''grilldagen''

heeeejsan .
idag så var ja med rovia, lisa, dala och jocke.
först gick ja med lisa o rovia till mölndal, skulle köpa shorts men hittade inga.
sen gick vi hem och träffade dala och jocke.. vi gick till min gård och grillade mashmallows o korv till dala o jocke, haha så hade dom typ ''vem som äter mest korvbröd'' - tävling HAHAH såg så dumma ut, iallafall och insmetad i mashmallow blev man oxå (Y) kul. sen tog vi bussen till mölndal o gjorde typ ingenting så vi gick till åby och satt vid nån grej och pratade och så, sen efter de hade rovia o dala ketchupfight HAHAH omg , så töntiga var dom sprang runt på näridrottsplatsen som två psykopater, haha. sen gick jag hem för min syster fyllde 11 år, och skulle hem för att fira henne, så ja va tvungen att gå hem typ kl 18, men när ja kom hem så var ''firandet'' redan slut så jag satt hemma o hade tråkigt, ist för att gå ut med rovia, men då hade hon åkt in till stan. det var allt ja hade berätta om min dag, kommentera gärnaaa!

BILDER FRÅN DAGEN ;




grillmästarna (Y)





haha skrattanfall.



mmhm , mashmallow (:






jag o rovia, älskar dig!




haha, typ munnarna fulla med bröd :o













 
lisa älskling <3



/ frida <3


några av Miley C. nya låtar från albumet ''can't be tamed''















söndag - 2010 28/6

hejsan alla .
längesen ja skrev nu, men har haft dataförbjud så jag har inte kunnat blogga på ett tag.
i fredags var de ju midsommar, var hemma hos min mammas sambos syster o där var deras mamma o bror och mammas sambos systers dotter, och det var kul. i lördags gjorde jag inget soeciellt. idag var ja hemma o så och suttit vid datorn och så, och förut var vi i stensjön och badade eller a mina syskon gjorde det. sen åkte vi hem och så har jag suttit vid datorn sen dess, kul. iallafall. imon ska jag och några vänner gå ut och typ grilla och så, det ska bli kul! hoppas det blir fint väder och att det blir en lyckad dag, senare på kvällen ska jag fira min syster som fyller 11 år, grattis till henne! ska köpa hårfärg till henne, jag vet att hon kanske låter för ung för det men det är bara en toning, och hon har tjatat om det i typ ett år nu och jag har lovat a köpa det till henne, hon vill ha det brunt(ljus-mörk brun). hoppas det blir en bra dag imon då. nu ska jag fortsätta lyssna på min idol miley cyrus och hennes nya låtar från hennes nya album ''can't be tamed''


PS. en bild på mig och Ben&Jerry ifrån en dag med rovia!
btw -  Ben&Jerry är godaste glassen!


miley cyrus - can't be tamed älskar den & henne !


Tävla med Miley Cyrus

söndag - 2010 13/6

hej bloggen.
har inte skrivit på ett tag nu för jag har typ varit upptagen hela veckan. i onsdags var det ju skolavslutning, började med att jag gick upp ung 3 timmar innan vi började för att göra mig i ordning, platta håret, sminka mig o ta på mig o.s.v, fast det var ju ingen idé att platta håret eftersom det regnade ute, som vanligt. sjukt tråkigt! och så träffade jag nigah och jossan så gick vi tillsammans till skolan och sen var vi uppe i klassrummet en stund sen gick vi till aulan och kollade på när några uppträde. och så tappade jag mitt armband någonstans i aulan, surt.
efter vi slutat gick jag och nästan hela klassen till åbypizzeria och åt a pizza. sen gick några av oss hem till johanna i klassen, där satt vi bara och pratade och efter typ 20 minuter så gick jag och emelie hem. sen väntade jag på att mamma och magnus skulle komma hem ifrån ullared, stör mig att jag inte fick följa med. men jag hade ändå kul på avslutningen o så. jag fick ett par svarta leggins, svarta korta långbyxor eller vad man ska kalla dom, svarta. 2 naglack ett lila/rosa och ett vitt, och min älskade mascara, den är lila på utsidan det finns en sån rosa och gul oxå. skit bra är den faktiskt! och mina gamla har varit slut länge nu så har snott mammas varje gång, men inte längre! i torsdags var det ju första dagen på sommarlovet, hände inte ett skit. sen på fredagen åkte ja och min familj till sommarstugan där min mormor o låtsas morfar var ( dom äger den ) vi var där hela helgen skojsigt.  egentligen skulle rovia följt med, men det blev aldrig av.. så jag var med mina systarar o hoppade studsmatta ist, hahaha låter löjligt men nej. ni skulle sätt när alla vi tre hoppa o dom e så små så dom typ flög tio meter upp i luften o deras miner! HAHA inte skrattat så mke på länge eller jo men a iallafall. har börjat läsa en halv bok på två dagar! rekord för maaj :D haha, den heter bakom stängda dörrar den är baserad på en sann händelse, den är jättebra men väldigt äcklig och hemsk! iallafall, innan vi kom hem ifrån stugan åkte vi till en klädaffär , ja köpte två likadana linnen, dom var randiga den ena var röd vit och den andra var grå vit, sjukt fina var dom!(: nu har jag berättat om halva mitt liv nä men a haha. ska lyssna på miley cyrus nu, haha min idol men a. haha,
love frida! (K)



Måndag - 2010 7/6 - shopping

hejsan alla!
idag var jag i frölunda o 421 med min mormor o handlade skor & skolavlutningsklänning.
jag köpte 2st likadana klänningar - en svart o en rosa(ser ni på bilderna där nere)
och så köpte jag ett par bruna skor typ ballerina skit söta. sen åkte jag hem och senare kom mamma så åkte vi till plantagen o shoppa haha, nä men a vi handlade typ plant grejer o sånt. sen handlade vi i maxi o nu är jag hemma och gör inget speciellt. åh herregud, imorgon äre sista dagen i skolan! kommer sakna min klass sjuuukt mkt!! vi alla är lika handikappade vissa lite mer och vissa lite mindre men jasvär alla är som syskon även om ingen är normal! :o haha. och ja talar för alla nu! inte bara 1 HAHA. men iaf , ska lyssna på musik o så nu så ha det så bra!
/ frida.




rosa klänning ifrån gina tricot 149kr



svart klänning ifrån gina tricot 149kr




bruna glansiga ''ballerina'' skor ifrån skopunkten 149kr



Lördag - 2010 5/6 - äntligen sommar & på väg hem

shallu! - mitt nya ord! Äntligen är sommaren här! Solade i torsdags och igår, har blivit lite brunare. Solen bara steker på en, det är så härligt! Men vad som inte är så härligt är att det ska regna nästa vecka. Men det är svensk sommar! Så det förvånar mig inte, fast det har faktiskt varit helt underbart väder den senaste veckan, så det ska man inte klaga på. men jag tycker det är tråkigt att det ska regna på onsdag då jag ska ha skolavslutning. Men aja får hoppas det inte blir dåligt väder. Iaf, igår åkte jag med mormor till sommarstugan, det var kul. Just nu sitter jag på bussen påväg hem. Ska sitta här en timme typ. Sen ska mamma hämta mig vid heden så ska vi hem och så ska jag duscha och sånt, sen kanske jag ska med jossan till sisjön och sola och så. Sen ska jag vara med min kusin hanna och så kanske vi ska ner till pelikandan en stund med mamma och magnus(hennes sambo) sen ska vi typ hem och kolla på film tror jag. Det ska bli skoj:) på måndag ska jag ha orientering i skolan i safjället. Sen efter det ska jag åka till frölunda torg med min mormor så ska hon köpa klänning och skor till mig som jag ska ha till skol avslutningen. Hon är bara bäst asså. Nu har jag ingenting mer speciellt att skriva om. Mer än att jag vill komma hem nu! Och att jag saknar rovia sjukt mycket. Ha det så bra i värmen!;) Love frida.

RSS 2.0