fredag - 2010 28/5 - liseberg!

hallå !

idag var jag i Liseberg med massa folk. det var kul, tills alla stack ifrån varandra hela tiden. men aja. annars var det faktiskt kul. sen åkte jag, jossan och emelie hem typ halv nio. och nu sitter jag här och trökar och lyssnar på musik. imorgon vet jag inte alls vad jag ska göra, och det värsta av allt är att förut sa min mamma att nästa gång vi ska till ullared, så får inte jag följa med! :( hon är mitt nästa offer! tänkte bara att ni skulle få veta det och en annan sak: jag är käääääär!
/ frida (:


torsdag - 2010 - 27/5 - bild från egypten :D




helluu,

idag hade jag prov i skolan, två st!
först hade vi matteprov och sen efter det hade vi engelska prov. matteprovet gick sämst, men som tur var gick engelska provet ännu bättre! inte så konstigt, jag är sämst på matte och mke bättre på engelska. efter skolan kom jag hem och har inte gjort något speciellt bara suttit och lyssnat på musik. på lördag tror jag så ska vi få en bil, jey!
och imorgon efter skolan ska jag till liseberg för första gången 2010 med massa friends! ;)
ha det så bra,
/ frida

onsdag - 2010 26/5 - grey's time snart!

ciao ,

idag var jag först i skolan och sen efter det gick jag, greta och nigah till biblioteket - vi skulle plugga till 2 prov som vi ska ha imorgon vilket kommer gå sämst eftersom som att a vi pluggade inte direkt. utan istället sprang jag och greta ifrån nigah i biblioteket och gömde oss lovar det är som en stor laburint*stavning* haha det var kul.
sen åkte vi hem, och jag har inte gjort någonting alls typ. snart börjar grey's anatomy som jag älskar. imorgon ska jag ha två prov kmr dö, först har vi matteprov sen lektionen direkt efter har vi engelskaprov! snacka om bra tajming, iaf. nu ska jag lyssna på musik och inte göra något speciellt. snart SOMMARLOV om exakt två veckor, snacka om att man längtar fast jag kommer ändå sakna min klass :(
ha det bra
/ frida


2010 - fredag & lördag 21&22/5

hello,
har varit sjukt bäst helg!
i fredags kom angelica hem till mig och vi gjorde först inte så mke
men senare på kvällen kollade vi på skräckfilm, först barnhemmet och den
var as läskig, eller a inte så mke till skräckfilm kanske men jag och angelica skrek/hoppade upp ur soffan
typ 1000 gånger, haha. sen lyssnade vi på musik och sånt och så kollade vi på zombieland, älskar den.
sen i lördags på morgonen kollade vi först på serority boys - as rolig. och sen texas chainsaw massacre och jag var helt psykiskt störd typ, den var as läskig. sen åkte angelica hem och jag var med nellie och vi gick typ runt i bifrost och hade kul, sen gick vi och köpte glass och gick hem till nellie och satt vid hennes data och så tills typ nio sen cyklade vi till mcdonalds, HAHA. och vi var framme typ tio, så beställde vi mat och vi var helt störda, för nellie skulle gå och hämta våran mat så går hon in i någon skylt, hahah. och sen när hon fått hamburgarna så skulle hon bara vänta på pommefriten, och så stod hon med hamburgarna i handen och dom var tydligen as varma så hon typ skrek as högt 'dom är jätte varma' och så sprang hon allt vad hon hade till vårat bord och jag dog av skratt. låter konstigt men det var väldigt kul, sen satt det tre tjejer lite längre bak och en av dom stirrade på oss hela tiden och jag sa det till nellie så hon fickl typ flipp och kollade bak på dom som en spion typ, asså hon var helt störd och så dansade hon till musiken och hoppade på stolarna helt handikappad var hon, sen cyklade vi hem till mig och hämtade kläder för jag skulle sova hos henne. och innan vi skulle sova så satt vi uppe och kollade på shan da man och typ dog av skratt. så bäst helg hade jag, inget mer att berätta nu. ha det så bra!
/ frida.


RSS 2.0