Dagens låt - Sean Kingston - Fire burning


Dagens låt kommer seeeeeeeeen! ;)

Dagens låt kommer upp på bloggen klockan 17. så kika in här sen! ;)


Dagens outfit :)





höga jeans shorts - monki, linne - ginatricot, kofta - ginatricot och röda converse

underbart väder!

Hej bloggen, kom precis hem från åby där jag vart ute med jossan. vi satt ute på näridrottsplatsen och pratade och låg på stentrappan och schtekte i solen, underbart väder både idag och igår! börjar det härliga vädret komma tillbaka nu..? Hoppas det! och att det nu stannar hela sommaren och i år hoppas jag VERKLIGEN att det är fint väder på skolavslutningen! kan knappt komma på någon skolavslutning som det varit fint väder på..!

ska iaf snart ut och träffa min mentor.. vet inte inte riktigt vad vi ska hitta på men hon skulle iaf komma hit där jag bor(alltså området) och så ska vi gå runt och så. får hoppas på att det blir kul! :P





/frida

Dagens låt - Snook ft. Organism 12 - Lejonhjärta


Nordens ark

är nu hemma efter att varit på klassresa i nordens ark - en stor djurpark.
det var ju skoj, inte att se på alla djuren men med folket man va där med, det roligaste var ändå bussresan dit o hem! haha typ alla i klassen såg mest fram imot att få sitta i 1-2 timmar i en buss än att gå runt o kolla på djur! :D har just nu svin ont i mina ben!  på bussresan hem kollade vi på ''tusen gånger starkare'' jag har ju sätt den typ 100 gånger men jag och massa andra i klassen som också sätt den har velat se den tillsammans med hela klassen för vi tycker den är så sjukt bra! MEN såklart hade jossan med sig den och då kollade vi på den i bussen och man hörde inte alls mycket och det satt folk och pratade o massa under filmen..(kan iofs varit jag lite då) och vi hade egentligen tänkt se den nästa tisdag med klassen på tema dagen och det hade varit bättre tycker jag för då hade man hört och så.. :/ åsna!

jag var även ute med jossan, kalle, greta o jacqe i typ en halv timme..? lite onödigt menmen, var skit trött så tog bussen hem och kom precis hem. nu ska jag bara ta det lungt och kanske sätta på en film eller bara lyssna på musik och hitta på något L U N G T.

aja, lägger upp lite bilder nu som jag tagit med min mobil(mer bilder, MYCKET mer bilder och videos kommer imorgon kanske ifall jossan kan skicka dom till mig! ;) )

PS. dom 6 första bilderna är tagna med min mobilkamera så därför är det inte några bra bilder!


<3




den typiska ''jacque minen'' ;)

klass 8a+b

alex o tobbe :)<3



Dagens outfit :)

Tjock tröja - vet inte den är gammal, rosa linne - gina tricot, svart linne under, gina tricot, leggins - bikbok


i just can't get enough

hallååååå !

har precis ätit kyckling och vitlöksbröd med familjen, skit gott :D
det är våran ''tradition'' varje fredag när mina systrar kommer hit till mamma fast vi åt tacos igår istället så då flyttade vi fram traditionen en dag senare haha..

Jag var ju i frölunda torg med angelica förut!
jag skulle egentligen köpa två par byxor fast jag ångrade mig och köpte istället ett rosa linne och ett par svarta leggins(det behövs verkligen! haha:P). efter att jag handlat kläderna så gick vi till espresso house(eller EXpresso house som jag alltid säger) och fikade! det var ju mysigt :)

sen tog jag bussen hem och kollade på en film med mamma och magnus vet inte vad den heter men kan ta reda på det senare så kan jag ju tipsa er om den och kanske lägga upp trailer på den om jag hittar..? ja, det finns inte så mycket mer att skriva så ska gå ut och titta klart på filmen nu kanske om jag orkar eller så sitter jag framför datorn o slappar istället! ;)






fina angelica!!



från gina tricot



från bikbok

Dagens dresslook & facelook







Linne - lindex(gammal) , Jeans - Cubus, Kofta - Gina tricot


Ska strax träffa saknade Angelica!

har precis tvättat mitt hår så väntar på att det ska torka och att angelica ska bli klar så ska vi dra till frölunda torg! ska se ifall jag ska köpa två par byxor som jag vill ha :)

har inte träffat den tjejen på en månad kanske..? sist jag var med henne träffade jag henne i en timme kanske o sen dess har vi inte träffats eller typ pratat med varandra ens. :( men nu får jag träffa henne! :D

Vad ska ni göra idag ?


bild från i april!


Dagens låt - Black Eyed Peace - Just can't get enough


Dagens låt - Danny Saucedo - In love with a lover


Dagens outfit :)

jacka från NewYorker, svart bas linne, grå kofta från gina tricot och converse


äntligen har jag fått köpt min avslutningsklänning!

Var i frölunda förut med greta och skulle leta efter en klänning till avslutningen och efter att vi hade gått runt i lite affärer så hittade jag min fina klänning! den är skit snygg! men jag kommer inte lägga upp en bild på den förrens efter skolavslutningen eller kanske dagen innan..? hehe ;)

efter det tog vi bussen till åby och var ute en stund med gretas lillebror, han är sjuuukt rolig! och sen kom kalle så satt vi och snackade och sen när det blev för kallt(det var rena stormen ute..!) så tog jag bussen hem och skulle rensa ut alla kläder ur min byrå för imorgon ska jag få en garderob..! :D det är en sån med spegeldörr eller vad det heter. Grymt! ;) så nu ska jag fortsätta plocka undan mina saker som ligger på byrån och sen ska jag sova

haha jag är så otroligt korkad ibland..
jag och några tjejer ifrån min klass ska få kompesion(det är när man har fått göra någonting extra t.ex varit i skolan och hjälpt till på öppet hus som vi gjorde fast även dagen efter så får man kompesion någon annan dag och börja senare eller sluta tidigare) på morgonen en timme senare än när vi börjar eller 45 minuter var det då.. men jag vill komma när vi börjar som vanligt ändå(klockan 9) för jag måste prata med min mentor om en sak på klassrådet och så.. haha kalla mig dum men ibland måste man ju offra sovmorgonar om det är någonting viktigt man måste göra.. och sen orkar jag inte vara hemma senare ändå utan jag vill vara i skolan så mycket som möjligt nu innan vi ska ha sommarlov haha! skolnörd








precis ätit

halloj,  nu har jag precis ätit kinamat! skit gott och skit längesen jag åt det kanske typ 1 årsen..?
och nu är jag skiiiiiiit mätt så ja typ dör. ska börja plugga matte nu så jag gör någonting vettigt iaf!!

det kanske inte ser världens godaste ut på bilden, men det ser godare ut/är godare på riktigt ;)


Dagens låt - Jessie J - Price tag


tisdag 24 maj

Hej bloggen,
kom nyss hem typ för en halvtimme sen.
slutade halv fyra idag på median(SA:n) nu sitter jag inne på mitt rum, ska snart dammsuga det är as stökigt känner jag..!

justde! jorden skulle ju gå under i lördags(21 maj) men gubben hade tydligen räknat fel, det är inte förrens om fem månader(21 oktober 2011) som jorden ska gå under, det ska bli en stor jordbävning som kommer spridas över hela världen. Tror ni på detta..? det gör inte jag iaf! jag tror att det är flera miljarder år kvar tills jorden går under, om den ens gör det.


Ajja! imorgon ska jag ha matteprov, vilket jag inte tror kommer gå så bra men får hoppas att jag får godkänt iaf!
Så jag tänkte sätta mig ner och plugga lite matte senare så kanske jag har blivit lite bättre iaf..! ;)



HAHA! här är då jacqe..hon tog min mobil idag på lektionen och tog kort på sig själv och hon visste inte att ljudet på mobilen var på så det lät jätte högt när hon tog kort så alla typ vände sig om, hahah! men visst är hon söt..? skrattar varje gång jag ser denna bilden :D


Video från igår!

haha en random video ifrån igår med mig och greta medans vi väntade på hennes pappa. :D


Dagens låt - Lady Gaga - Edge of glory


Just nu;

JAG STÅR OCH SKRIKER SOM EN GALNING FÖR GURKAN FICK LÄMNA ASSSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ YESYESYES !!!!!

Dagens låt - Newkid - Turbulens


Idag!

idag vaknade jag upp hos pappa! haha, såklart så sov jag där igår då.
sen tog jag bussen kvart i ett till åby och träffade greta och så var vi ute i en timme typ..? sen åkte jag hem för jag skulle äta och så, sen tog jag bussen till åby igen och var med greta och pontus en stund sen åkte jag med greta och hennes pappa och köpte skor till henne, jätte söta! haha. sen skjutsade han hem oss till mig så kollade vi på ''A death at a funeral'' grymt rolig film, den rekomenderas! :D
sen gick vi ut och väntade på att hennes pappa skulle komma och hämta henne och då stod vi o väntade i typ en halv timme, sen kom han! och under tiden hade vi roligt haha :)



Dagens outfit.
skor - Skopunkten, Jeans - Cubus, Linne - Gina tricot, Tröja - Ullared



minnesvärda stunder


Emelies fest!






skolavslutningen 2010


idag










hahah ser ni min bränna? helt röd där uppe!


varje dag i skolan är en minnesvärd stund.



suddig bild, men skit samma de bilden som räknas ;)


Dagens låt - Oh Laura - Realese me


stå för det du säger.

igår var jag ute med massa vänner i åby. vi satt vid de s.k ''kojan'' och snackade och hade en liten ''diskussion'' med varandra, dels om att jag tycker att man borde stå för vad man tycker och inte bara hålla med alla andra bara för att dom tycker så.. VÅGA STÅ FÖR VAD DU TYCKER! blir så himla irriterad när man får reda på att folk går och snackar om andra bakom ryggen på dom och sedan umgås med dom..? sedan när man frågar dom varför så har dom inte ens någon bra anledning till varför dom gör så osv. ja menar hur svårt ska det vara att bara säga vad man tycker istället för att gå bakom ryggen o prata skit om någon annan o sen när man är med personen man snackar om så låtsas man som ingenting. ja försöker inte bli ovänn med dig(jag vet att du läser detta) men försöker bara få dig att förstå att man alltid ska stå för vad man tycker och inte hålla med andra när dom säger en sak och sen hålla med oss andra när vi säger en annan sak, det är bara fegt och pinsamt för än själv..! det är sånt som stör mig även ifall det inte handlar om mig så är det sjukt irriterande att veta/få höra! så snälla alla sluta snacka skit om dom ni umgås med och sen vara med dom för ni vinner ingenting på det - låg självkänska kallas det. så sluta upp med det nu för det är otroligt barnsligt. oavsätt vad du säger, hur du säger det, till vem du säger det och om VEM du säger det kommer det ALLTID komma fram på nått sätt - så sluta snacka och säg det face to face istället!

var bara tvungen att skriva av mig lite eller vad man ska kalla det..

ska strax ut till åby och träffa greta så får vi se vad vi hittar på. måste till skopunkten för att byta storlek till en mindre på två av mina nya skor ja köpte för när jag kom hem var dom för stora..! inte kul alls, haha men när jag var i affären såg jag dom, satte på mig dom och sa ''dom var fina dom tar jag'' så gick jag och betalade dom..? smart frida! hahah så gör aldrig mitt misstag, utan prova skorna ordentligt i affären. HAHA :D


 haha lägg märke till hårfärgen där uppe på mitt hår..! ser ut som det är typ orange/brunt..? :s


älska!

Dom senaste dagarna har jag börjat lyssna på Newkid.
jag älskar hans låtar! lyssnar på dom hela tiden. när jag ska till skolan, när jag ska hem från skolan, när jag sitter vid datorn, när jag är ute osv..! Han är riktigt bra, så lyssna på hans låtar nu!!! :D












hemma hos jossan..

Sitter hemma hos jossan just nu. Ska äta här och sen vid typ fem i fem ska vi tillbaks till skolan igen, då vi ska jobba på öppet hus!
Igår var jag ju med greta och jacqueline. och meningen var ju att vi skulle gymma.. men tack vare JACQUELINE så kunde vi inte det bara för hon missförstod oss när vi sa att vi var i mölndal centrum vid sportlife så gick hon till åby simhall ist..? hur tänker den nöten -.- iaf, så jag och greta gick till åby istället och dit kom jacqe så satt vi där och snacka och hade kul sen tog jag bussen hem för det blåste as mycket och var svin kallt ute! saknar värmen..:(
Ajja, har ingeting mer att skriva just nu så vi hörs imorgon antagligen om jag har att lust att blogga eller så..! ;)
/friday

Nu drar jag iväg till greta & jacqe, sen gymmet! ;)

Nu sticker jag till bussen vi hörs sen! :P

Dagens låt - Britney Spears - Beautiful(Drop dead)


är i skolan. :)

Hej på er!
sitter just nu i skolan och har SA-media. Det är så sjukt tråkigt!! men man får väl stå ut tills klockan fyra! -.-
men vi har ju skolans snällaste lärare så det är ju inte så tråkigt ändå, + att jag nigah och emelie sitter helt själva i grupprummet med datorerna och snackar och gör klart en ''skoltidning'' så det är ju lite kul ändå och att vi kan samtidigt vara inne på facebook osv..;)

igår var jag ju med min mentor inne i stan! vi träffades på linnéplatsen och gick sedan till ett café på haga och åt världens största kanelbulle! Eller världens största vet jag ju inte men det var den största jag någonsin sätt iaf! :P fast vi köpte ju såklart bara en och delade på sedan var jag mätt resten av dagen haha! :D efter det gick vi runt en liten stund i slottskogen och sen tog jag bussen hem eller jag gick aldrig hem för jag gick direkt och mötte upp hanna så gick vi på en liten promenad..hehe. sen gick jag till aktiviteten och träffade greta och sen gick vi hem till henne och satt vid datorn och sen tog jag bussen hem, kollade på bigbrother och gick sen o la mig så jag hann inte blogga igår.

Men nu kör jag igång igen, haha! :P
efter median ska jag hem en stund och ta något att äta sen tar jag bussen till greta och så ska vi vara med varandra tills klockan sex och sen ska vi träffa jacque så ska vi gå på gym! härligt! sen kanske vi solar med..? får se! man får ju passa på nu när man har FRIKORT till sportlife ;)

Madde fick ju lämna bigbrother igår, tyckte det var bra för hon gör ju ingenting i huset, bara sitter och typ skrattar till ibland hahah. men annars då, vem ville ni skulle lämna huset igår kväll?

Bloggar mer ikväll om JAG HINNER!



hahahahaha ja dör ! kan ni fatta att jag såg ut såhär i 6an! o de va bara för typ 2 år sen..? åh herregud, tur att jag förändrats sen då..! :D

snart iväg och träffa min mentor..

Hej på er! kom precis hem från skolan och snart ska jag iväg och träffa min mentor! bussen går härifrån kvart i fem och vi ska träffas fem vid linneplatsen. vet inte vad vi ska göra men får se! berättar mer när jag kommer hem! pusss


ohhhhh schtek


Söndag 15 maj 2011

Hej igen!

tänkte berätta lite om min dag.
jag var i frölunda torg med greta och skulle köpa nya skor men jag hittade verkligen INGA fina!
så vi åkte till 421 istället och gick till skopunkten där hittade jag 3 par skit snygga skor till sommaren!
och det var ''ta 3 betala för 2'' så det blev 398kr! inte alls mycket :D

sedan åkte vi till åby och satte oss vid skolan och snackade och hade skoj i regnet.
sen tog jag bussen hem och skulle äta sen gick jag ut i med hanna på en promenad, haha låter som vi är typ 70 år gamla.. menmen , det är faktiskt bra träning! så ni som vill träna men inte orkar gå på gym eller så, gå ut och gå det är skitbra!!
iaf, sen gick vi hem till henne och satte oss och kolla på skor och frisyrer och massa som man kan ha som brudtärna på bröllop. Justdet! jag har väl inte berättat att min mamma och magnus ska gifta sig..? men det ska dom iaf! och jag och hanna ska vara brudtärnor.. men jag har hittat ett par skor iaf och vi har hittat klänning nu är det bara skor kvar till hanna och sen måste vi komma på någon fin frisyr och smink typ..? :D några bra tips, skulle behövas!

nu ska jag iaf lyssna på musik och kanske fixa mina naglar, skulle verkligen behövas! och snart börjar bigbrother. vem tror ni får lämna ikväll? jag tror madde eller kanske gurkan..? hoppas av hela mitt hjärta(ba halva) att gurkan får lämna! någon som håller med? :)




a den bjuder jag på! ser fan ut som en grottmänniska typ


Dagens låt - Selena Gomez - Round and round


mer uppdatering snart!!

ska ut och gå med hanna nu i REGNET!? kan ni fatta? + att det är sviiiin kallt ute, men som man säger ''det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder''. Ajja, måste ge mig ut nu så när jag kommer hem igen lovar jag att uppdatera mer! ;)

Hörs snart!


as mätt!

hej på er !

har nästan precis kommit hem efter att varit ute och fyfan va det regnade!!
jävlar vad blöt ja blev haha, såg ut som jag vart och badat.
aja, jag var ju med alexandra och jossan i aktiviteten idag på sån ''ungdomsmässa'' och där var vi i två-tre timmar typ..?
sen gick vi till mcdonalds och åt sedan satt vi där i typ två timmar kanske ? haha. kändes som det iaf. där satt vi även med daniel och dorent. sen gick vi ut i regnet för vi skulle till bussen och det gick ju sådär, vi fick springa skit långt(kändes det som) haha och vi blev helt pisseblöta!! usch! sen åkte vi hem och nu sitter jag vid datorn och lyssnar just nu på Lady Gaga - Judas.. skit bra låt! :D

Är det någon som kollar på Eurovision song contest..? jag orkar inte sätta på tvn och titta så får fråga mina vänner på måndag och vem det är som vann och så!

På ungdomsmässan fick dom första 100 som kom dit en ''goodiebag''. Det var ingenting speciellt i, men något vart det ju! ;)


det som fanns i goodiebagen var en vatten flaska, ett nyckelband..?(vilket jag aldrig använder/kommer använda) och fyra st frikort på sportlife! ;)

på frikorten har man bla gratis tillgång till solariet(!) och massage!? - självklart ska jag ha det och sola solarium!! :D


dagens outfit btw :)


Grattis!!

tänkte bara skriva grattis till jacqueline som fyller 15 år idag! Grattis på födelsedagen, hoppas du får en bäst födelsedag! love u :D <3


Dagens låt! - Save the world (tonight)


Lördag

Godmorgon allihopa!

Hoppas ni mår bra, för det gör jag typ eller nej, fast vi kan säga att jag gör det...

Idag ska jag till någon ungdomsmässa i aktiviteten med jossan och alex! Det ska bli kul, vet inte riktigt vad det är för något men det låter kul ;)

Sen ska vi väl bara vara ute eller så? Jag vill köpa nya skor, så ska tvinga dom med mig till typ frölunda sen eller nåt! :D 

vi hörs senare! :)

påväg ut..

just nu så ska jag ut med jossan och så får vi se vad vi hittar på för något skoj!
idag är det ju fredag , så då behöver man ju inte tänka på att man ska upp tidigt till skolan dage efter vilket är underbart :)
vart iaf i stan förut med jacqueline och jossan hon hängde också med. vi gjorde inte speciellt mycket men vi gick till donken för att äta för vi var så otroligt hungriga!! hade ju inte ätit sen klockan halv elva imorse på orienteringen..?
ajja! ska iaf ut nu och senare kanske vi träffar greta och jacqe en stund, eller kanske någon annan? får se! ;)
ha en bra fredag!

nyduschad och klar! ;)

hejhej!
nu är jag hemma efter origenteringen , eller jag har varit det i en timme nu typ.. vi fick iaf sluta typ direkt när vi vart klara med origenteringen så jag var hemma kvart i tolv, härligt..!

jag har precis duschat och innan det så var jag nere i tvättstugan och la i min tvätt i tvättmaskinerna.
så nu väntar ja på att gå ner dit igen och stoppa det i torktumlaren :P

Efter jag tvättat klart ska jag ut med jacqueline, vi ska in till stan och kolla lite.. kanske ja tillomed köper med mig något ? och jag ska också köpa morsdag present, ni har väl inte glömt att det är morsdag den 29..?
jag är lite tidig ute med att köpa morsdag-present men det är la lika bra det!

Hörs senare!

två bilder på mig och jacqe från idag :





mobbade ungar alltså ;)

bilder lånade från jossan

orientering

Godmorgon!
om en stund drar jag mig till bussen och hoppar av vid jacque så möter vi upp jossan och sen ska hela klassen samlas utanför netto och sen ta bussen till buketorp som ligger i Lindome! där ska vi orientera .. (kul not) eller jo faktiskt man slipper alla lektioner och man gör något kul med klassen och man är typ helt fri och kan snacka hur mycket man vill så det är ju kul! jag ska iaf gå tillsammans med jossan och jacqe i skogen, det kommer ju gå bra fast nä haha :D
aja, vi hörs när jag kommer hem tror jag!



Hemma från stan och fick med mig en byxdress hem :D

kom hem från stan för en timme sen typ.. sen dess har jag inte gjort någonting bara slappat.
men efter vi träffat min nya mentor (som gick väldigt bra btw) så gick vi in till nordstan för jag skulle EGENTLIGEN köpa nya leggins. men ist så vart jag inne på H&M och hittade skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit fina kläder, herregud vad mycket fint och nytt dom fått in.. måste dra dit snart igen och köpa massor hittade faktiskt jättemycket fint! Men jag köpte somsagt en byxdress aka jumpsuit ja säger byxdress ist! ;)
den är skit söt..


vit.se



HISS/DISS ? mycket snyggare irl !

drar mig iväg..

nu ska jag strax till stan för att träffa min nya mentor! får hoppas det går bra! ;)
aja, uppdaterar mer sen!

dåligt humör..

Hej!
förlåt för sämst uppdatering, men mitt humör har inte varit på topp idag eftersom det har typ hänt en grej så har inte alls haft någon lust att blogga, har haft en stor klump i magen idag skit jobbigt.. och jag har knappt haft någon lust till att skratta eller så..(fasten jag var med greta och jacqueline förut) men ville bara lägga upp ett snabbt inlägg så det inte blir helt tomt iaf..! men ska hitta på någonting nu så vi hörs imorgon om jag hinner.
Imorgon efter skolan typ så ska jag åka till Mentor Sverige - en mentor sak, ni som följt min blogg länge kommer säkert ihåg att jag har skrivit att jag ska iväg och träffa min mentor? iaf, jag ska få en ny mentor eftersom min förra mentor har flyttat till gotland så då kommer vi ju inte att träffas så mycket, så därför tyckte vi att det var bättre att jag fick en ny mentor istället.. så jag har ju gått igenom detta en gång innan så jag vet ju lite om ''mentorskapet'' hon heter iaf Johanna! ska bli kul att få träffa henne, men lite pirrigt!
aja, ha det så bra, nu ska jag ta bort tankarna på det som stört mig idag, så får jag hoppas att jag blir på bättre humör imon! :/


/ frida




haha, nä fyfan detta är en bild från 6an då det var ''fjortis-tiden'' hahaha!

ut och gå!

kom precis hem från att varit ute och pluggat engelska med jossan.
ska strax ut och gå med hanna! härligt!

lite bilder - fler kommer senare/imon typ :)


en bild från igår hittade jag, :D






ut och plugga i solen :)

hej på er!
har ni det bra? det har jag! :D

idag har det varit så himla fint väder ut så det får mig ju på extra bra humör!

jossan är här och vi har precis ätit, nu ska vi ut på min gård antagligen? och sola och plugga och så kanske vi går till affären och köper med oss något? aja det får vi se! Hoppas ni har en bra dag, för det har jag! :D


ser helt störd ut men det är la härligt :)

WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

jag är så glad nananaaaaanananananananananana ja är så j ä v l a glad nu så ni fattar inte!!
KATERINA FICK LÄMNA BIGBROTHER IGÅR , ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN VA JA ÄLSKAR SVERIGE JUST NU FÖR ATT DOM RÖSTADE PÅ PETERRRRRR !! åh gud asså HAHAHAHA gurkan fick visst inte sin segerdans(som han sa att han skulle göra när peter skulle åka ut,) utan istället var det jag som fick göra den, assåå åh ni fattar inte hur glad jag är, eller iaf inte dom som  inte ville att katerina skulle åkt ut då men who cares? :P och haha, gurkan ser nog peter som ett hot nu eftersom peter slog ut katerina och katerina har varit en jävel när hon varit nominerad! HAHAAA ja är superduperbluper glad! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

helgen i ett bildspel - typ.




haha jasmine och nickolina <3




döda mig inte jasmine :)




påväg till åby för att träffa greta :D


jasmine var tydligen paparazzi ..

lördagens outfit btw


jasmine <3


jag och greta <3


jag och jasminee <3


vafan..?

jag har gjort två inlägg som skulle upp förut idag ? :s
men jahopp då var dom inte där? konstigt..

aja,  jag är glad! för nu helt plötsligt så funkar min spotify igen - ja kan lyssna på mina låtar! fyfan va härligt!!!! jag hoppades på ett mirakel och det kom ett mirakel ! :D:D:D:D

Just nu & kvällens outfit!

Just nu sitter jag i mitt rum framför datorn och äter kycklingsallad som min mamma gjort, riktigt god! :D
kom typ precis hem ifrån min faster. vi åt mat, eller ja åt inte för ja hade typ precis ätit.. men tåtrta åt jag senare! ;)

min spotify funkar inte! nu har det blivit sån premium grej typ.. fast jag kan lyssna på andras låtar? alltså dom som jag har på min facebook. hmm, skumt? aja, ska kanske börja betala för 50 kr i månaden för spotify, eller så kanske det händer ett mirakel och spotify stays free ?:P det vet man aldrig, får hoppas på det! :D






haha wtf min hand ? :S

Tidsinställt inlägg - detta inlägget skulle in för typ 6 timmar sen ? :O

kommer ni ihåg denna låten ifrån Eva & Adam filmen - ett födelsedagskalas och fyra fiaskon eller vad den heter? :P
har lyssnat på denna låten säkert 10 gånger idag! helt sjukt vad man hur man kan gilla en låt så mycket! :D

uttråkad.se

om typ en halvtimme ska vi åka till min faster. och nu vet jag - Liam blir 10 år! så grattis till honom! :D
men just nu är jag så sjukt uttråkad och varm.. inte kul kan jag lova...!
någon som har något roligt att kommentera till mig ? :D
justde! det kommer upp ett tidsinställt inlägg klockan fyra - ett låttips! ;)

helt dött här hemma typ..

godmorgon på er!
sitter just nu ensam i vardagsrummet med datorn i knät och lyssnar på musik och chekar runt på internet.
jasmine är typ i köket och gör något, hennes bror är i sitt rum och pappa och anneli(jasmine och oscars mamma) sover fortfarande? eller jag hör iaf hur min pappa snarkar till ibland HAHA. så det är helt dött här hemma just nu..
senare idag ska vi till min faster för min kusin Liam fyller 9/10 år!
får ta reda på den rätta åldern senare..! pinsamt
uppdaterar lite senare när ja kommit hem eller något inlägg innan det kanske? eller så skriver jag mer imorgon, får se hur det blir och ifall jag har något kul att skriva/lägga ut! :D



arkiv bild

smart frida!

Håller på att göra ett album på facebook med bilder från idag, men det går väldigt segt tycker jag!
kom nyss hem ifån en underbart rolig dag med greta, jasmine, kalle och jacqueline!
först tog jag och jasmine bussen till åby och träffade greta där vi gick runt och tog massa bilder och snacka och så, sen skulle greta gå hem och äta så då gick vi till våran skola och satte oss och då kom kalle så var vi där en timme typ och satt och pratade. kalle hade med sig sin långboard så stod jag på den(jag stod helt stilla på den!!) så helt plötsligt åkte mina ben åt vänster sida medans min kropp flög åt höger sida så jag ramlade och skrapade upp min armbåge och mitt högra ben, smart frida! det hade knappt gått fem minuter förrens jag lika snabbt ställde mig på loangboarden igen och kalle höll i mig och drog mig frammåt samtidigt, så puttade han mig så jag åkte skitfort fram och.. gissa? jo, RAMLADE igen! hur? asså det hade inte ens gått fem minuter sedan jag ramlade första gången, så nu svider det på min armbåge..! men sånt är typiskt mig, eller inte att ramla direkt, men typ snubbla, halka gå in i saker osv.. :D har ni någonting som är typiskt er? :D iaf, sen gick vi till greta och jacqe(jacqueline) och sedan till donken för jacqe skulle äta.. haha tjockis - nä. :D så satt vi där ett tag och skrattade och snackade. sen gick vi hem eller jag och jasmine väntade på bussen som skulle komma om typ en kvart och vi var sviiiiiin kissinödiga(hur stavas det?) att vi höll på och döö! iaf jag, fyfan va hemskt det var.. haha :D sen kom vi äntligen hem och vi hade inte ätit på hela dagen, så det fick bli gårdagens rester: tacos! haha mumsigt, :P nu sitter vi vid varsin dator och ska snart(förhoppningsvis) köra anden i glaset...!
någon som kört det? Jag har gjort det många gånger med min mamma och min kusin osv.. och det har typ alltid funkat! det gäller bara att ha väldigt mycket tålamod och inte ge upp efter några minuter! jag tror på andar och sånt, och jag vet att det finns andar i min lägenhet för jag har hört steg i hallen när jag varit ensam hemma, jag har hört röster och andra saker! Tror ni på andar/spöken eller övernaturliga saker? kul att veta vad ni tycker/tror om sånt. och har det hänt något konstigt hemma hos er, eller hos någon annan ni känner, eller något som ni kanske hört? berätta gärna! :D

några bilder från idag:












<3


Härligt väder ute, håller det?

Hej på er!
Har varit ute på balkongen flera gånger imorse och suttit och lyssnat på musik med jasmine och det är jätte skönt väder ute! eller iaf på balkongen, hoppas det är varmt ute också :)
om en stund ska vi ta bussen till åby för att träffa greta så får vi väl se vad vi ska hitta på för kul :D
ha en bra dag! :P

mammas gata

Jag är beroende av denna låten,
den är så härlig och man tänker tillbaks på när man var liten o allt, gud va jag saknar när jag var mindre!
skulle det gått så hade jag vridit tillbaks tiden till alla stunder då jag hade det som bäst. <3

jag slappar framför datorn medans jasmine tränar, hmm..?

Känner mig som världens latmask just nu vilket inte är okej! har ångest nu bara för det.. :/ Jasmine ligger på golvet och gör situps och grejer, medans jag sitter och degar framför datorn med musik, haha. jag kom hit(till min pappa) för någon timme sen..? och typ direkt gick jag, jasmine och oscar till ica och handlade taco saker! Sen lagade vi det och har precis ätit det nu.. så ja nu kan ni fatta varför jag har ångest... skräpmat(eller skräpmat o skräpmat) och sen dega framför datorn eller tränaaaaaaa... vad ska man välja? DEGA FRAMFÖR DATORN! haha..
Ajja! idag har jag varit i skolan och där var ja ju typ helt lonely för greta, jacque, och alex var på fotbolls cup, och dom kom tvåa tror jag..? men dom kom ju till finalen iaf! så grattis till dom!!! och jossan var hemma och var sjuk så fick bli typ en hel dag med nigah :)
men det var kul idag iaf! senare kanske jag och jasmine drar ut, vem vet? :P
Ha en dunderbra fredag allihop så hörs vi kanske senare, med något inlägg?
/ friday



en bild från vintras på mig och jasmine haha

Bild från idag



ser inte så jätte glad ut, men ja visste inte när greta tog bilden så var inte riktigt beredd.

jag älskar min skola/klass! vill inte där ifrån...
random, men ville bara skriva det :)

brist på något att skriva om..

har verkligen ingenting att skriva om just nu känner jag, jag vill försöka blogga minst två,tre gånger per dag men jag kommer verkligen inte på någonting! för jag tror knappast att det är så intressant att läsa om min vardag BARA. eller? Ge mig tips på vad jag kan skriva om gott folk!! skulle hjälpa en hel del känner jag..

puss på er sålänge, hoppas tiden går fort så klockan blir 22.00 snart (bigbrother) :P




gammal bild.se  

( haha kolla va kort hår ja hade, jämfört med nu ) 






                                                          
                                                         

Dagens outfit :)

T-shirt ifrån H&M och midje-kjol från Cubus


Filmtips!




Tänkte tipsa om en väldigt bra film som jag och min syster såg nyss. Den heter ''Vägen ut'' och handlar om en man som jobbar som skådespelare men bestämmer sig för att säga upp sig på sitt jobb och begär om ett nytt jobb som han får som vikarie på ett fängelse. Men en utav anledningarna till att börja där var för att få fångarna att vara med i en pjäs som han själv gjort. Så i filmen får man se frångarnas liv på fängelset. Det är lite våld i filmen, drama och lite komedi! Filmen var ialla fall skit bra!! Jag rekomenderar verkligen att ni ser den! :D



Hittade ingen trailer så kunde inte lägga ut det men en sak: NI MÅSTE SE DEN!

Är Gurkan rasist..?

En sak jag börjar störa mig mycket på med Gurkan är att han är riktigt falsk. Han går och klagar på att Martin och Peter är falska, bla för att när Gry frågade Peter och Martin i söndagens live sändning vem dom kommer sakna mest i huset och då svarade Peter att han kommer sakna Martin, Simon och Sara mest och Martin svarade likadan fast Peter då.. men om Gry hade frågat Gurkan vem han helst hade velat ha kvar i huset så kan jag lova att han hade sagt Chrille och Katerina! Och inte bara för det, men han går runt och snackar skit om allt och alla HELA TIDEN. Otroligt irriterande, hatar folk som snackar skit det är så jävla omoget och ändå så är han med folket han snackar skit om sen, hur äkta är det då? okej fine! Det är ett spel, men snälla? gör dig inte dummare än vad du redan är.. Och jag blev sjukt irriterad när jag tittade på Big brother igår och jag satt och kollade på när Gurkan och katerina(tror jag det var..?) stod och pratade med varandra och Chrille är inne i huset och festar med Martin och Peter. Och Gurkan öppnar sin käft och säger typ: ''fan va dålig stil av Chrille han står och festar med Martin och Peter, han säger själv att han inte gillar dom och nu står han och festar med dom, det är bara för han är svensk som han gör det''. Hur fan låter inte det? Det kanske inte är världens rasism men lite kan jag tycka, vafan har det med saken att göra om man är svensk eller inte? det har la hur man är som person att göra eller..? Och det roliga är ju att han säger imot sig själv! han gör ju exakt likadant ju? ena sekunden sitter han med Chrille i bikten och snackar skit om alla andra sekunden går han ut och skrattar och har kul med dom, dubbelmoral kallas det.. Precis som katerina, hon är också en sån som har en jääävla dubbelmoral, hon säger ju imot sig själv hela tiden!? Hon säger att hon är kristen hit och dit, jaha men brukar kristna klä av sig halvnakna i bara stringtrosor och BH och dansa som en strippa..? det visste inte jag. och sen får man väl aldrig missbruka guds namn och det gör hon ju hela tiden! eller har jag fel..? I varje mening säger hon ''..ja svär på gud''
Ajja! nog om det! Min favorit i BigBrother är iaf Simon och Martin fast mest Simon, för han är den som är den mest ärligaste och godhjärtade människan i huset! snällare människa får man ju leta efter eller?! Hoppas att han och Martin står i final och att Simon vinner hela skiten!! fyfan säger jag bara.. om Gurkan eller Katerina vinner, usch!! Vem är eran favorti i bb-huset? :D



nu kör jag

Hej på er!
nu ska jag uppdatera.

idag var jag i skolan, oj ovanligt? nä men allvarligt jag var faktiskt det. ajja, det var la roligt, dagen spederades mest med jossan :D åh det finns en skit söt kille i min skola som jag tycker liknar justin bieber skit mycket, men så fort ja säger det till dom andra så får man ett sån här svar ba ''neeeeeeeej är du duuuuuuuuum?!?!?!'' ba oj shit förlåt att jag öppna käften HAHA.
haha aja, sen var jag hemma hos jossan och åt där och satt vi datorn och sen tog jag bussen hem och städade mitt rum lite grann :) och justde sen var jag ju nyss ute med hanna på en promenad, härligt!

Har ni gjort något skoj idag? :D

Bilder från idag




älskar min jossan!

haha

jag lovade att blogga mer, och det gör jag ju lite mer nu fast jag ska bara ut en liten stund med hanna och gå så vänta typ en halvtimme (tror jag) så LOVAR JAG PÅ RIKTIGT att jag kommer blogga kycketmycket mer!!!!!
puss sålänge!

mer uppdatering snart!!

Ska bara dammsuga mitt rum så bloggar mer snart, jag lovar!

Riktigt grym låt !


RSS 2.0