag göra frågorna i so som jag inte gjorde igår hehe. vi ska kunna dom tills idag så bäst jag gör dom nu också! När jag kommer hem så skriver jag om filmen vi såg igår! 

ha de bra :)

Godnatt <3

ville bara säga en godnatt och skriva lite snabbt om dagen.. 

Efter skolan drog jag och greta in till bergarkungen och där satt vi en timme tills vi blev insläppta och så kollade vi på filmen Our idiot brother. berättar mer om den imorgon för nu hinner jag inte.. sen efter filmen så drog vi och käkade pizza med dala och jocke! riktigt kul :)

sen drog vi runt lite o sen tog jag bussen hem.. och ja fick mig en chock när jag kom hem och gick in i mitt rum och såg att min systers säng var borta!!!!! så jävla glad, nu slipper jag dela rum med henne! mohahah :D

HÖRS IMORGON .. nu ska ja förklara ord i so! :P


gammal bild men har inga nya .. typ :(

Nyårs klänningar!


Fick en fråga om vilken den perfekta nyårskläningen är så jag tänkte svara på det snabbt med text och bilder.. :)

Den perfekta nyråsklänningen enligt mig ska vara en enkel klänning men som ändå är väldigt söt/fin. Någon som inte sticker ut så jättemycket men kanske ändå inte är en helt vanlig svart klänning om man säger så? Men helst så ska klänningen ha en mörk färg, det är sjukt fint! 

Ungefär som dom här:




Min favorit av dom här tre är den i mitten för den är väldigt enkel men ändå så blir det finare med paljetterna/pärlorna som är uppe på klänningen! dom andra var också jättefina!

silvrigt är sjukt fint!




Bilderna är tagna från google

Dag 11: jag och en klasskompis



en mindre charmig bild på mig och jacqueline när vi skulle åka någonstans med klassen och orientera. 
vi är som två nötter i ett skal kan man säga.. vi har SÄMST humor, är alltid högljudda och alltid glada, hahaha! 








go dag

slutade halv fyra idag, segt men har ändå varit en skön skoldag!

åkte hem och satte mig och pluggade lite no..dvs svarade på några frågor som vi ska göra, vi har prov i no om solsystemet och universum nästa vecka även matte prov nästa vecka på fredag och religion och engelska prov veckan efter det! ååå hatar det.. men ska plugga mycket till dom här 4 proven så att jag slipper göra omprov någon mer gång i so.. haha :(
därför så kommer det vara seg uppdatering men ska försöka blogga!

Imorgon kommer uppdateringen suuuga eftersom jag och greta ska direkt efter skolan på hörhandsvisningen av Our idiot brother! ska bli skit kul och om man kollar på trailern så verkar den rätt så bra! ;)



Heartbeat


svar på en fråga

Fick en fråga om http://olohfsson.blogg.se/2011/october/packat-och-klart.html#comment:
"har du packat för hela året eller lite mkt du har där"

Svar: vet inte om du är sarkastisk eller inte.. men jag tar det som att du är seriös! 

Enligt mig så vart det där faktiskt mycket eftersom att jag knappt använde hälften av det jag packat ner, men om jag ska iväg någonstans och sova borta i flera dagar så har jag väldigt svårt att veta vad jag ska packa ner. så jag brukar mest slänga ner halva min garderob typ för jag tänker alltid ''denna kanske jag kommer använda, den var fin!'' men så brukar jag bara låta det vara i min väska, så ja det var rätt mycket onödigt som jag packade ner men sån är jag, hellre packa ner för mycket än för lite! och sen så var det platttång, sminkborttagningsmedel, dusch saker, bikinis, handduk o sånna småsaker..




Dag 9: En gullig bild

Hoppade över dag 8 eftersom att jag inte orkar leta efter ett par snygga skor! :)


jag och min barndomsvän som jag känt sen, ja vi var såhär små! :)

Dag 1: En bild som påminner om gamla tider
Dag 2: En gammal bild
Dag 3: En bild på något jag vill ha
Dag 4: En bild från sommaren
Dag 5: En bild på någon i min familj
Dag 6: En bild på mig och en vän jag inte varit med på länge
Dag 7: En person jag saknar
Dag 8: Ett par snygga skor
Dag 9: En gullig bild
Dag 10: En bild från förra helgen
Dag 11: Jag och en klasskompis
Dag 12: En bild på mig och 5 sanningar om mig
Dag 13: En person som är snygg
Dag 14: En bild på en barndomsvän
Dag 15: En tid jag saknar
Dag 16: Någon/några jag alltid har kul med
Dag 17: En vinter bild
Dag 18: Bilder från din senaste resa
Dag 19: En bild på hurdant hår jag vill ha

jahapp, då får man göra om skiten.

nu är det såhär då va, att min käre vän jossan ringde mig nyss och frågade mig vad man skulle skriva för att få betyget VG och MVG.. och jag läste upp dom för henne, men så kom jag även på att jag inte ens tittat på det när jag skrev min bokrecension igår.. så jag har varit helt stolt sen igår över att jag är klar med recensionen.. så ja nu får jag skriva om den.. roligt huh? nä inte speciellt om jag ska vara heeeeelt ärlig! ;)

hahah aja dax att sätta igång, måste ju försöka när jag kan!

13 november

Ligger i soffan i vardagsrummet just nu och bloggar o lyssnar på cascada!
om en timme ska jag dra till bussen och åka in till stan och träffa min mentor! vet inte vad vi ska göra, men antagligen ta en fika och snacka, har inte träffat henne på en månad typ..? i tisdags så skulle jag träffat henne men jag ställde in det pga jag skulle ju ha omprov i so så då kände jag att det var bättre att stanna hemma och plugga. Och det lönade sig ju faktiskt, för jag fick godkänt på det! awesome :D även fast det skulle vara bättre om jag fick godkänt från första början istället...-.- men ajaa! 

efter det ska jag inte göra något speciellt tror jag, bara chilla hemma med musik!
Just det! på onsdag ska jag med greta på förhandsvisning av Our idiot brother! kommer bli superkul! egentligen skulle jag dit med min mentor för det är för mentor sverige. men hon kunde inte så istället fick jag ta med mig greta! :) så nu taggar vi onsdag då!! ;) 

haha en sak jag inte fattar, vissa bloggerskor när dom skriver någonting så skriver dom tex ''igår var jag på bio..;) *blink*'' något sånt, ja fattar inte.. om dom först gör en blinkgubbe(;)) varför skriver dom *blink* efter dom ba gubben gör blinkningen åt dig, du behöver inte skriva det..? hahahaha aja var inte direkt något intressant men skit samma, va ba tvungen att skriva det! :P




gammal bild. saknar mitt långa hår :(

plugg!

Ligger i sängen och skriver min bokrecension samtidigt som jag lyssnar på hög musik! jag gillar't!
älskar att skriva bokrecension, dock inte lika mycket att beskriva personerna för jag är sämst på den men det andra, bara för att jag älskar att skriva, berättelser, sagor, osvosv.. kanske inte är bäst på att komma påvad jag ska skriva men när jag väl har gjort det, ja då jävlar rullar det på tills jag får säga till mig själv att - nu räcker det, det blir för mycket! hahaha! :D aja..hörs sen! (:

Söndag 13 november

Godmorgon! 

Har precis ätit frukost och innan det läste jag klart min bok som jag snart ska skriva reccension om(svenska uppgift) det är inlämning på tisdag och jag börjar nu, smart frida.. aja, annat än det har jag inga planer alls på vad jag ska göra, ikväll kanske jag drar ut med några, får se om det blir av! :)

Hörs sen

Dag 7: en bild på en person jag saknar


Min bästis, jag saknar dig!!!!! :(











Dag 1: En bild som påminner om gamla tider
Dag 2: En gammal bild
Dag 3: En bild på något jag vill ha
Dag 4: En bild från sommaren
Dag 5: En bild på någon i min familj
Dag 6: En bild på mig och en vän jag inte varit med på länge
Dag 7: En bild på en person jag saknar
Dag 8: En bild på ett par snygga skor
Dag 9: En bild på en gullig bild
Dag 10: En bild från förra helgen
Dag 11: Jag och en klasskompis
Dag 12: En bild på mig och 5 sanningar om mig
Dag 13: En person som är snygg
Dag 14: En bild på en barndomsvän
Dag 15: En tid jag saknar
Dag 16: Någon/några jag alltid har kul med
Dag 17: En vinter bild
Dag 18: Bilder från din senaste resa
Dag 19: En bild på hurdant hår jag vill ha

Idol

sitter i mitt rum och kollar på idol nu, roligt? nä för jag vill ut igen och träffa jossan men hon kan inte komma ut mer den falska jäveln! :(

Innan var jag ute med jossan, vi satt och tjöta i någon timme eller så tills jocke kom och var med oss, så gjorde vi inget speciellt, träffade folk och sen tillsist träffade vi greta och jacque som vi var med tills jag tog bussen hem! ska spela wordfeud nu också, så resten av fredagskvällen kanske inte blir så tråkig ändå? fast jo. aja imorgon kanske jag träffar jossan en stund eller någon annan fårse, bara det inte blir som förra helgen(då jag satt inne från torsdag kväll tills söndagen) så jäääääävla tråkigt, har nog aldrig haft så tråkigt förr! :o 

blev mycket text så får sluta nu. ha en bra fredagskväll allihopa! 



gammal webbcam bild, även min profilbild på facebook. byter profilbild säkert 3-4 gånger i månaden, varför? jo för jag själv blir lätt trött på att se samma bild hela tiden! hahaha? -.-

Drar mig nu!

Nu åker jag o träffar jossan. Hörs sen, puss!


Dag 6: En bild på mig och en vän jag inte varit med på länge


haha charmigt, väldigt gammal bild på mig och lisa! saknar den tjejen grymt mycket!









Dag 1: En bild som påminner om gamla tider
Dag 2: En gammal bild
Dag 3: En bild på något jag vill ha
Dag 4: En bild från sommaren
Dag 5: En bild på någon i min familj
Dag 6: En bild på mig och en vän jag inte varit med på länge
Dag 7: En person jag saknar
Dag 8: Ett par snygga skor
Dag 9: En gullig bild
Dag 10: En bild från förra helgen
Dag 11: Jag och en klasskompis
Dag 12: En bild på mig och 5 sanningar om mig
Dag 13: En person som är snygg
Dag 14: En bild på en barndomsvän
Dag 15: En tid jag saknar
Dag 16: Någon/några jag alltid har kul med
Dag 17: En vinter bild
Dag 18: Bilder från din senaste resa
Dag 19: En bild på hurdant hår jag vill ha

FREDAAAAAAAAG!

älskar fredagar, så fucking bäst! :D

haha, om en stund ska jag åka till åby o träffa jossan.. hon var förresten inte i skolan idag så jag höll inte gympan, hade egentligen kunnat göra den själv tror jag men våran lärare höll i lektionen. aja. nästa vecka är det vår tur tror jag iaf! tagga till det! :D haha, a vet inte mer vad jag ska skriva mer än att jag just nu lyssnar på cascada. älskar låtarna och det var så sjukt längesen jag lyssnade på dom! :)

spelas just nu:

Dag 5: En bild på någon i familjen


En galen bild på mig och min lillasyster! haha







Dag 1: En bild som påminner om gamla tider
Dag 2: En gammal bild
Dag 3: En bild på något jag vill ha
Dag 4: En bild från sommaren
Dag 5: En bild på någon i min familj
Dag 6: En bild på mig och en vän jag inte varit med på länge
Dag 7: En person jag saknar
Dag 8: Ett par snygga skor
Dag 9: En gullig bild
Dag 10: En bild från förra helgen
Dag 11: Jag och en klasskompis
Dag 12: En bild på mig och 5 sanningar om mig
Dag 13: En person som är snygg
Dag 14: En bild på en barndomsvän
Dag 15: En tid jag saknar
Dag 16: Någon/några jag alltid har kul med
Dag 17: En vinter bild
Dag 18: Bilder från din senaste resa
Dag 19: En bild på hurdant hår jag vill ha

-

drar ut och träffar jossan nu.. saknat tjejen, hon är ju sjuk! haha bra att ja träffar henne då? nä men hon är ju inte jättesmittsamt sjuk.. men aja vi hörs när jag är hemma igen, puss!

städa

ska städa lite i mitt rum just nu så det blir finfint! 

är rätt så nervös för imorgon så ska jag och jossan hålla i idrottslektionen! och jag hoppashoppas att det går bra! :)

aja, efter jag städat vet jag icke vad jag ska göra, får se! 



Dag 4: En bild från sommaren


haha gott.. denna bilden beskriver inte bara just denna dagen utan hur och vem sommarens spenderades med och vart. saknar sommaren 2011 sjukt mycket faktiskt.. får hoppas att sommaren 2012 blir ännu bättre! :D














Dag 1: En bild som påminner om gamla tider
Dag 2: En gammal bild
Dag 3: En bild på något jag vill ha
Dag 4: En bild från sommaren
Dag 5: En bild på någon i min familj
Dag 6: En bild på mig och en vän jag inte varit med på länge
Dag 7: En person jag saknar
Dag 8: Ett par snygga skor
Dag 9: En gullig bild
Dag 10: En bild från förra helgen
Dag 11: Jag och en klasskompis
Dag 12: En bild på mig och 5 sanningar om mig
Dag 13: En person som är snygg
Dag 14: En bild på en barndomsvän
Dag 15: En tid jag saknar
Dag 16: Någon/några jag alltid har kul med
Dag 17: En vinter bild
Dag 18: Bilder från din senaste resa
Dag 19: En bild på hurdant hår jag vill ha

YES!

å vad glad jag är idag :D

provet gick jättebra!! svarade på allting, fast nu ska jag iofs inte ha för höga förväntningar och ta för givet att det verkligen gick bra för min lärare har inte rättat provet än.. men jag kan ju fortfarande vara glad ändå för att jag tyckte det kändes bra! så får hoppas att det gjorde det också! :)


Har nyss åtit iaf, flygande jacob så gott, det var flera år sen sist jag åt det! nu ligger jag i sängen och kollar på ema galan på mtv.se.. missade ju den i söndags! :(


än sålänge har katy perry, lady gaga, queens, justin bieber( och typ någon mer kanske kommer inte ihåg) vunnit pris.. och nu väntar jag bara på att eminem får sitt pris för bästa hipop(ja, mina kära vänner har ju berättat det! :D) och yes, nu säger dom vem som vinner priset för bästa hiphop!! :D men bajs att han inte kunde vara där då :( så vart det ju förra året också! :( aja.. man fick ju iaf se honom så det är ju ett + ;)

haha, aja.. vi hörs! ska plugga so sen också, HAHA will it ever end..? -.- nä men vi har börjat med religion nu(-.-) och så ska vi läsa typ 3 sidor(tack o lov för att det är så lite) tills imorgon. sen efter det så är ja friiii resten av kvällen! ha d ! :D





HAHA min humor!

skolan

drar mig till bussen om typ 5 minuter, börjar halv tio idag. med so första lektionen..! jag är så nervös så ja nästan spricker.. ja ber till gud att jag kommer klara detta provet! o fuck henne om hon ger oss ett skriftligt prov när hon sa innan lovet att det skulle vara muntigt! -.- då kommer ja fan flippa på henne! men men, får hoppas för min egna skull att det kommer gå bra idag.. S N Ä L L A ja vill inte få underkänt i so :(:(

Hörs senare idag om hur det gick! :D


arkiv bild, men såhär ser jag ut idag också typ så why not? :)

Tävling hos gossips.se!

Jag är med och tävlar i en grym tävling här, där man kan vinna en ''goodiebag''. Man kan välja mellan två olika, då dom är fyllda med saker värda över 5000 kr!! så gå in och tävla ni med! ;)

För att komma till tävlingen tryck här och skrolla ner till ''Vinn en fullproppad säck''.

Lycka till! :D


Dag 3: En bild på något jag vill ha


(bilden blev liten, orkar inte fixa det) dör för denna klänningen, så sjukt fin!!! :O









Dag 1: En bild som påminner om gamla tider
Dag 2: En gammal bild
Dag 3: En bild på något jag vill ha
Dag 4: En bild från sommaren
Dag 5: En bild på någon i min familj
Dag 6: En bild på mig och en vän jag inte varit med på länge
Dag 7: En person jag saknar
Dag 8: Ett par snygga skor
Dag 9: En gullig bild
Dag 10: En bild från förra helgen
Dag 11: Jag och en klasskompis
Dag 12: En bild på mig och 5 sanningar om mig
Dag 13: En person som är snygg
Dag 14: En bild på en barndomsvän
Dag 15: En tid jag saknar
Dag 16: Någon/några jag alltid har kul med
Dag 17: En vinter bild
Dag 18: Bilder från din senaste resa
Dag 19: En bild på hurdant hår jag vill ha

nu blir det att pluggapluggaplugga!!!

Skulle egentligen träffat min mentor idag klockan sex. men sa till henne att jag stannar hemma istället och pluggar inför mitt omprov på omprov i so.. vill ju inte ha ig lixom! det ska vara muntligt prov imorgon istället för skriftligt, så vart det tänkt iaf, o det hoppas jag för då kommer det gå sååå mycket bättre! det är ca 10-15 sidor i boken som jag ska lyssna.. inte alls kul för jag HATAR so.. det jag ska läsa nu handlar om samhällsekonomin! fun huh..? ;) eller inte! ajaa, ska se till att läsa mycket nu så ja fattar något blir la i någon timme eller så, haha ååå fml vill verkligen inte!! så tråååkiigt så ni fattar inte!! :(

Uppdaterar mer sen med bild 3 från dom här ''dag 1, dag 2'' osv... :)



såsöt !

åh är helt slut!

Har varit en riktigt seg men ändå rolig dag idag.. 

Efter detta lovet så är har jag varit jättetrött hela dagen idag, 

först var jag i skolan men skippade första lektionen(den är riktigt onödig - bas engelska) sen hade vi musik o det var lång tråkigt, vi gick igenom gamla band/artister o deras bakgrund typ. sen vart det bild, rätt okej lektion som gick väldigt fort? sen bamba, sen hade vi rast i en timme typ, o sen no o matte o dom lektionerna var rätt så sega. efter det var jag med jocke och jossan en stund, sen drog jocke hem o jag och jossan satt i skolan o väntade på min mamma som skulle komma för jag hade utvecklingssamtal.. det gick rätt bra! :) sen gick jag hem till jossan, så pluggade vi lite so och gick igenom våran idrottslapp(vi ska ha egen lektion om någon vecka!) o sen kollade vi på ''My sisters ceeper.'' Den var jättebra, väldigt sorglig men bra! 


sen tog jag bussen hem o nu ska jag snabbt in i en dusch o sen nana, är skiiiiiiit trött verkligen!! imorgon slutar jag tio i fyra, whyyyy?! :( o sen ska jag träffa min mentor! 

Vi hörs! (:


Bilden är ifrån när jag klippte mig för några veckor sen!

Dag 2: En gammal bild


HAHAHAHA ''back in the days'' ( fjortis tiden ) säger ba usch! HAHAHA

















Dag 1: En bild som påminner om gamla tider
Dag 2: En gammal bild
Dag 3: En bild på något jag vill ha
Dag 4: En bild från sommaren
Dag 5: En bild på någon i min familj
Dag 6: En bild på mig och en vän jag inte varit med på länge
Dag 7: En person jag saknar
Dag 8: Ett par snygga skor
Dag 9: En gullig bild
Dag 10: En bild från förra helgen
Dag 11: Jag och en klasskompis
Dag 12: En bild på mig och 5 sanningar om mig
Dag 13: En person som är snygg
Dag 14: En bild på en barndomsvän
Dag 15: En tid jag saknar
Dag 16: Någon/några jag alltid har kul med
Dag 17: En vinter bild
Dag 18: Bilder från din senaste resa
Dag 19: En bild på hurdant hår jag vill ha

Måndag 7 november

Godmorgon peops! 

Nu ska jag dra till bussen, börjar halv tio så ska möta upp jossan innan! hörs sen! (:

såhär ser jag ut idag, kör på ''chill outfit''.. det är skola. vem fan pallar ''klä upp sig'' ?;)





just nu, vill jag leva.

Hejhopp..
vart ute med jossan(saknat henne FÖR mycket!) o efter en stund så kom jocke! ja, ja har la saknat han med HAHA! men kanske inte lika mycket som jossan, eftersom vi umgås VARJE dag.. det går inte att vara utan varandra.. och vi är så lika också! seriöst, allting vi tycker, nja nästan allt iaf tycker vi lika, vi har typ samma familj(beteéndet, humorn, osv..) och vi gillar samma saker, älskar att ha en vän som man är så lik säg själv, det är skit kul! :D

vi var somsagt ute och hängde runt på olika ställen, sedan åkte vi till min förort, HAHA och så satt vi där och snackade o hade det skoj as usual! :) sen drog jag hem vid halv tio och nu tänkte jag ladda ner lite låtar till min mobil o sen sova! imorgon är det skola.. saknar inte det alls om jag ska vara ärlig.. vill ha lov en vecka till! men det är bara eller bara o bara, det är 8 veckor kvar.. och änsålänge har veckorna gått skit fort, så får hoppas att dom här 8 veckorna gör det också, längtar! ;)

Hörs imorgon! (:





jag innan jag drog ut idag. :)

Dag 1: En bild som påmminer om gamla tider


Mina två bästavänner när jag var mindre, mirelle och angelica! saknar er grymt mycket!!





Dag 1: En bild som påminner om gamla tider
Dag 2: En gammal bild
Dag 3: En bild på något jag vill ha
Dag 4: En bild från sommaren
Dag 5: En bild på någon i min familj
Dag 6: En bild på mig och en vän jag inte varit med på länge
Dag 7: En person jag saknar
Dag 8: Ett par snygga skor
Dag 9: En gullig bild
Dag 10: En bild från förra helgen
Dag 11: Jag och en klasskompis
Dag 12: En bild på mig och 5 sanningar om mig
Dag 13: En person som är snygg
Dag 14: En bild på en barndomsvän
Dag 15: En tid jag saknar
Dag 16: Någon/några jag alltid har kul med
Dag 17: En vinter bild
Dag 18: Bilder från din senaste resa
Dag 19: En bild på hurdant hår jag vill ha

Godmorgon!

Sovit gott? det har jag! 

igårkväll kom min sötis jossan hem från danmark. hon ringde mig och vi snackade lite o så, o ja saknar henne grymt mycket!! Och idag ska jag äntligen träffa henne efter en lååång veckas väntan, haha! :D

Vaknade iaf för en stund sen, så har ätit frukost och kollar just nu på OC. sen ska jag börja fixa mig och sen ut o träffa jossan! :) haha, har suttit inne heeela helgen, så nu vill jag ut!!! ;)

Vi hörs snart! 


jag och jossan ute i åby i april!

my life in pictures

Dag 1: En bild som påminner om gamla tider
Dag 2: En gammal bild
Dag 3: En bild på något jag vill ha
Dag 4: En bild från sommaren
Dag 5: En bild på någon i min familj
Dag 6: En bild på mig och en vän jag inte varit med på länge
Dag 7: En person jag saknar
Dag 8: Ett par snygga skor
Dag 9: En gullig bild
Dag 10: En bild från förra helgen
Dag 11: Jag och en klasskompis
Dag 12: En bild på mig och 5 sanningar om mig
Dag 13: En person som är snygg
Dag 14: En bild på en barndomsvän
Dag 15: En tid jag saknar
Dag 16: Någon/några jag alltid har kul med
Dag 17: En vinter bild
Dag 18: Bilder från din senaste resa
Dag 19: En bild på hurdant hår jag vill ha


Börjar imorgon.


Just nu

Mat!!!


Finns det något tråkigare än att ha tråkigt??

Nepp, tror inte det. Borde egentligen plugga lite so men det är jag för trött för, fast jag måste göra det så det ska jag göra nu.. Typ, jo nu! Ikväll får jag tillbaks min dator från pappa, så då ska jag lägga in bilder från tysklands resan o så ska jag göra några mer inlägg till bloggen, gött va? Och då kommer det bli vanlig uppdatering igen, fast lite bättre. Har saknat min dator så mycket nu va! Ska aldrig lämna den igen så länge :( vi hörs ikväll ha en trevlig lördag sålänge!

Jag just nu - rastlös i min säng hehe


Deg på G

Min uppdatering suuuger ja vet, men ja tycker inte det är roligt att blogga utan bilder, o eftersom ja bara har min iPad just nu(min dator är hos min pappa) så har jag inga bilder att lägga upp o sen dom här dagarna ja varit hemma från Tyskland så har jag inte gjor ett piss, bara legat i min säng hela dagarna o kollat på oc, grym serie! Och så har ja käkat choklad. :) mina två närmsta vänner är inte hemma så ja är på depphumör eftersom ja vill träffa dom nu, ja menar ja har varit borta från dom i en vecka, det är INTE OK. :( men ja träffar iaf den ena av dom(jossan) på söndag ja imon då alltså, ja läängtar!!! Längtar dock inte tillbaks till skolan, för ja vill ha ledigt en vecka till! Men det är ju redan november nu så får hoppas att det går fort fram tills jullovet, men lovet börjar den 22 december?! Två dagar innan julafton :s konstigt! Aja, ska fortsätta dega nu. Hörs imorgon eller så.. Ska tjata på min pappa om att få tillbaks min dator också!

Fredag

Idag är det min dag (friday)! Har ingaplaner på vad jag ska göra alls idag, plugga lite so iaf sen kanske jag drar ut med någon eller så blir det en innesittadag med mamma oc Magnus. Får se vad som händer, nu ska ja lyssna på musik o göra något.. Hörs sen!

Borta bra men hemma bäst

Äntligen är jag tillbaks i Sverige. Har saknat detta land rätt så mycket nu faktiskt även ifall jag haft väldigt kul i tyskland, har varit i Lübeck o shoppat liiite fanns inte så mycket affärer haha o dom affärerna ja handlade i var newyorker o hm haha så det var ju inga "nya" affärer direkt :/ aja har massa blåmärken på kroppen efter att ha åkt vattenruchelbanor o så har jag köpt massa godis! Bara choklad men aja haha :D min dator är fortfarande de hos min pappa så när jag hämtat den så lägger jag upp massa bilder. Pusss


RSS 2.0